Иначе с храненето имаме минимален напредък - хапва малко по-добре, но далеч не е като при останалите деца. Все още се кърмим на поразия.
Това е в най-общи линии, ще се включвам по-често и тук, иначе в чата съм първа пушка.
Видимо резултата си личи
От февруари и аз я почвам,но да видим
дали ще устискам.А пък за цветята Тали ти е писала -не се кахъри,не си заслужава,за такъв човечец само да се ядосваш 
И аз живее в нещо като град,но за повечето хора си е чисто село,и аз имам съседи,които си гледат прасенца и кокошчици и лятото е някакъв ужас-голяма смрад.А пък за котки,да не ти говоря-има хиляди
Но на мен си ми харесва,явно защото цял живот съм била тук,израснала съм тук и не мога да си представя да живеем в големия град 
Скоро и той всичко ще започне да си хапва,ще видиш 

Глюконат имам и може да му дам преди ваксината. Но нещо ме притесняват тези грипове сега и не го водя за нея.

По цял ден не спира на едно място, няма умора това дете...в събота и неделя беше направо пролетно време, та направихме големи разходки...тогава за първи път го видях да заспива седнал от умора, докато хапваше
), но баща му от вчера нещо подсмърча и го наболява гърлото, та да видим...

. Стана му огромен мехур, плака страшно много, сега е с превързана ръчичка и непрестанно показва къде се е изгорил. Което не му пречи да продължава да рови навсякъде, да пипа печката в къщи, абе - фурия. С Ради не е било такова чудо - разбираше от дума, от каране, от пляскане на ръчичката...това скорпионче ни разказва играта. 

Перфектна, както винаги!
... сетих се за искренно и лично, водещата винаги казва накрая така Станах като пенсийка всичко гледам по ТВ-то 

Аз днес изпратих паричките за Априлци,но не ми казаха че има и други Априлци
Дано да съм ги изпратила там където трябва
Но си мисля че няма да има проблем,все пак всяка фирма си има Айбан сметка ,така че 

Опитах да дам на Симона да опита малко варено яйце,но не дава и зарич,вика ми не-не-не 

Но за мое спокойствие просто искам да направя една консултация със специалист. 
. Ето ни: http://www.moetobebe.net/konkursi/