Доктор Дяволов от МД София

• 177 021
  • 851
  •   2
Отговори
# 300
  • София
аз имах уговорка с Дяволов  от 26г.с. две седмици преди раждането лежах в отделението му за да съм му под ръка и като ми изтекоха водите една вечер му се обадих чухме се и той не дойде пътувал ...........

# 301
  • София
аз имах уговорка с Дяволов  от 26г.с. две седмици преди раждането лежах в отделението му за да съм му под ръка и като ми изтекоха водите една вечер му се обадих чухме се и той не дойде пътувал ...........

И? При дежурния екип ли роди?

# 302
По време на моето преносване, докато лежах в отделението му,  пътува на някаква конференция за 2 дни и ми вика"Ти да не вземеш да ме чакаш да се върна, раждай", а аз отговорих, че няма пък да раждам и ще го чакам. И то така и стана  Wink

# 303
  • София
да ,родих при дежурния екип  попаднах на прекрасни хора

# 304
  • София
да ,родих при дежурния екип  попаднах на прекрасни хора

Радвамс е,ч е всичко е минало добре. Кофти стечение на обстоятелствата, можеш е поне да се обади на дежурния и да каже, че си негова пациентка.

# 305
  • София
да така е   направи обадил се е на дежурния  , попаднах на  перфектен дежурен доктор и акушерки

# 306
  • София
да така е   направи обадил се е на дежурния  , попаднах на  перфектен дежурен доктор и акушерки

А, това вече е друго нещо.

# 307
  • Stara Zagora, Bulgaria
Taка е, и лекарите са хора и не можеш да разчиташ че 24/7 са на разположение. Но наистина не е приятно предполагам на теб да се случи да се обадиш и да не може лекаря да дойде, а си ходила цяла бременност на консултации, най-малкото психологически ...попадаш в повечето случаи на добър екип (в МД казват, че всички са добри), но все пак.... Аз затова се чудя между раждане в МД или Токуда, където уж не е така и не може да се получи изненада в последния момент, и още не мога да взема крайно решение.

# 308
  • София
Taка е, и лекарите са хора и не можеш да разчиташ че 24/7 са на разположение. Но наистина не е приятно предполагам на теб да се случи да се обадиш и да не може лекаря да дойде, а си ходила цяла бременност на консултации, най-малкото психологически ...попадаш в повечето случаи на добър екип (в МД казват, че всички са добри), но все пак.... Аз затова се чудя между раждане в МД или Токуда, където уж не е така и не може да се получи изненада в последния момент, и още не мога да взема крайно решение.

Хахаха, в Токуда може да получш други изненади, но това е друга тема. Все пка и там лекарите са хора, не го забравяй това. Междудругото, колко струва сега там раждането, казаха ми нещо от сорта на 5 бона?

# 309
  • Stara Zagora, Bulgaria
Taка е, изненади винаги може да има, няма как да си сигурен.Какви изненади ти имаш предвид. Раждането там заедно с пакета за бебето излиза 2000-2200 лв.

Последна редакция: чт, 07 юни 2012, 09:57 от maimunkata1

# 310
  • София, "Младост 3"

А, това вече е друго нещо.

а за мен не се обади и останах на улицата - в буквален смисъл
имах уговорка "уж"
когато вечерта в 11 се обадих - ми каза че не можел да дойде - бил цял ден на работа...
на отговора ми, че не искат да ме приемат - б ила съм с малко разкритие, едва ли не ми каза да се оправям сама

# 311
  • София, "Младост 3"
Имах късмет с екипа в Шейново - без уговорка

# 312
  • Stara Zagora, Bulgaria
catnadeen това скоро ли беше, пак ще се повторя - не, че не разбирам че и докторите са хора и се изморяват и имат семейства, но е много неприятно ти да попаднеш в тази ситуация, отстрани е лесно... добре че си имала късмет...явно на късмет също трябва да се разчита...аз май окончателно реших да раждам в Токуда, мисля си че в МД ще ми е стрес, отделно и да мисля доктора дали ще дойде или не Laughing

# 313
  • Stara Zagora, Bulgaria
Няма ли някой скоро раждал при доктора да сподели как е минало, аз още не съм решила окончателно дали ще съм при него или в Токуда, а то време не остана скоро влизам в 9-ия Grinning.

# 314
  • София
Няма ли някой скоро раждал при доктора да сподели как е минало, аз още не съм решила окончателно дали ще съм при него или в Токуда, а то време не остана скоро влизам в 9-ия Grinning.

Имам приятелка, която роди преди година при него, и една позната преди 3 месеца. Ама не знам много подробности, не е имало проблеми. Аз мисля пак да съм при него, живот и здраве.

Общи условия

Активация на акаунт