Доктор Дяволов от МД София

• 176 956
  • 851
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, знаете ли кога ще бъде в отпуск д-р Дяволов? Какво става с неговите пациентки, когато е в отпуск- дали има уговорка с друг лекар да ги поеме?

# 136
  • София
Момичета, знаете ли кога ще бъде в отпуск д-р Дяволов? Какво става с неговите пациентки, когато е в отпуск- дали има уговорка с друг лекар да ги поеме?

Август ще бъде отпуска.
По втория въпрос така и не разбрах как стоят нещата.Терминът ми е в края на юли и на въпроса ако пренося какво ще правя не получих конкретен отговор.Което ме притеснява доста, защото не искам да попадам на случаен лекар...

# 137
EliG, не се притеснявай, д-р Дяволов няма да те остави на произвола на съдбата!  Peace
Дори да преносиш, не вярвам да те чака дълго, ще оправи нещата навреме той!  Wink
Не ти е отговорил конкретно, защото въпроса ти е хипотетичен, в този смисъл, ами ако родиш по-рано, какво ще стане...нали разбираш логиката.
Като наближи термина ти, доктора ще ти каже какво ще правиш.  Peace

# 138
  • София
Здравейте и от мен  Laughing
Дали е възможно някой да ме ориентира какви са приблизително цените за раждане при него? Мисля да вляза в контакт с него за раждането, но от време на време чувам много сериозни суми, чче взимал....

# 139
Родих близнаци със секцио при него преди 3 седмици. За раждането си платих избор на екип на касата на болницата. Изборът ми беше сполучлив.

# 140
  • София
Родих нормално при него преди 10 дни, и  мисля , че изборът ми беше успешен, макар  и  малко ускорено да мина раждането със системата с окситоцин.Платих 450лв. на касата на болницата - за екип и епидурална упойка.За друго заплащане не сме говорили нито преди , нито след раждането.Мъжът ми му се  е отблагодарил след това изцяло по собствено желание, както  е преценил за добре.

# 141
  • София
Благодаря ви, момичета и честити бебчета  Laughing
Мен плащането на касата на болницата не ме притеснява, а сумата, която евентуално трябва не него да се даде...
Иначе той как се отнесе към вас - беше ли отзивчив, когато му звъняхте с проблеми? Той ли ви проследи цялата бременност или само раждахте при него?

# 142
slonche ,az postupih po speshnost i toi se suglasi da me poeme kato pacient.Rajdaneto zapochna vecherta prez pochiven den(niamahme finansovi dogovorki)i na 10min.ot moeto obajdane beshe pri men v rodilna zala.Zatova i ostanah negova pacientka!Samo superlativi moga da kaja za nego.
Mislia che si napravila vuzmojno nai-dobria izbor,az do den dneshen sujaliavam ,che ne go poznavah po-rano! Cry

Uspeh na vas Peace

# 143
Благодаря ви, момичета и честити бебчета  Laughing
Мен плащането на касата на болницата не ме притеснява, а сумата, която евентуално трябва не него да се даде...
Иначе той как се отнесе към вас - беше ли отзивчив, когато му звъняхте с проблеми? Той ли ви проследи цялата бременност или само раждахте при него?

Ами тя цялата тема е само за него.  Simple Smile Вземи я прочети и ще намериш отговори на всичките си въпроси.  Peace

# 144
Здравейте, да си изкажа мнението и аз, а то е: изключителен професионалист и невероятен човек. Преди 4 г. случайно попаднах в неговото отделение, заради високо кръвно в 6 м., направи ми прекрасно впечатление. В 9 м. пак бях в отделението, пак заради кръвното  помолих му се да раждам  при него. Нищо не ми отговори, но след малко при мен дойде акушерка и ми каза, че чакат много известен професор, който беше повикан лично от Дяволов, да каже дали да раждам със секцио. Съжалявам, че не разбрах името на проф., просто много се притесних, усетих, че човека е известен, защото всички в отделението бяха"под пара". След няколко часа проф дойде и както и очаквах, каза секцио. Излизайки от каб., видях, че вратата на стаята к която бях беше отворена, а аз бях сама. Като влязох видях мъж да рови в чантата ми, силно се развиках, Дяволов ме чу и хукна след него да го гони. Колко лекари биха направили това? След няколко дни беше секциото. Направи го Дяволов. Аз едва оживях, загубих съзнание, бебето беше лошо застанало, секциото беше  2 часа и накрая той каза, че това е било най-дългото, най-сложното и най-ужасно секцио, което е правил, ама ни спаси!!!   bouquet Сега съм бременна в 5 м. и ще е пак при него!!! И да кажа, че пари нито ми е искал, нито съм предлагала, благодарих му накрая, но с подарък, а не с пари, но този път ще му дам, просто защото човека заслужава!!! Пожелавам му да е жив и здрав и още на много бебета и майки да помогне, защото той може, за разлика от други негови колеги "специалисти" !!!

# 145
  • София
Здравейте, страхотна тема! Hug Поне още не съм се ориентирала къде да раждам, искам да попитам дали е късно да се свържа с д-р Дяволов за раждането? Мненията за него ми допаднаха и ще се радвам ако раждам при него. Въпросът ми е как да се свържа с него и да си направя предродилна консултация. Четох назад в темата, че приемал във вторник от 17 ч  в МД,но не трябва ли първо да си запишеш час? Може ли някой да ми изпрати негови координати (може на ЛС)и да ми каже какво да направя. Благодаря предварително! Praynig

# 146
slanceto.com  правилно си разбрала във вторник от 17 до 19 ч преглежда на частно в поликлиниката към МД. Нямаш нужда от предварително записване, приготви си 50 лв за приема  Peace  Със щерката отидох при него в средата на 8 месец, после 9-тия целия го изкарах в отделението. Той ми прави секциото, и аз мога само суперлативи да казвам за него, живот и здраве януари пак ще лежа на масата му  Laughing

# 147
  • София
slanceto.com  правилно си разбрала във вторник от 17 до 19 ч преглежда на частно в поликлиниката към МД. Нямаш нужда от предварително записване, приготви си 50 лв за приема  Peace  Със щерката отидох при него в средата на 8 месец, после 9-тия целия го изкарах в отделението. Той ми прави секциото, и аз мога само суперлативи да казвам за него, живот и здраве януари пак ще лежа на масата му  Laughing
Благодаря ти много Hug

# 148
Преди 4 г. случайно попаднах в неговото отделение, заради високо кръвно в 6 м., направи ми прекрасно впечатление. В 9 м. пак бях в отделението, пак заради кръвното  помолих му се да раждам  при него. Нищо не ми отговори, но след малко при мен дойде акушерка и ми каза, че чакат много известен професор, който беше повикан лично от Дяволов, да каже дали да раждам със секцио. Съжалявам, че не разбрах името на проф., просто много се притесних, усетих, че човека е известен, защото всички в отделението бяха"под пара". След няколко часа проф дойде и както и очаквах, каза секцио. След няколко дни беше секциото. Направи го Дяволов. Аз едва оживях, загубих съзнание, бебето беше лошо застанало, секциото беше  2 часа и накрая той каза, че това е било най-дългото, най-сложното и най-ужасно секцио, което е правил, ама ни спаси!!!   :

Много се извинявам, че ще коментирам, но ми направи впечатления Вашия постинг във връзка с информация, която имам от предишни пациентки на доктора, че прави всичко възможно да представи всеки негов случай като много сериозен!
На практика всяко раждане си е серозно нещо и за майката и за бебето, ето защо не харесвам доктори, които плашат пациентките си с такива обяснения.
На мен не ми даваха обяснения колко сериозен случай съм, аз си знаех колко тежък казус съм. Просто докторката се грижеше перфектно за това да родя здраво бебе.

Аз също родих със секцио по мед. причини. бебето бе  застанало напречно до края. Имам алергии и упойките бяха проблем за мен.

Въпреки това секциото продължи 10 минути - то представлява: отваряне на майката, изваждане на бебето, зашиване на майката, следва реанимация с болкоуспокояващи системи и грижи за бебето от акушерките.

Щом сте изпаднала в безсъзнание и сте имала два часа секцио - колко кръв сте изгубила?  Въобще не се доверявайте на подобни обяснения от този доктор - това е поне 50-тото, което съм чувала от него, че всеки негов случай е супер сериозен.

# 149
Слава, аз няма да се извинявам, че влизам в диалог с Вас отново, защото това е една от целите на форума и на тази тема конкретно.
Не разбирам какво точно искате да кажете с последния си пост, моля пояснете!

Имам и въпрос към Вас: Вие самата пациентка ли сте на доктора? Познавате ли го лично?

Ако не ви затруднява, бихте ли отговорили и на въпросите ми на предишната страница в темата, тъй като дискусията ни там остана отворена. Вие споменахте някакви мъгляви и неопределени обвинения към доктора, но не обяснихте нищо.

Общи условия

Активация на акаунт