Със снежнобели и шеметни игри НОЕМВРИйчето зимата преполови!!!

• 11 696
  • 299
  •   1
Отговори
# 75

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ГЕРИ!ЖЕЛАЯ ТИ НАЙ-ВЕЧЕ МНОГО ЗДРАВЕ,МНОГО ЛЮБОВ И СБЪДВАНЕ НА ВСИЧКИТЕ ТИ МЕЧТИ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И МНОГО ЦЕЛУВКИ НА СЛАДКАТА ЛИНА!

МОМИЧЕТА,БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА ЗА МОЯТА ПОЛОВИНКА Hug
А ОТНОСНО ОЧЕНЦЕТО НА МОНКА-ДАНО ДА НЯМАМЕ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ,ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ ЗА УСПОКОИТЕЛНИТЕ ДУМИ HugИ НАЙ-ВЕЧЕ ЗА ПОДРОБНИТЕ РАЗЯСНЕНИЯ НА ВЕСИТО И ДЕНИЧКА Hug
ДРЕБЕН,АЗ СЪМ ДАВАЛА НА СИМОНА ПЪРЖЕНИ КЮФТЕТА ДА ОПИТА И МНОГО И ХАРЕСАХА.ДОРИ ВЕЧЕ СИ ПОЗВОЛЯВАМ КОГАТО НИЕ ХАПВАМЕ ТАКОВА И ДАВАМ ПО ЕДНО КЮФТЕНЦЕ Grinning
МАРИЯ,ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕШЕН СТАРТ В ЯСЛАТА НА ВЕЛИЗАР И БЪРЗА АДАПТАЦИЯ HugИ ДА ПИШЕШ ПО -ПОДРОБНО КАК СЕ ЧУВСТВА ДЕТЕТО,ДОБРЕ ЛИ МУ Е,ПЛАЧЕ ЛИ,ЧЕ И НА НАС НИ ПРЕДСТОИ ЯСЛА СЛЕД НЯКОЙ МЕСЕЦ Peace
СБРУНИ,МНОГО Е ПОРАСТНАЛА ДИЛЯНКА!СТАНАЛА Е ИСТИНСКА ДАМА Hug
АЗ СЪЩО НЕ МОЖАХ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГОРИС newsm78ДАВА МИ,ЧЕ НЯМА АКТИВЕН КОНКУРС Thinking
ТОВА Е ОТ МЕН ЗА СЕГА,СТАВАМ ЧЕ МЕ ЧАКА МНОГО РАБОТА Wink

# 76
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГЕРИ!!! Бъди винаги обичана, уважавана и ухажвана!!!

...
И аз съм така за ваксината, на нас ни предстои поставянето и в сряда. Сега се притеснявам, че от днес димана ще хапва храна от втора група, но не мисля че ще има нещо ново. Иначе нашто педи ни каза предварително - вит.С, калциев глюконат и зиртек.
Радвам се на многото поводи за празнуване, така се оцветява малко сивото зимно ежедневие. Heart Eyes

И ние тази ваксина не сме я поставили - първо бяха болни, после минахме на безмлечна и безяйчна диета, мисля другата седмица да се разходим до поликлиниката - дават го до 10 градуса, ха дано. Но това за калциевия глюгонат и зиртека малко ме обърка - да ги даваш заедно или да ги редуваш? При нас също ще има подготовка преди ваксината - 3 дена преди нея - Ксизал, и след това - още 4 дена, малката май прави някаква реакция към жълтъка...

Целувки от нас!!!  Heart Eyes

# 77
Роси, къде се изгуби? Снощи си мислех, че скоро не си се включвала  Heart Eyes Навестявай ни по-честичко  Hug
На мен не са ми казали за никаква подготовка преди ваксината и съответно не сме вземали нищо  newsm78 Въобще подходиха с голямо спокойствие към тази ваксина, много рядко давала реакции и т.н. Много успокояващо звучи, ама като чета на вас какво са ви казали, пък и тия подготовки, май малко са ме преметнали  Rolling Eyes Дано всичко е наред  Praynig

# 78
ВечеПетя - ако детето няма реакция като обриви примерно, защо да му даваш някакви неща... а кога ще я поставите ваксината? Или сте я поставили? А иначе съм по света и у нас Wink - сиреч напред-назад, тичкам по задачки, като всички вас Simple Smile.

# 79
ВечеПетя - ако детето няма реакция като обриви примерно, защо да му даваш някакви неща... а кога ще я поставите ваксината? Или сте я поставили?

Поставиха я във вторник, засега всичко е ОК, ама нали давала реакции след 10-я ден от поставянето  newsm78

# 80
ВечеПетя - ако детето няма реакция като обриви примерно, защо да му даваш някакви неща... а кога ще я поставите ваксината? Или сте я поставили?

Поставиха я във вторник, засега всичко е ОК, ама нали давала реакции след 10-я ден от поставянето  newsm78
Май да... и при Йоана май нямаше никаква реакция от тази ваксина, и аз тогава - като теб, доста по-спокойно подхождах към тези неща Wink. Всичко ще е ок, не го мисли!  Hug

# 81
Роня, Честит Рожден Ден!  bouquet
Много здраве и късмет и щастие без чет!
newsm67  Party Time Tada  costumed034  bigdance2  ura newsm67  Gift  party023  cook Tada Gift  party041 smile3510 luvbed luvbed luvbed oops

# 82
  • Ботевград
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГЕРИ!!!
Бъди жива и здрава, весела и усмихната, щастлива, обичана и обичаща и само хубави неща да ти се случват  Hug

# 83
Момичета мерси за отговорите за кюфтетата! Не съм му дала още, но пък след като отказа тази сутрин да си доизяде овесените ядки, се дохранихме с баничка, снощи я правих и тази сутрин остана едно от парчетата на баща му и дребния го уважи Mr. Green
Също забелязах че обича и блата на пицата, много му се ослади Heart Eyes

Мария, дано леко понесе дтенцето тръгването на ясла!
 Приятни разходки, тук е малко мъгливо у софийското поле, ама се надява,м да се изясни до час Hug

# 84
  • София
Честит рожден ден, Гери!!!

Много смейно щастие и усмивки!   bouquet

Ети... липсваш ми нещо напоследък....ако не се прибереш скоро, ние ще дойдем при теб Simple Smile
Планирам едно дълго прибиране в Бургас към Март месец, ама се надявам до тогава да се видим и в София!  Hug

# 85

Момичета, благодаря за пожеланията! Много мило!  Hug  Heart Eyes

# 86
 Heart Eyes ГЕРИ ЧРД! МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, ВЕРНИ ПРИЯТЕЛИ И ДОМ, ИЗПЪЛНЕН С ДЕТСКИ СМЯХ И БЕЛИ! Heart Eyes
Зиртек и Калциев глюконат заедно, не ги редувам. Димана е предразположена към алергични реакции и затова сме толкова стриктни. Ние я сложихме вчера. Порева си, но сестрата като излезе от кабинета и нашта беше вече готова за бели. Общо взето рева повече от присъствието на жената, а не от боцкането.

# 87
  • София - Дианабад
Честит рожден ден на вчерашните рожденици! Много здраве, прекрасни мигове, късмет и успехи в семеен и професионален план!   bouquet

Честит рожден ден, Роня! Бъди здрава, винаги усмихната и любима майка, съпруга и жена!

Мами, благодаря ви за подкрепата!  Hug Наистина вчера даваше, че няма активен конкурс. Сега вече всичко е наред: http://www.moetobebe.net/konkursi/index.php

Аз днес приключих с практиката си в училище и ми е мъчно Cry. Свикнах с децата, те също свикнаха с мен, изпратиха ме с много надписи на дъската "На добър час, госпожо!" , оградено със сърца. Получих и много пожелания от децата. Учителката също ми каза когато искам, да идвам при тях. А тя беше НЕВЕРОЯТНА УЧИТЕЛКА!!! Благодарна съм, че ми се падна такава учителка.
От понеделник съм в детска градина, на Плиска, където искаме да записваме и Софи. Ще видим обаче дали ще ни приемат.
За ваксината - при нас ни казаха, че може да даде реакция между 8-ия и 15-ия ден - симптомите наподобявали на една от шарките, против които се бие ваксината.

Нещо не мога да наваксам много с четенето, но ще ме извините.

Целувки! Heart Eyes

# 88
goris, гласувах! Peace Дано и в детската градина да попаднеш на добър преподавател! Simple Smile много мило от страна на дечицата Heart Eyes
Роси, вчера питах в чата какво става с теб и дали някой има вести за вас?!? Wink Как са госпожиците?

# 89
Горис,имате и нашия глас PeaceУспех в конкурса и в детската градина PeaceДано да приемат Софи!
Роси,много се затъжихме за вас WinkКак сте,как я карате?Пусни някоя друга снимчица на двете дами Grinning
А също ми се губят и още доста мами-дано всички да са добре Praynig

Общи условия

Активация на акаунт