Доктор Дяволов от МД София

• 176 993
  • 851
  •   1
Отговори
# 195
vili7, няколко поста по-горе от твоя има актуална информация от майка, родила през декември при него.
За частния прием при него и цените - само това се коментира в тази тема последните няколко страници. 

# 196
Здравейте,

И аз съм много благодарна на д-р Дяволов. Два месеца ходих в частна клиника, защото имах кръвотечение в продължение на 2 месеца и докторката ми обесняваше, че е от притеснение. Сещате се, че когато стигнах до припадък се оказа, че е извън маточна бременност, при условие, че й бях обеснила, че бебеправим.

По спешност трябваше да ме оперират и благодарение на познати попаднах на д-р Дяволов. Свърши си перфектно работата без много приказки.

# 197
Дявплов е страхотен,родих при него през януари-секцио! Операциата мина страхотно за около 30мин(без подготовката разбира се)белег вече почти нямам!
Първоначално не го харесах защото е малко серт,но сега го препоръчвам горещо!
Винаги когато съм го търсила по телефона ми е вртщал обаждане!!!!!!!!
След секциото идваше всеки ден да видя как съм!
Не ми е пойскал и един лев настрана,платих си на касата на болницата за избор на екип,а го питах няколко пъти какво му дължа,а той чак се обиждаше!
Страхотен е!
Благодаря му!

# 198
Значи едно ще ви кажа, ако написаното е вярно, то значи е вярно защото е писано миналата година. Към днешна дата или изискванията са по малко /в което не вярвам/ или този доктор е станал твърде самоуверен в положението си и вече не си гледа така добросъвестно работата...с две думи зверски съм разочарована от този лекар, той дори не знае какво и кога има назначено нещо, наложи се да го търся из цялата болница, на мобилни и всякакви телефони и да чакам два часа да благоволи да се появи...е, това ли ви е избора на лекар? успех!!!

# 199
Обикновенно така става с известните лекари. Като понатрупат малко слава и......... Нищо лично към доктора.

# 200
Днес бях за първи път при Дяволов, към него ме насочи за раждане наблюдаващата бременността ми лекарка, която преди е работила в Майчин дом, но вече не изражда.  Да си призная, въобще не ме предразположи да го харесам!  Rolling Eyes Хем се бях подготвила от вашите отзиви, че е "серт" и особен...

Не съм от чувствителните, но като за края на осмия месец се надявах да получа малко по-топло отношение, а той беше малко сопнат, строг и недружелюбен даже. Така или иначе, нямам време и желание да си търся друг лекар да ме изражда, дано при следващото ми посещение бъде по-мек. Знам, по-важното е да си свърши работата и да нямам проблеми с раждането, пък не е нужно да се харесваме като хора. Последното обаче много би помогнало на родилката да се чувство по-добре в един такъв стресов момент като този на раждането!!!

# 201
  • София
При мен се получи така, че трябваше да раждам в Майчин дом и то без избор на екип. Попаднах в екипа на д-р Дяволов. Въпреки че не съм му платила абсолютно нищо и човека ме виждаше за първи път се държа много добре с мен и дойде да ме види след раждането. Момичето, с което се паднах в една стая си беше следила цялата бременност при него и също роди при него, като аз честно казано не забелязах да се държи по-различно с нея.

# 202
Днес бях за първи път при Дяволов, към него ме насочи за раждане наблюдаващата бременността ми лекарка, която преди е работила в Майчин дом, но вече не изражда.  Да си призная, въобще не ме предразположи да го харесам!  Rolling Eyes Хем се бях подготвила от вашите отзиви, че е "серт" и особен...

Не съм от чувствителните, но като за края на осмия месец се надявах да получа малко по-топло отношение, а той беше малко сопнат, строг и недружелюбен даже. Така или иначе, нямам време и желание да си търся друг лекар да ме изражда, дано при следващото ми посещение бъде по-мек. Знам, по-важното е да си свърши работата и да нямам проблеми с раждането, пък не е нужно да се харесваме като хора. Последното обаче много би помогнало на родилката да се чувство по-добре в един такъв стресов момент като този на раждането!!!

Еми такъв е,но найстина е страхотен професионалист!
Направо ме свиваше корема само като си помислех,че съм на преглед...........но по време на операцията и след нея го видях с други очи! Успех!

# 203
  • София
Здравейте!
Записвам се да следя темата Peace

# 204
  • в белята
Записвам се и аз тук.В темата рискова бременност ,питах при кой е най -добре да раждаш в МД и всички дружно казаха д-р Дяволов.Така значи приема в ДКЦ на МД всеки вторник след 17ч. нали така?И сега един глупав въпрос ,къде за бога е това ДКЦ там?

# 205
Като застанеш срещу МД в дясно има друг вход,това се води ДКЦ,но те са сляти,така че няма значение от къде ще влезнеш!

# 206

Еми такъв е,но найстина е страхотен професионалист!
Направо ме свиваше корема само като си помислех,че съм на преглед...........но по време на операцията и след нея го видях с други очи! Успех!

Благодаря! Hug
И на теб успех  - с диетата  Grinning

# 207
Момичета, а Дяволов работи ли със здравна каса и прави ли женска консултация?

Благодаря!

# 208
rashina2,доколкото знам не ,преди със сигурност не работеше със ЗК(ако сега  нещо се е променило?).ЖК води и то добре смятам аз ,но е платена   Peace

Успех

# 209
Благодаря ти Ира79. Simple Smile

А колко излиза ЖК при него? Издава ли болнични в при положение, че не работи със ЗК (интересува ме най-вече 45 дневния болничен)?

Общи условия

Активация на акаунт