Със снежнобели и шеметни игри НОЕМВРИйчето зимата преполови!!!

• 11 682
  • 299
  •   1
Отговори
# 45
SIMONA_S, дано всичко е наред  Praynig Добре си направила, че си записала час за твое успокоение  Peace И на мен като ми влезе някоя муха в главата, няма оттърване  ooooh! Ама то от много четене така става...Със сина ми - като нямах никаква информация, бях супер спокойна - ни ваксини ме плашеха, ни нищо...Пък сега за всичко ровя в нета и чета, и в главата ми настъпва пълен ужас  Mr. Green
Весе, дано по-бързо се оправи ръчичката на Никълчето  Praynig

# 46
  • на странно място ......
Здравейте момичета, не съм писала отдавна май пропуснах цяла тема, но нещо ме примързява пък през останалото време съм доста заета както всички вас!! Laughing
Да се отчетем, ние с Диляна сме добре вилнеем по цял ден и не пропускаме ден за излизане, не ни плаши ни студ, ни вятър, ни мъгла, ако не излезем Диляна подивява вкъщи та трябва да и се изразходва енергията качествено!
Ваксини не сме били много отдавна, пък и не ми се ходи сега при доктора в тази грипна епидемия....тя може и да отмина вече newsm78

Честито на всички празнуващи в отминалите дни!!! Heart Eyes
goris , имате моят глас  Peace, много сте сладки със Софито  Heart Eyes
Весето s да нацелуваш малкия калпазанчо от нас да му минава бързо ръчичката!!

Хубав ден от нас   bouquet

# 47
   Привет момичета!
    Благодаря ви за отзивите и милите думи!!!
   Стискам палци на всички които са решили да ме последват в унищожаването на килцата.И помнете,както каза Карил трябва да се доведат нещата до край иначе "йо-йо-то"няма да ни го прости.
   Веси много цунки на сладкия къдрушанко!
 Да ви подсетя ,че се бяхме уговорили да се срещаме на всеки предпоследен петък от месеца-какво станааааа.......

# 48
SIMONA, аз имах същите притеснения като теб и заведох Тедката на очен лекар...той го прегледа и каза, че всичко му е наред...просто е с по-широко лице и затова на моменти се създава илюзията, че криви едното оче...каза ми, ако искам, след време пак да го заведа - за мое успокоение Simple Smile
goris, днес си купих списанието, но още не съм стигнала до него Wink Имате и моя глас Peace
Весе, дано Никълчо забрави за случилото се, а ръчичката да оздравява бързо Hug

И ние излизахме преди обяд на разходка...малко подухваше, ама ние сме добре облечени Mr. Green

# 49
  • София
Хайде мацки давайте да подкрепим всички дружно Гери и отново ноемврийска мама да спечели и този конкурс.

Весе дано бързо мине ръкичката на дребчо Praynig
Клю за предпоследния петък ли беше уговорката - ми то значи сме го изпуснали Sick
Симона с тебе май си говорехме за очето на Монито. Заведи я за твое успокоение! Митко пък е с конюктивит та слагаме капки, а той си е стресиран вече от тези капки за очите, но няма начин. Ама вече минава де!

# 50
  • Бургас
Добро утро мамчета  Grinning

Вчера най-накрая занесохме документите на Велизар в яслата и от 05.02 (другия вторник) започваме  Mr. Green .Честно казано бях малко притеснена, но като се запознах с директорката и част от персонала много се успокоих.Всички са много мили и внимателни.Разпитваха ме за навиците на детето, какво може и не може, час и половина докато уточним всичко.Поуспокоих се че ще е в добри ръце, само дано не се разболява много  Praynig

SIMONA  сигурна съм че всичко ще е наред и ще се успокоиш след прегледа  Heart Eyes

Весе бързо да оздравява раната на малкия юнак  Grinning

А за диетата явно наистина действа.Клю като те видях на снимката направо  Shocked , как да няма желание човек да я започне тази диета.

Това от нас, лек и слънчев ден на всички, дано да излезете на разходки, а на работещите спорна работа!

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 08:27 от mariya86

# 51
  • Бургас
Нещо не можах да се ориентирам къде трябва да гласувам за goris newsm78 по-късно пак ще опитам, че трябва да ги подкрепим  Heart Eyes

# 52
Добро утро,мадамки HugТази сутрин кафенцето и тортичката са от менДнес моята половинка има рожден ден-става на цели 33 години,почерпете се за негово здраве
Честит рожден деб и на juju_kiss-Бъди здрава и много обичана мама и съпруга!  bouquet
Честит рожден ден и на ДР.Дженд-желаем му много здраве и семейно щастие и само радост да му носят двете кукли!
Лек ден и много усмивки Hug
П.С. Горис имате и нашия глас Peace

# 53
Честит рожден ден на празнуващите днес - Dr.Jend, juju_kiss и половинката на SIMONA! Нека бъдат живи, здрави, обичани, щастливи! Весел празник!

SIMONA, благодаря за кафенцето и почерпката! Wink

Аз ли нещо недовиждам, но като вляза да гласувам за goris и ми дава съобщение "В момента няма активен конкурс" newsm78

Слънчев и усмихнат ден ви желая! Heart Eyes Днес определено ще се правят дъъъълги разходки! Party

# 54
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Dr.Jend!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЪПРУГА НА SIMONA_S!

Дени4ka, и аз не можах да гласувам снощи и ми се изписа същия текст. Но ако успея, Горис, имаш един глас и от мен.

Весе, много лошо  с тези палавници. Дано малкият да се оправи по-бързо и не остане белег.
Моят Ради падна от масата в хола. Нали бях споменала, че сме  на етап катерене. ЗА секунди се качва и става опасно. 

# 55
Да са живи и здрави рожденниците - juju_kiss, Dr Jend и съпругът на SIMONA_S! Пожелавам им много здраве, щастие и любов!

И на мен ми дава, че няма активен конкурс  newsm78

# 56
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Добро утро мами от мене!
Честит рожден ден на празнуващите днес  juju_kiss, Dr Jend и съпругът на SIMONA_S!
Да са здрави и щастливи! Много усмивки и късмет!
  bouquet  bouquet  bouquet

И аз не можах да гласувам за горис защото и на мене ми изписа същото въпреки че упорито пробвах 5 пъти! Sad
Нещо снимките не се отваряха, сигур им е претрупана базата или.....незнам имаха си проблем хората Crazy

Лек и усмихнат ден на всички, аз дне ще се пробвам да започна диетката Hug

# 57
  • София
Честит Рожден ден на   juju_kiss, Dr Jend и съпругът на SIMONA_S!

Пожелавам на всички много семейно щастие и любов!

Гери, и аз не можах да намеря къде се гласува.

Вече Петя, аз бях писала в предната тема, че на Йоанка ваксината и даде реакция на 12 тия ден май беше, и няклко дена бяхме с пъпки, но сами си минаха.
Дано вас ви прескочи това!

Йоана става все по-дива и по-дива... абсолютно същите щуротии прави като вашите... успокойте ме моля, че ще е временно!!!

# 58
Фъстъч, спокойно, временно е!
Сега са на мода тези лудории, по-нататъка очакваме нови и нови, все по-големи и щури Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Очаквайте "бебока в действие " нови серии смао сега! hahaha
Да са ни живи и здрави!
аз онзи ден преживях голям стрес, имаме на всички контакти предпазители и дребния проявява интерес към капачетата, но мъжът ми като изклучил печката и забравил да сложи капачето само за секунда докато се обърна от мивката към Ангелчо и той нвече бъркаше с едно пръстче в контакта, незнам как за секунди пуснах всичко и извиках и литнах към него, беше ужасно, после сънувах кошмари две вечери....дано не се случва, нито това нито нищо лошо на децата ни! Мъжо беше овикан и си взе урок!надявам се! #Cussing out

# 59
  • София
Честит Рожден ден на  Dr Jend, juju_kiss и съпругът на SIMONA_S! Желая ви много щастие и весело изкарване на празника!!!

Гери, и аз не можах да видя снимките от конкурса!

Весе, много целувки за Никълсчето и бързо да му се оправи ръчичката Heart Eyes

Дени, мерси за инфото.   bouquet Май пак подхващаш организацията Laughing

И ние още не сме сложили ваксината, но като си дойде Алекс ще отидем да го боцнат Praynig

Клю, супер си Peace Браво за упоритостта - дава ефект!!! А за цветята какво да ти кажа - български манталитет.

Много целувки от мен в този слънчев и прекрасен ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт