Ето ни и нас пак сме 3 броя у дома.

Оставих и тази седмица ЕЛЕНА у дома,тя е добре но мен ужасно ме е страх от тези болести,живи здрави другата седмица ще я пусна на детска градина.
Сашко вече почти няма хрема
играят си много добре с кака му.Днес май няма да става за разходка тук в Сф има гаден студен вятър,и ще си стоим у дома с дечурлигата.
Поне от както Елена си е у дома мога да върша повече домакинска работа,забавлява много брат си и си играят много добре бяз да се бият и да има ревове,оставям ги сами в хола.
KOTE и у нас е същото"АМ" викаме непрекъснато изяжда си всичко от дет.кухня и после дояжда с мойта храна или на мъжо изяжда всичко,наистина ще ни изяде "УШИТЕ",но както казва една приятелка по-добре да яде,от колкото да е злояд както нашата кака.

Момичета имам предложение за загалвие на нова тема:"ИДЕ МЕСЕЦА НА ЛЮБОВТТА КАТО НАШИТЕ ОКТОМВРИЙСКИ ДЕЦА" ако ви хареса можем да я пуснем само някой да направи заглаваната страница мен лично не ме бива в тия работи.

можеш да провериш...
И ние сме понякога от тръшкащите се ама като му обясня че няма да е на неговото и се успокоява.Обикновенно все става както той каже ама напоследък взех да забранявам с мярка че то докъде ще му дойде края.. 

.
не ми стига за нищо времетооооо ужас просто-ходя на работа,майка ми гледа Мария/много слуша баба си и само ме чака да се появя и номерата започват
/
10,400 и 83 см.