Доктор Дяволов от МД София

• 176 988
  • 851
  •   2
Отговори
# 180
  • София
Бях чела, че д-р Дяволов приема в МД във вторник и четвъртък от 17 до 19, а тук чета, че само вторник. Някой има ли актуално инфо?

# 181
момичета бихте ли ми казали колко струва раждане при Дяволов

# 182
Раждането при лекар от МД се плаща на касата, след раждането преди изписването, няма значение при кой доктор си избрала да раждаш там. 400 лв нормално раждане, 450 нормално раждане с упйка, 500 лв секцио.

# 183
Раждането при лекар от МД се плаща на касата, след раждането преди изписването, няма значение при кой доктор си избрала да раждаш там. 400 лв нормално раждане, 450 нормално раждане с упйка, 500 лв секцио.
Една малка корекция искам да внеса в поста ти:

раждане със секцио е 550 лв.

# 184
Приемам  Wink, понеже се интересувам от вагиналното, не съм гледала внимателно за секциото

# 185
Здравейте момичета,
благодаря за темата, внесохте доста яснота по мойте въпроси с раждането, което предстои. Аз съм била пациентка на доктор Дяволов (в 10 г. с.) и ми се стори много приветлив човек и всички пациенти и акушерки имаха голям респект от него. Така, че още тогава си го заплюх той да ми е доктор за раждането. Може ли да ми изпратите неовият телефон на ЛС, въпреки че ще го търся в болницата и в частният му кабинет. Благодаря предварително!

# 186
 здравейте момичета! Много се зарадвах когато открих тази тема, защото аз също родих при доктор Дяволов през декември... Бях доста неориентирана приеха ме по спешност и се наложи накрая да се прави секцио по спешност. И така през нощта ми правиха секцио, защото тоновете на бебо не бяха добри. Доктор дяволов ми прави секциото, но всичко стана толкова бързо че дори не съм плащала тези 500 лева.  Той се държа НЕВЕРОЯТНО СПОКОЙНО !  през цялото време докато ми правеха секциото се майтапеха с асистенстката му- др  маги Попова( а тя идваше всеки ден да ме вижда после)  - и благодарение на това всичко мина толкова неусетно,че когато на другия ден осъзнах какво ми се е случило се разплаках от ..незнам от какво  Laughing Просто искам да изкажа най-искрената си БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ДОКТОР ДЯВОЛОВ! ТОЙ Е НЕВЕРОЯТЕН СПЕЦИАЛИСТ И ПО-ВАЖНОТО Е НЕВЕРОЯТЕН ЧОВЕК! Дано помогне на още много майки! Hug
препоръчвам го на всички които се чудят при кого. Той и екипът му са изключителни! Hug Heart Eyes

# 187
Аз също съм от феновете на д-р Дяволов. Не стигнах до раждане (мисед в 16 гс). Сега ще правим друго бебе и ми се иска да знам по-подробно как преминава раждането при този доктор. На мен ми направи аборта. Доволна съм, спокоен е , разбира си от работата, но много много не обяснява. Затова се чудя как ли протича раждането при него. newsm78

# 188
Някой няма ли снимка на доктор Дяволов? Бих била благодарна ако някой качи такава тук, за да си го имам.  bouquet

# 189
Аз също съм от феновете на д-р Дяволов. Не стигнах до раждане (мисед в 16 гс). Сега ще правим друго бебе и ми се иска да знам по-подробно как преминава раждането при този доктор. На мен ми направи аборта. Доволна съм, спокоен е , разбира си от работата, но много много не обяснява. Затова се чудя как ли протича раждането при него. newsm78

Протича перфектно, поне моето беше такова през моята гледна точка. Предполагам, че всяко раждане си е уникално само за себе си. Доктора е прекрасен, не веднъж съм го хвалила.  Peace

Това за снимката е хубав майтап.  Laughing

# 190
Здравейте момичета Hug И аз бих искала да се включа в темата за д-р Дяволов. С мъжа ми почваме опити за бебе и ми се иска този път да си избера кадърен и отговорен докторза следене на бременност и раждане. Мненията за д-р Дяволов са противоречиви, но мисля, че надделяват положителните. Искам да ви питам за координати на доктора и ако е възможно да ми кажете какви са цените при него, защото от постовете разбрах, че не работи със здравна каса. Благодаря Ви предварително. Hug Hug Hug

# 191
  • в ябълковата градина
Аз също мога да кажа само добри думи за него.
Благодарение на него бях спокойна и имах леко раждане, даже
перфектно раждане.

Условията във вип стаите са добри, макар че са скъпи.

# 192
Затова се чудя как ли протича раждането при него. newsm78

Протича перфектно, поне моето беше такова през моята гледна точка. Предполагам, че всяко раждане си е уникално само за себе си. Доктора е прекрасен, не веднъж съм го хвалила.  Peace

Това за снимката е хубав майтап.  Laughing

Капацитет за спокойствие е той. Перфектен. Peace
А това за снимката не ми прозвуча майтапчийски, Laughing но що пък не. Mr. Green Вероятно би имала някаква сантиментална стойност в бебешкия дневник след години - на човека, който те е посрещнал на бял свят. Heart Eyes Grinning

# 193
  • София
И аз искам да си го имам на снимчица, плийз. Голям любимец ни е той.

# 194
Момичета ако някой е раждал скоро при Д-р Дяволов моля да ми пише с актуални координати - къде приема, телефони, какви са цените за раждане при него ... допълнително иска ли хонорар извън обявените цени на болницата и какъв...
Водя се рискова бременност и сега ми отказаха раждане няколко болници. Насочват ме към МД Майчин Риск и ми трябва спешно актуална информация.
Предварително Ви благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт