Със снежнобели и шеметни игри НОЕМВРИйчето зимата преполови!!!

• 11 688
  • 299
  •   1
Отговори
# 60
  • Плевен
Честит рожден ден на Dr Jend, juju_kiss и съпругът на SIMONA_S!
До кога е срока за капарото за Априлци,че нещо се отплеснах и още не съм превела Blush?

# 61
  • София
Честит рожден ден на Dr Jend, juju_kiss и съпругът на SIMONA_S!
До кога е срока за капарото за Априлци,че нещо се отплеснах и още не съм превела Blush?

Най-късно до средата на февруари Peace

# 62
  • Плевен
bubalina ,много ти благодаря  bouquet аз се притеснявах да не съм закъсняла.

# 63
  • на странно място ......
Честит рожден ден на Dr Jend, juju_kiss и съпругът на SIMONA_S! Много здраве, щастие, любов и късмет желая!!!

Ето малко нови снимки на Диляна, че скоро не съм ви я показвала каква е калпазана!http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204110&photo=66

# 64
Честит рожден ден на Dr Jend /петелът в кокошата ни компания  Joy/, juju_kiss и съпругът на SIMONA_S! Сбъднати мечти, здраве и успехи!
Благодаря на всички ви за загрижеността и целувките - малкото все си подава ръчичката да я цункам, да му мине...но въпреки случилото се няма страх от печката. #Cussing out
КЛю, такава беше угоровката и аз неколкократно подпитвах, но явно трудно ще се организираме без МАДАМ  Mr. Green- освен да оставим виждането, като се върне от Бургас? Thinking
Симона, аз водих Ники на очен лекар още през май 2007, втория преглед беше през есента и се потвърди диагнозата /различен диоптър на двете оченца, което е причина за кривенето/. Направихме очилца, които той много рядко понася да носи повече от 1-2 часа. Понякога за час вечер слагам лепенка на здравото оченце, за да напряга "кривото" и да не стане мързеливо. Та успеваемостта ни на този етап е нулева, разчитам като поотрасне и започне да разбира да се променят нещата...
Видяхте ли Ети на корицата на "Моето бебе и аз" - много са сладки с Ния! Heart Eyes

# 65
  • София
 newsm59 на днешните рожденници!!!Да са живи и здрави,много късмет и щастие да имат!
Честита награда на Маша  Hug
При нас снега се стопи и сега като погледна през прозореца картинката е потресаваща...никога не е имало толкова много боклуци  Sick  #Cussing out
И аз не мога да гласувам за Гери  Crossing Arms
Имаше още нещо,ама  newsm78

# 66
Честит рожден ден на Dr Jend, juju_kiss и съпругът на SIMONA_S!  Tada  Пожелавам много здраве и любов!
Днес времето е много хубаво за разходки  Hug

# 67
здравейте,
отдавна не съмв и писала,но запо4нах работаи покрай нея и бебка не ми остава никакво време.
Добре поне,4е майка ми е тук и ми помага ужасно много.

Ина4е ми харесва много да ходя на работа,4увствам се истински удовлетворена.

Алессия е добре.Расте с 4асове.Доста послу6но дете е.Играе си сама,яде,спи по4ти всяка но6т  Mr. Green
Напоследък ме притеснява факта 4е каката и ми се струват доста криви....едни такива озобразни,та тея дни 6те звъня на педито да го питам нормално ли е.При ва6ите де4ица така ли е?
Освен това едно от зъб4етата и взе да 4еренее,та и затова съм се 6а6нала....
Та така май4ините тревиги никога не свър6ват.

Много цунки на вси4ките мъници и да са ви живи и здрави  Hug

# 68
Ей мами къде сте? Wink
Давали ли сте кюфтета по чирпански на дребчовците? Понеже там са пържени кюфтенцата...та се чудех, тая вечер готвих и не сложих подправки, та какво мислите?

# 69
  • Бургас
Честит рожден ден Ronja    много здраве щастие и да си все така обичана мама и съпруга!

Честит рожден ден на патерици и на вчерашните рожденици!

Дребен за кюфтетата аз не съм давала въобще нищо пържено и незнам.Мисля да поизчакам малко с пържените храни.

Лек ден!

# 70
Честит рожден ден, Гери! С времето някои хора стават по-скъпи, по-добри, по-специални...Сигурна, че си такава за мъжа до теб!...Пожелавам ти да станеш такава за всички останали, на които държиш и които обичаш! Весел празник и целувки!

# 71
Честит рожден ден, ronja! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана!

# 72
  • София
Честит рожден ден Гери!!! Желая ти много късмет, щастие, любов и да изживееш хиляди прекрасни мигове със семейството и приятелите!!! Весело изкарване на празника!!!

# 73
Честит рожден ден на ronja! Ако в живота има нещо по-хубаво от здравето, по-силно от любовта и по-бурно от младостта, то и него ти желая. Нека дните ти бъдат изпълнени с радост, вечерите с огън, а годините с младост...

Честито и на вчерашните рожденници /на патерички/!   bouquet

Heart Eyes

# 74
  • София, Дианабад
Честит Рожден Ден, Гери! БЪди щастлива, усмихната, много красиви моменти да имаш в живота си!   

Общи условия

Активация на акаунт