Със снежнобели и шеметни игри НОЕМВРИйчето зимата преполови!!!

• 11 693
  • 299
  •   1
Отговори
# 30
Привет и от нас с Марти белята! Отдавна не съм писала в темата, затова ще се отчета набързо. Мартин наистина е беладжия от класа - пуска фурната, пералнята, събаря чаши, чинии и каквото докопа, лапа всякакви предмети от земята. Дистанционните на уредите, телефоните и компютъра са му любими играчки. Много обича да излиза навън и постоянно ни води до вратата да ни показва, че му се излиза.
Иначе с храненето имаме минимален напредък - хапва малко по-добре, но далеч не е като при останалите деца. Все още се кърмим на поразия.
Това е в най-общи линии, ще се включвам по-често и тук, иначе в чата съм първа пушка.

# 31
Дени4ка, до кога трябва да се прати капарото?

# 32
Привет,мадамки!
За ваксината-Симона се изрина по бузките,но след като бяха минали 5-6 дни от имунизацията!
Клюки,браво на теб PeaceВидимо резултата си личи PeaceОт февруари и аз я почвам,но да видим newsm78дали ще устискам.А пък за цветята Тали ти е писала -не се кахъри,не си заслужава,за такъв човечец само да се ядосваш Peace
Рагтайм,да знаеш че много се забавлявам с твоите историйки относно вашето село GrinningИ аз живее в нещо като град,но за повечето хора си е чисто село,и аз имам съседи,които си гледат прасенца и кокошчици и лятото е някакъв ужас-голяма смрад.А пък за котки,да не ти говоря-има хиляди GrinningНо на мен си ми харесва,явно защото цял живот съм била тук,израснала съм тук и не мога да си представя да живеем в големия град Grinning
Мина,браво на Марти GrinningСкоро и той всичко ще започне да си хапва,ще видиш Peace
До скоро,че ме викат от другата стая Wink

# 33
  • София
Ей Клю страшна мацка си! Hug

Ели мама старата ни педи в Дианабад ме беше предупредила, че тази ваксина има много странични реакции и тя ми беше казала преди да я сложим да давам Зиртек или поне калциев глюконат. Тази тук в Люлин я питах, но нищ не каза. Затова моля те би ли ми обяснила как точно ти е казала педиатърката ви да даваш глюконата и Зиртека Praynig Глюконат имам и може да му дам преди ваксината. Но нещо ме притесняват тези грипове сега и не го водя за нея.

Още имах да пиша, но нямам време сега. Може би по-късно.
Целувки на всичик!

# 34
# 35
  • Плевен
И ние с мъжа ми ще заповаме диетата от февруари Party Дано постигнем ефект като Клю.
Може ли да ми даде някой сайта на хотела,защото не знам колко е тройната стая на вечер?

# 36
Добро утро, мадамки! Heart Eyes

Кафето тази сутрин е от мен

Иве, не са ми написали срок за изпращане на капарото в писмото, но предполагам, че колкото по - скоро, толкова по - добре! Peace
nadi_mishi, това е сайта на хотела, а тройната стая е 80лв.! Simple Smile

При нас няма нищо ново, освен че на Тедката му изби кучешки зъб, та вече е с 10 зъба tooth По цял ден не спира на едно място, няма умора това дете...в събота и неделя беше направо пролетно време, та направихме големи разходки...тогава за първи път го видях да заспива седнал от умора, докато хапваше Mr. Green
Засега удържаме фронта откъм болести (пу пу пу  Praynig), но баща му от вчера нещо подсмърча и го наболява гърлото, та да видим...

Хубав ден! lovekiss

P.S. Преди малко говорих с хотела в Априлци...Желателно е до средата на февруари да се изпрати капарото, за да ви е сигурна резервацията Peace
И още нещо - като пускате паричките да знаете, че Априлци е в Ловешка област...преди малко в пощата ми казаха, че има Априлци и в област Пазарджик Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 12:16 от Дени4ka

# 37
Двойната стая е 62 лева, тройната - 80 лева, а апартамента не помня. Това са цени за нас.

# 38
Привет, милички!
Дени, благодарности за инфото! Hug  
Дребчо го водихме в неделя при прабаба в Монтана и си лепна ръчичката на печката #Cussing out. Стана му огромен мехур, плака страшно много, сега е с превързана ръчичка и непрестанно показва къде се е изгорил. Което не му пречи да продължава да рови навсякъде, да пипа печката в къщи, абе - фурия. С Ради не е било такова чудо - разбираше от дума, от каране, от пляскане на ръчичката...това скорпионче ни разказва играта. Crazy
Клю, поздравления за ефекта и не се коси за китките! Heart Eyes
За ваксината - Ники вдигна малко температура, но не се е обринал.
Усмихнат ден, отивам да оползотворя обедната почивка с мръзнене по "Витошка"  Mr. Green

# 39
Мами, днес сложихме ваксината. На мен пък ми казаха, че много рядко давала странични реакции  newsm78 Ха дано да е така  Praynig Навремето са се слагали трите като отделни ваксини и тази против морбили е давала много странични реакции, от които и някои доста сериозни...

# 40
Дени, мерси за инфото  Heart Eyes Перфектна, както винаги!
ВечеПетя, дано няма реакция при вас, стискаме палци!
Весе, цункай малката ръчичка от нас с Вики и скоро да заздравее изгореното  Hug
Хубав, слънчев, усмихнат, ''динамичен ден тук, в България''  Joy ... сетих се за искренно и лично, водещата винаги казва накрая така Станах като пенсийка всичко гледам по ТВ-то  hahaha
Да се позатопли да хайманосваме  Mr. Green

# 41
Здравейте и от мен,красавици Hug
При нас е едно слънчице,направихме си с малката една хубава обиколчица по магазините и сега спинкаме сладко-сладко Grinning
А дано вече се оправя това време и да се разбиваме от млитосване,че и ние полудяхме вкъщи GrinningАз днес изпратих паричките за Априлци,но не ми казаха че има и други Априлци ThinkingДано да съм ги изпратила там където трябва newsm78Но си мисля че няма да има проблем,все пак всяка фирма си има Айбан сметка ,така че Grinning
Петя,дано при вас не окаже някакво странично действие тази ваксина Praynig
Благодаря ви много за инфото относно белтъка HugОпитах да дам на Симона да опита малко варено яйце,но не дава и зарич,вика ми не-не-не Grinning
Ние на 4 февруари сме на очен лекар,дано да няма нищо,а само в моето въображение да е така,че се побърках вече с това оче Praynig
Лек и слънчев ден и много целувки на малките сладкиши Hug

# 42
Благодаря, мацки  Hug
И при нас едно слънце е напекло, ама стуууд cold И ние подивяхме в къщи, но се успокоявам, че още месец ще е така само (надявам се, де)
SIMONA_S, какво й е на Симито на оченцето? Май съм пропуснала, ако си писала тук  Embarassed

# 43
Весе,да цункаш и от нас малкия Ники,дано бързо му оздравее ръчичката Praynig
Петя,не съм писала,мисля че в чата питах кой е водил детенцето си на очен и там ми казаха че е Весито.Ами струва ми се че си криви едното оче,а мъж ми вика абе нищо му няма на детето,ти си въобразяваш.Оня ден питах педито и той ми каза,че за сега не вижда проблем,че още не и е фокусиран погледа и че е още малка,ама аз като чета разни статий и навсякъде пише че до около 1.2-1.3мес.някъде вече имат фокус и за това се притесних и и записах час в една очна клиника в Пловдив.Дано да нямаме проблеми PeaceНо за мое спокойствие просто искам да направя една консултация със специалист.

# 44
  • София - Дианабад
Честито на masha, на всички рожденици и именици от последните дни!
Мнооого успехи, здраве и усмивки от децата!   bouquet
Аз съм на практика, утре май ще ми е изпита, после ще пиша по-подробно.
Ако някой си е купил "Моето бебе и аз", ни има в "Най-чаровна бременна", така че може да ме види с  preggo. Ето ни: http://www.moetobebe.net/konkursi/
Целувки на всички!
 Heart Eyes

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 15:37 от goris

Общи условия

Активация на акаунт