Доктор Дяволов от МД София

• 175 683
  • 846
  •   1
Отговори
# 825
Аз също потвърждавам. Родих преди 20тина дни планово секцио при него. Платила съм 900лв избор на екип + 135лв сет за секцио (не включвам цените на стаите).
Здравейте!
Мога ли да Ви помоля за повече информация някак на лично ако нямате нищо против ?

# 826
Здравейте,

Аз родих при д-р Дяволов преди 3 месеца. Пренасях и ми включиха окситоцин. За съжаление нямах разкритие и се наложи спешно секцио. Платихме само 900 лв.
Уникален професионалист! Бих искала и следващото си детенце да родя при него, но дочувам, че скоро ще спре практиката си.
Да бъде жив и здрав!

# 827
Аз също потвърждавам. Родих преди 20тина дни планово секцио при него. Платила съм 900лв избор на екип + 135лв сет за секцио (не включвам цените на стаите).
Здравейте!
Мога ли да Ви помоля за повече информация някак на лично ако нямате нищо против ?
Да, можете. Пишете ми какво точно ви интересува.

# 828
Здравейте!
В момента съм бременна и ще раждам ппи д-р Дяволов отново, това ми е 2рата бременност.
С първата родих 14 дни по- рано като идеята беше да отида за предизвикано раждане, но бебето само тръгна след прегледа като постъпих сутринта и не се наложи вливане на окситоцин и тн. Стана много бързо.

Сега, понеже доктопът си планува ражданията, отново ще ме ппиемат 14 дни преди термин и не знам как ще е положението, засега съм с 2 см разкритие, имам много леки контракции, с първото раждане беше същото и не разбрах кога съм станала с разкритие над 4 см.

Сега се притеснявам леко, дали ще е ок всичко. Д-р Дяволов е уникален лекар и това ме успокоява, но не знам как е болката когато е предизвикано. Има ли опасност, държа да родя естествено пак, но не знам дали ще шмам късмет отново само да тръгне в болницата.

Минавали ли сте през нещо подобно при него? Как протича?

Здравейте!
Аз също се следя при д-р Дяволов, все още съм в 6ти месец. Дали може да ми кажете какво ще рече "след като докторът си планира ражданията"? - Когато нямате индикация за секцио, а раждането е естествено се разбирате с него за конкретна дата, той ви пуска окситоцин и бебето се ражда тогава ли? За да се избегне риска да тръгне да се ражда през нощта?

Ако може и други наскоро раждали при д-р Дяволов да споделят как е минало при тях естественото раждане.

# 829
Дали сериозно има такава практика? Абсурдно е! Да предизвикаш раждане само и само да си при даден лекар, и то пък точно при него. Пуска се окситоцин ако родовата дейност е започнала и тече прекалено бавно, става опасно за бебето. Пуска се и когата жената преносва прекалено дълго. В нормалните болници и нормалните лекари оставят бебето до 41 г.с, ако всичко е наред. Не знам какво му е толкова прехваленото на този лекар. Отидох на преглед при него и поисках да си видя бебето на екрана. Отговорът му беше, че важното е било, че той го вижда. Такова покъртително и грубо отношение никъде не съм видяла! Слава Богу не родих при него!

# 830
Няма такава практика, разбира се 😒
Под "планиране " разбирайте не повече от определен брой родилки за конкретния месец, в който е термина, за да може да ги приеме.

А това "слава богу не родих при него" е смешно 😂, сякаш сте се отървали от смъртта 😂
Слава богу вика 🤣

# 831
Ако някой иска да го ухажват и да го дундуркат с мяу мяу, по-добре да си избере друг лекар 😀 аз избрах Дяволов, защото исках да раждам при сигурен лекар и съответно така и стана. Чувството му за хумор също ми допада.

# 832
  • София
Здравейте, сега виждам отговорите ви.

Аз си родих през март при д-р Дяволов както казах по- нагоре за втори път. Не бих сменила доктора със сигурност, за мен беше важно да родя отново при него. Всичко мина нормално, родих отново за 10 минути Grinning както и първия път с разликата, че сега ми пуснаха окситоцин, но според мен нямаше нужда, упойката така и не ме хвана.
И двете си деца съм родила нормално, супер бързо, второто дори без разкъсвания и с уговорена дата с него. Simple Smile Минаха страшно бързо, това вече не знам, явно нещо от мен си е, като се панирам и ... тръгват Grinning
Под планирани раждания той си го казва и на прегледите - не взима през уикенди и нощни смени, ако стане нещо извънредно нямам идея дали все пак идва в болницата или оставате при който е на смяна.
Към отношение, аз съм получила само добро от него, не ми разтяга локуми и ненужни думи, всичко е ясно казано. Питаш - дава ти се точен отговор. Грубо отношение аз не съм видяла от него досега.
Един ден живот и здраве ако реша и за трето раждане бих го потърсила.

# 833
Родих при него август месец 2024. Насрочи дата след като видя, че съм с разкритие, естествено раждане, всичко мина наред. И аз и бебето сме добре, благодарение на него. Той е най-големият професионалист в неговата сфера. Страхотен човек, да е жив и здрав още дълги години и да има много щастливи мами и здрави бебоци. Успех на всички ❤️🥰❤️

# 834
Здравейте, сега виждам отговорите ви.

Аз си родих през март при д-р Дяволов както казах по- нагоре за втори път. Не бих сменила доктора със сигурност, за мен беше важно да родя отново при него. Всичко мина нормално, родих отново за 10 минути Grinning както и първия път с разликата, че сега ми пуснаха окситоцин, но според мен нямаше нужда, упойката така и не ме хвана.
И двете си деца съм родила нормално, супер бързо, второто дори без разкъсвания и с уговорена дата с него. Simple Smile Минаха страшно бързо, това вече не знам, явно нещо от мен си е, като се панирам и ... тръгват Grinning
Под планирани раждания той си го казва и на прегледите - не взима през уикенди и нощни смени, ако стане нещо извънредно нямам идея дали все пак идва в болницата или оставате при който е на смяна.
Към отношение, аз съм получила само добро от него, не ми разтяга локуми и ненужни думи, всичко е ясно казано. Питаш - дава ти се точен отговор. Грубо отношение аз не съм видяла от него досега.
Един ден живот и здраве ако реша и за трето раждане бих го потърсила.
Мисля че във вашите случаи от всеки доктор щяхте да сте доволна Simple Smile

# 835
Здравейте, д-р Дяволов е в отпуск до 18 август. Дали някоя мама се следи и планира да ражда при него? Може ли и вече родили при него мами да споделят от опита си от раждането и условията в МД? Аз обмислям да родя при него, като ще го обсъдя след като си дойде от почивка. А нашумелия в момента случай от МД, просто ме потресе.

# 836
  • Sofia
Здравейте, д-р Дяволов е в отпуск до 18 август. Дали някоя мама се следи и планира да ражда при него? Може ли и вече родили при него мами да споделят от опита си от раждането и условията в МД? Аз обмислям да родя при него, като ще го обсъдя след като си дойде от почивка. А нашумелия в момента случай от МД, просто ме потресе.
За какъв случай става въпрос?
Може и на ЛС.
В момента не съм много наясно с новините.

# 837
Аз раждах в МД при Него през 2020, но честно казано не видях лошо отношение от никого. Имаше една санитарка, която беше груба, но всички останали бяха ок, независимо че бяха претоварени.
Следя се при Шикова сега, въпреки че няма да раждам при нея и лошо отношение не съм видяла, да не е супер мила, говори по-троснато, но отговаря по вайбър винаги, адекватна е, това поне е моят опит

# 838
Родих при него в края на 2023.
Прекарването ми в болницата беше прилично, работата на Дяволов е 10/10.
Докато бях в болницата бях свидетел на различни ситуации с други хора, не бих стъпила там без избор на лекар.

# 839
Момичета, има ли някоя, която е отишла в 30-31 седмица при него и той да се е съгласил да я вземе? Има вероятност да съм с плацента превия, като предстои в 28 г.с. поставяне на диагноза и ЯМР. Ако се потвърди, искам да родя при него.

Общи условия

Активация на акаунт