Доктор Дяволов от МД София

• 175 668
  • 846
  •   1
Отговори
# 810
Благодаря Simple Smile
Беше ми по-удобно през Супердок, затова записах в МД. Пък и с предната бременност там ме викаше на преглед.

# 811
Благодаря Simple Smile
Беше ми по-удобно през Супердок, затова записах в МД. Пък и с предната бременност там ме викаше на преглед.
Аз си ходя в Майчин дом за сега не е имало закъснение в часовете но и моите винаги са били от първите.

# 812
Здравейте! Има ли сред вас дами, раждали при д-р Дяволов, на които при раждането са взети стволови клетки от пъпната връв на бебето? Ако да- можете ли да кажете кои тъканни банки работят с Майчин дом и дали д-р Дяволов позволява тази манипулация по време на раждане, както и кога горе-долу трябва да го информирам за това мое желание ? Благодаря предварително!

Здравейте, преди 5 години аз запазих стволови клетки, като тогава се доверих на Future Health. Бях уведомила доктор Дяволов. Цялата координация и организация си беше на Future health. От мeн се искаше само да ги информирам за часа, за който беше насрочено раждането (беше планирано секцио).
Изберете си банка и ги питайте те как процедират, а след това уведомете и доктора.

Благодаря Ви много!

# 813
Здравейте,
Дали някоя от вас може да даде актуална информация. Прочетох в една Фб група, че от началото на 2025г. Др Дяволов няма да изражда през нощта, както и уикендите.
Дали наистина е вярно, силно би ме безпокоило, ако е така.

# 814
Честно казано - време му е. И той е човек, който е дал повече, отколкото организмът позволява. То е раждания през нощта, дежурства сутринта, прегледи до късния следобед... Нечовешко е.
Радвам се, ако е истина, че ще редуцира малко.

А за пациентите има и други лекари, при това също много добри.

Другия месец съм при него. Ангажирал се е за раждане, но по начина, по който ми агитираше за секцио (и предното ми е при него) ясно подсказва, че наистина иска само планирани раждания по време на смяна, а през другото време да си почива.

Каквото и да е решил - да е здрав! Много е дал от себе си.

# 815
А знаете ли кога ще е отпуск тази година лятото? Знам че обикновено е юли, но прочетох , че може и август, а терминът ми е за август и се чудя какво да правя

# 816
Следили сте се при доктора с проблемна и рискова бременност?

# 817
Да, аз следих при него и двете ми проблемни бременности, а с втората и родих при него.
Златни ръце има. 💛

# 818
  • София
Здравейте!
В момента съм бременна и ще раждам ппи д-р Дяволов отново, това ми е 2рата бременност.
С първата родих 14 дни по- рано като идеята беше да отида за предизвикано раждане, но бебето само тръгна след прегледа като постъпих сутринта и не се наложи вливане на окситоцин и тн. Стана много бързо.

Сега, понеже доктопът си планува ражданията, отново ще ме ппиемат 14 дни преди термин и не знам как ще е положението, засега съм с 2 см разкритие, имам много леки контракции, с първото раждане беше същото и не разбрах кога съм станала с разкритие над 4 см.

Сега се притеснявам леко, дали ще е ок всичко. Д-р Дяволов е уникален лекар и това ме успокоява, но не знам как е болката когато е предизвикано. Има ли опасност, държа да родя естествено пак, но не знам дали ще шмам късмет отново само да тръгне в болницата.

Минавали ли сте през нещо подобно при него? Как протича?

# 819
Здравейте!
В момента съм бременна и ще раждам ппи д-р Дяволов отново, това ми е 2рата бременност.
С първата родих 14 дни по- рано като идеята беше да отида за предизвикано раждане, но бебето само тръгна след прегледа като постъпих сутринта и не се наложи вливане на окситоцин и тн. Стана много бързо.

Сега, понеже доктопът си планува ражданията, отново ще ме ппиемат 14 дни преди термин и не знам как ще е положението, засега съм с 2 см разкритие, имам много леки контракции, с първото раждане беше същото и не разбрах кога съм станала с разкритие над 4 см.

Сега се притеснявам леко, дали ще е ок всичко. Д-р Дяволов е уникален лекар и това ме успокоява, но не знам как е болката когато е предизвикано. Има ли опасност, държа да родя естествено пак, но не знам дали ще шмам късмет отново само да тръгне в болницата.

Здравейте. Как сте, мина ли раждането? 🙂

# 820
  • София
Здравейте!

Здравейте. Как сте, мина ли раждането? 🙂

Здравейте, раждането беше на 18.03 🌷 всичко мина без проблеми. Почти като при първото ми раждане се получи. Нямаше място за тревога 🫶

# 821
Здравейте! Извинявам се за зле записаният псор, май го написах като отговор на някой, но нещо не се ориентирах 😁. Аз също съм раждала при д-р Дяволов , но 2020г. Платих избор на екип и съответно стая. Сега гледам, че цената за избор на екип е същата, но има и някакви пакети с допълнителни услуги, които не знам какво означават. Има ли някой скоро раждал планирано секцио с избор на екип при Дяволов, да даде актуална информация колко в момента е едно раждане при него в МД?😊

# 822
Родих преди дни при доктор Дяволов, 2020 също раждах при него.
900 лева си е изборът на екип, 135 операционният сет (2020 беше 90 лева сета).
Това е.
Има и разлика в цените на стаите - двойна на 12 етаж - 90 лева
Самостоятелна - 180
Апартамент - 240

# 823
Аз също потвърждавам. Родих преди 20тина дни планово секцио при него. Платила съм 900лв избор на екип + 135лв сет за секцио (не включвам цените на стаите).

# 824
Аз също потвърждавам. Родих преди 20тина дни планово секцио при него. Платила съм 900лв избор на екип + 135лв сет за секцио (не включвам цените на стаите).

Родих преди дни при доктор Дяволов, 2020 също раждах при него.
900 лева си е изборът на екип, 135 операционният сет (2020 беше 90 лева сета).
Това е.
Има и разлика в цените на стаите - двойна на 12 етаж - 90 лева
Самостоятелна - 180
Апартамент - 240

Благодаря ! 😊

Общи условия

Активация на акаунт