Със снежнобели и шеметни игри НОЕМВРИйчето зимата преполови!!!

• 11 699
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
Горис, гласувах. Много сте сладки на снимката.

# 106
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГЕРИ!БЪДИ ВИНАГИ ТАКА ОБАЯТЕЛНА И ЧАРОВНА, МНОГО ЩАСТЛИВА И БЕЗКРАЙНО ОБИЧАНА !
[/size]

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН (на патерички ) НА ОТПРАЗНУВАЛИТЕ ВЕЧЕ РОЖДЕННИЦИ!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, КРАСИВИ И ЩАСТЛИВИ!
[/color]

Напоследък не съм никак активна, но Теа ми "спира тока".Това дете е нон-стоп в действие и се сърди, когато съм на компютъра.Та един пост го започвам сутринта и до вечерта дописвам, накрая ми дава грешка и пак нищо не публикувам.

Стана два дни излизаме за повечко навън и щурее по площадките, в резултат на което като се приберем, е цялата за пералнята.Беше малко болничка, но слава богу само понастинала и без температура.Ама как да не настине като е все на вратата инсталирана, когато проветрявам  Rolling Eyes Станала е голяма катерачка, а баща й я нарича "Теа Савова, бъдещата сървайвърка"  Laughing Катери се навсякъде, дори върху облегалките на диваните, като котка е.
Вече имаме 4 зъба и май още напират да излизат.

Накратко това е от нас.

Надявам се да успявам да се включвам по-често занапред.

Гери, много сте сладки със София  Hug Имаш и моят глас  Peace

Лека нощ на всички!   bouquet

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 00:31 от lightblue

# 107
Честит рожден ден, Оля!
Бъди жива и здрава...Бъди обичана и обичаща...Бъди заобиколена винаги от любими хора...
Весел празник!

# 108
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Gugi БЪДИ МНОГО ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ОБИчАНА СЪПРУГА И МАЙКА!ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА!           

За АД подкрепям Бубалина, че май е най модерната диагноза и вече всеки това казва.И на Велизар му я бяха поставили като беше на 6 мес.Мазахме със Стелатрия и още един приготвен в аптека, ограничихме някои храни и след около месец започнах да ги въвеждам отново.Нямахме никаква реакция.Аз не вярвам че за месец може да се излекува или израсте АД.Сега детето ми си е здраво, хапва си всичко и нямаме проблеми слава бохгу  Praynig .Дано и при вас нещата стоят така и да се разминете само с притесненията  Peace
Лек и хубав ден на всички   bouquet

# 109
  • София
Gugi, честит рожден ден!!! Нека сбъднеш мечтите си и изживееш най-прекрасните моменти!!!

Гери, най-накрая успях и гласувах Peace

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 09:06 от bubalina

# 110
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН GUGi!!!! Пожелавам много любов, здраве и щастие!   bouquet

Гери, наистина сте много сладки със София  Heart Eyes  Имаш и моят глас   Peace Мисля, че София много прилича на мама  Hug хубавелка!!

# 111
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, GUGI!!! БЪДИ ВИНАГИ ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА ПРЕКРАСНА, ЛЮБИМА МАЙКА И СЪПРУГА!!! И НЕКА ВСИЧКИ ПОЖЕЛАНИЯ И ЖЕЛАНИЯ ОТ ДНЕС ДА СЕ ПРЕВРЪЩАТ В РЕАЛНОСТ!!!

Мами, благодаря ви за подкрепата! Hug Нещо тая страница с конкурса май се скапва от време на време, но я оправят и пак става активна. Благодаря ви и за милите и хубави думи!

Ние днес се чудим дали да не ходим на разходка до Витоша. Времето май ще е хубаво. Ама мен ме дразни гърлото, може би е от приказките тези две седмици с децата. Ама все пак не съм 100% сигурна. Ще видим.
Приятен ден! Heart Eyes

# 112
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,GUGI!БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА С ТВОИТЕ ЛЮБИМИ ХОРА!ОБИЧАЙ И БЪДИ ОБИЧАНА!И НЕКА ЩАСТИЕТО И КЪСМЕТА ТЕ СЛЕДВАТ НАВСЯКЪДЕ!

# 113
Честит рожден ден на Gugi!С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение - за да ги постигаш; и много любов - за да дава смисъл на всичко това!Весело изкарване на празника!!!

goris, имаш и нашия глас, много сте хубави, пу-пу!   bouquet

Днес нашия тати ще пътува към Пловдив и ние ще сме самички с Алекс, съботата и неделята. Надявам се времето да е приятно и да направим хубави разходчици. Нямам търпение вече да минава днес и да сме довечера да се гушкаме с малчо.

Сега се връщам към работните задължения  Naughty

Слънчев и приятен ден пожелавам!
Heart Eyes

# 114
Ех, че хубаво - всеки ден рожденничка Simple Smile.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Гуги!!! Пожелавам ти да бъдеш много здрава, щастлива и обичана!!!

Мамета, благодаря ви - всичко е наред, въртя къщата /или се опитвам Wink/ и тичам до ДГ и английски, или нар.танци - в зависимост от деня. А Герганка е голяма калпазанка, отваря всички шкафове, счупи 3 буркана досега, добре че без да се нареже. И е страшен характер - вчера навън лапна кал, и се обиди страшно когато бръкнах в устата и да я извадя... и рева докато не се прибрахме!!! Е това дете ще ни разкаже играта ми се струва  Laughing. На прощъпулника хвана първо USB flash памет, след това - гривна и калкулатор - явно ще е ПЦ специалист, но все пак суетна Wink и обичаща да прави сметки. Има вече 12 зъба диваненцето, още се кърмим и нощем, което доста ме изтощава, искам поне от тези да се опитам да я отуча, ще пробвам, пък ще видим.

За АД - тази диагноза е "модерна" още отпреди 6 години, когато водех Йоана по специалисти - кожни, алерголози и т.н. Изпила е мноооого Зиртек, измазала съм Елокоми, Адвантани, даже една опаковка Е... оф, забравих го - от ново поколение лекарство беше, много скъпо - една опаковка от 15 мл беше 45 лв преди 3 години. И диети - също - и всичко това без особен успех. Вече има само на бузките леко зачервяване и малко пъпчици с връхчета. Може би наистина най-добре е да се опита с хомеопатия.  Peace

Гери- и аз гласувах за теб!  Hug

След малко ще кача малко снимки, че Гери вече много се кара от леглото  Laughing.

# 115
  • София
Оля ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!    bouquet

Гери спестих си едно ходене до пощата - УСПЯХ И ГЛАСУВАХ! Дано спечелите Praynig

# 116
  • София, Дианабад
Оля, Честит празник! Да си много обичана и много усмихната!

Да си призная малко ме стреснахте за АД - Борис има доста грапави бузки на моменти и по крачетата  - на коленете и на ръчичките от време на време също има лек обрив и заечрвяване. За крачетата и ръчичките съм наблюдавала, че е от пълзенето и от материята, с която е облечен. ЗА бузките също има влияние - изрива се от изкуствените неща, но може и нещо вътрешно да има. newsm78 Мисля си също, че е от сухия въздух вкъщи, макар че често проветряваме. Мажа го с преварен зехтин и едно кремче на Мустела. като излиза редовно навън се влияе и се скрива. Но ще питам педиатърката следавщия път. Много ме накарахте да се замисля...

# 117
Успях!!! Ето - оттук добавих няколко снимчици, да видите колко сме порастнали.

eli_mama - все още ми е странно - едно време калциевия глюконат се е давал като антихистаминов препарат - т.е. даваш едновременно двойна доза антихистамин? А и има калций вътре, което не е толкова безобидно  Thinking.

# 118
Дари - не се плаши, ние живеем в най-мръсния град в България, имунната система се претоварва и реагира по различни начини. Т.е. според мен не може да направим кой знае колко, освен да се изнесем на село Wink. Или пък - хомеопатия - от всичко останало има само временен ефект, вярвай ми!  Peace

# 119
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ОЛЯ!!!

ЗАПАЗИ ЗАВИНАГИ ДЕТЕТО В СЕБЕ СИ(И БЕЗ ТОВА НЕ ТИ ВЯРВАМ ,ЧЕ СИ НА ПОВЕ4Е ОТ 20 Wink),БЪДИ ВСЕ ТАКАВА ГОТИНА МАДАМА И ПРЕКРАСНА МАМА
ПОЛУЧАВАЙ МНОГО ЛЮБОВ ОТ СКЪПИТЕ ЗА ТЕБ ХОРА И МНОГО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ ОТ ПРЕКРАСНАТА СИ ПРОФЕСИЯ

ПРЕГРЪЩАМ ТЕ МНОГО И ПОНЕЖЕ МИ ЛИПСВАШ ОТ СЕГА ТИ КАЗВАМ,ЧЕ НЯМА ДА ТИ СЕ РАЗМИНЕ ПО4ЕРПКАТА В НОЩЕН СТОЛИ4ЕН БАР-САМО ДА СИ ДОЙДА
Hug Mr. Green  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт