Доктор Дяволов от МД София

• 177 010
  • 851
  •   2
Отговори
# 240
О в реанимацията са невероятно мили,там се грижат страхотна за родилките! Но само там:)
На 5 ти етаж има ремонт и си мисля че  в цялата болница там е най-страхотно,дори леглата са по-удобни от тези във ВИП стайте!
Марков също е много добър,той е един от малкото доктори в БГ който има лиценз(не знам дали това е точната дума ) за фетална морфология! Аз знам от шефа на клиниката ,че в БГ има само 5 специалиста по ФМ!
Успех на всички който вървят към най-страхотното нещо което им предстои!

# 241
  • София
хехех... да вярно,че му е шеф! Simple Smile
Дано и при мен всичко мине супер лесно и да се радваме на здрави бебки!  Praynig

# 242
Аз от Марков съм супер недоволна. Родих сина ми с вродено заболяване, което той видя, но не ми каза.....

# 243
О в реанимацията са невероятно мили,там се грижат страхотна за родилките! Но само там:)

Да, но преди 8 год не беше така  Wink Тогава нощната смяна успя да ме разплаче 3 пъти, а и когато Дяволов се обади към 24ч да пита как съм и тя му отговори, че вдигам леко температура, той я инструктира да не ми се слагат никакъви лекарства, а да ми дадат лед, който около операцията да си държа. Жената затвори с репликата "Да, бе да, сега ще й търся лед"  Shocked И ме остави така, като за 1 час докато успея да организирам "населението" да ми донесе лед, бях вдигнала близо 39,5о С ... Нямам никак хубави спомени от реанимация преди 8 год. Виж сега нещата са коренно различни, цяла нощ си бъбрихме с дежурната, която беше изключително мила, любезна и загрижена за всички дето бяхме там  Peace[/color]

# 244
Здравейте момичета, чак сега виждам снимката на любимият доктор!!! Много се зарадвах, сърдечно благодаря!!! За жалост все още не мога да забременея повторно и нямам повод да отида на преглед при него. Но видя ли двете чертички - веднага тичам при д-р Дяволов. С неговата и Божата помощ се надявам да стана щастлива мама на здраво бебе. Господ здраве да му дава, да се грижи за нас , да ни укоражава, да ни закриля. ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!!!

# 245
Къде се ходи на преглед при него, чудя се ако реша да го избера. Някой знае ли?

# 246
evpraksia, Майчин Дом - кабинет 216. Приема само вторник - от 17 до 19 часа.
Успех

# 247
  • София
НА мен днес лекаря ми ми каза,че приема в някаква клиника при някакъв си доктор с буквата С...... намираща се до южняи парк  Thinking

# 248
♥Димяни ♥ , и двете са верни. Приема в МД, както Рашина е обяснила. Приема и в частен кабинет в кв. Стрелбище, мисля - по-назад в темата има подробна информация за мястото. 

# 249
♥Димяни ♥ имай предвид, че в Майчин дом на мен ми искаше по 50 лв на посещение, а в отделението се запознах с една дама, която е ходила в частният му в Стрелбище и е плащала по 70 лв. на виждане ...

# 250
  • София
Благодаря ви ще видя къдеще отида!  Hug

# 251
А дали трябва да се запише час предварително, някой има ли координати?

# 252
На мен мимказваш в МД колкото прецениш !

# 253
А дали трябва да се запише час предварително, някой има ли координати?

За приема в поликлиниката на МД не се записва никъде час предварително. Отиваш там във вторник 17 ч. и си чакаш реда.
За другия прием в кабинета в Стрелбище не знам, по-назад в темата бяха дали подробна информация и за там.

# 254
На мен и в МД ми взе 50 лева за посещението. Явно няма значение къде ще отидеш, където ти е по-удобно.

Общи условия

Активация на акаунт