Отговори
# 15
Здравейте Hug
Ето ни  и нас пак сме 3 броя у дома. newsm03
Оставих и тази седмица ЕЛЕНА у дома,тя е добре но мен ужасно ме е  страх от тези болести,живи здрави другата седмица ще я пусна на детска градина.
Сашко вече почти няма хрема Peace играят си много добре с кака му.
Днес май няма да става за разходка тук в Сф има гаден студен вятър,и ще си стоим у дома с дечурлигата.
Поне от както Елена си е у дома мога да върша повече домакинска работа,забавлява много брат си и си играят много добре бяз да се бият и да има ревове,оставям ги сами в хола.
KOTE и у нас е същото"АМ" викаме непрекъснато изяжда си всичко от дет.кухня и после дояжда с мойта храна или на мъжо изяжда всичко,наистина ще ни изяде "УШИТЕ",но както казва една приятелка по-добре да яде,от колкото да е злояд както нашата кака. newsm03
Момичета имам предложение за загалвие на нова тема:"ИДЕ МЕСЕЦА НА ЛЮБОВТТА КАТО НАШИТЕ ОКТОМВРИЙСКИ ДЕЦА" ако ви хареса можем да я пуснем само някой да направи заглаваната страница мен лично не ме бива в тия работи. Hug

# 16
Eй, я интригантката. Няма я две, три теми подред, ама видя, че става интрижка и веднага кукна... Twisted Evil
Какво се чудите момичета, какво се пулите.
Цяла събота и неделя, чакам някаква инициатива - нищо. Всеки се спотайва, темата свършила, всеки чака. Преди заглавия предлагахте, помагахте с нещо. По-задружно беше...
Най-любезно помолих, някой друг да прави темите занапред
аре мерси, Коте  bouquet
Аааааа, не, аз си се записвам във всяка тема...  Sunglasses можеш да провериш...  smile3534
Това че не пиша - ами не искам да ви натоварвам с моите проблеми.

# 17
  • Откъм Варната
....Това че не пиша - ами не искам да ви натоварвам с моите проблеми...

Е ко се притесняваш, ако ще се почувстваш по добре може да споделяш с нас  Hug

# 18
Кали, ти ли действаше по Пиер Дюкан? Ако е така, моля те кажи как стои въпроса с питиетата (бира, газирано, вино). Сигурно е обсъждано, но са много обширни темите и не сколасвам. Не е за мен, ама тук правя една агитация пък да видим дали ще кандиса човека  Mr. Green Благодаря!

# 19
  • Откъм Варната
Кали, ти ли действаше по Пиер Дюкан? Ако е така, моля те кажи как стои въпроса с питиетата (бира, газирано, вино). Сигурно е обсъждано, но са много обширни темите и не сколасвам. Не е за мен, ама тук правя една агитация пък да видим дали ще кандиса човека  Mr. Green Благодаря!

Ааа таквиз питиета не може, само вода, чисто кафе без захар, може с нискомаслено мляко, айрян, газирано може ама да е без заахар, газирана вода и кола лайт, пепси лайт, туй то... аз обаче прегреших много по празниците и си върнах 5 кг  Embarassed

# 20

Ааа таквиз питиета не може, само вода, чисто кафе без захар, може с нискомаслено мляко, айрян, газирано може ама да е без заахар, газирана вода и кола лайт, пепси лайт, туй то... аз обаче прегреших много по празниците и си върнах 5 кг  Embarassed

Аз половинката навивам, че тук на една мама в парка видимо й се отрази (ама сега в студа не се вясват). Чаках да минат празниците, пък той рече, че чака да се запролети. Та сега ще имам време да организирам режима, щото май желанието ще е от него, пък изпълнението главно от мен ще зависи. Mr. Green

# 21
Здравейте сладки и от мен.. Hug
Е Кръци не се сърди ама хич не пишеш.Апък за заглавия ще се пробвам и аз за напред обещавам. Embarassed
Ама вашите сладури големи панти се оказват а.. Mr. GreenАбе спокойно има май такива периоди но може би наистина трябва да се направи нещо по въпроса понеже нещата могат да излязат от релси.. GrinningИ ние сме понякога от тръшкащите се ама като му обясня че няма да е на неговото и се успокоява.Обикновенно все става както той каже ама напоследък взех да забранявам с мярка че то докъде ще му дойде края.. ooooh!
Иначе сме добре да чукна на дърво но с яденето е все така с мъка.Много обича да гледа Шрек и Немо и тогава се храним идеалноооо Mr. Green.Аз започвам да мисля вече по-философски на всичко и малко съм по-спокойна вече..Ами няма как.
Дбс радвам се че всичко с малката сладуранка е наред. Peace
Харт Hug.Благодаря за предложението за книжката и аз трябва да се замисля какво да прочета за по-добро възпитание че понякога се замислям и аз дали правилно се възпитаваме.. newsm78
Верчиту надявам се проблемите ти да са решими и ако не е нещо което не можеш да споделиш вярвай ми понякога е хубаво човек да пише  понеже понякога олеква.. Peace  bouquet
Ние още не сме слагали ваксината за морбили и другата седмица вече ще сме на ред.Дано да я понесе добре. Praynig
Вчера бяхме в едно клубче тука в Овча Купел Кума лиса много е хубаво и малките си поиграха на воля.А ние родителите успяхме да си пием кафенцето докато с тях се позабавляваха 2 какички.Много е приятно.За 1 час е 3лв.
Ами това е от нас.Пожелавам на всички ви приятен ден. Hug Hug Hug

# 22
....Това че не пиша - ами не искам да ви натоварвам с моите проблеми...

Е ко се притесняваш, ако ще се почувстваш по добре може да споделяш с нас  Hug
Не се притеснявам Кали, просто не съм намирала думите за това.
И двете с Йо изкарахме много тежък "вирусен бронхит". Аз го изкарах по-тежко. Държа ме две седмици и все още кашлям като магаре. Йо го мина по-леко, но това беше заради ранното лечение и това, че започнах да давам АБ, веднага след като ми вдигна температурата, понеже симптомите бяха същите. Аз се оставих на самотек, заради финансови проблеми и доста късно започнах лечение. Сега 2 седмици трябвало "да пазя карантина, че да не изпоназаразя половината град". Седим си в къщи и си кукаме.
Йоанна също преживява т.нар. "период", но при нея явно ще се позадържи. Лошото е, че като не стане на нейната си блъска главата където свари. Еми това е. Другите проблеми не са за тук, а за ДиС. Ако реша ще пусна тема там  Mr. Green

# 23
Ах като ги подкарм всичките с тези''периоди'' Close.
От четвъртък е станал направо ужас,незнам ooooh! Сега си поръчах книга за възпитанието,че ще се превъзпитаваме. Naughty
Аз ходих събота и неделя в Сф при мъжа ми,че е ще стои още 10 дни там и малко младоженци го играхме.Не сме се разделяли още за толкова време и ми домъчня за него,пък и викам да се отърва от онова с ''периода'',че ми пили нервичките.
Да ми е жи и здрав нито се е разболявал, нито хрема е имал.Давам Саностол и мисля,че е от него,пък и апетит има.Миреможеш да го пробваш. Peace

# 24
  • -
Прелитайки съвсем набързо от тук-да кажа че сме добре и живи и здрави и видях че има нова тема Simple Smile не ми стига за нищо времетооооо ужас просто-ходя на работа,майка ми гледа Мария/много слуша баба си и само ме чака да се появя и номерата започват Crazy/
В събота успяхме да направим най-накрая прощъпулник-щерката си хвана компютърна дискета и цветни моливи-компютърен дизайнер щяла да става като порастне... Mr. Green
Саностол и ние изпихме едно цяло шише-знаете ли дали е хубаво да го продължаваме или трябва да се почива малко и пак? newsm78 Не мога да се оплача от липса на апетит-не знам дали се дължи само на сиропа или пък си ми е такова детето-добре си хапва.Още се борим с кътниците и кучешките,но вижда му се края и на тоя период...
ето няколко снимки от нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=192006&view=1&photo=89

# 25
  • Варна
Ето ме пак. Mr. Green
Ние сме добре. На Ема й пробиха кътниците най-накрая и значително се успокои, направо не ми се вярваше, че е възможно. ooooh! Вече се буди само по 2-3 пъти нощем Shocked яде горе долу нормално и не мрънка толкова много.  Praynig Така ще е докато тръгнат следващите зъби, ама направо се родих. Grinning Резултатите от консултацията ни са екстра Flutter 10,400 и 83 см.
Иначе на белите е първа. Crazy Като й се скарам си умира от смях и ми размахва заплашително пръст. ooooh! Направо, като я видя с лукавата усмивчица и да ми размахва пръстче и колкото и да ме е ядосала ми става смешно и ми минава. Тръшка се като не стане на нейната, ама все още минава номера да й отвлека вниманието с нещо друго. Не знам дали е много правилен подход. newsm78
Аз карам все още шофьорските курсове, другата седмица ще ми е изпита, ама май няма да го взема. Crazy Laughing Напоследък карам по-зле отколкото в началото, направо какво ми става - то колата по 100 пъти гася, завоите не целя както трябва, като потеглям и като сменям скорости колата реве, лашка се... ужасТ. Embarassed Днес скъсах нервите на инструктора. Rolling Eyes Ама съм упорита и няма да се отказвам, все някога ще се науча. Blush
Айде, стига съм писала, че то станааа.
Мира, много прегръдки миличка. Следващия път всички ще е наред. Hug
Верчиту, явно сте в някаква "черна серия". По-добре си кажи мъката да ти олекне и да минават тез неща. Нали за това сме тук, да си споделяме. Hug
Валка, много е сладка Мария и каква дълга коса има. Heart Eyes

# 26
  • София
Добро утро!

Мире, радвам се, че си по- добре. А къде се намира този клуб в ОК?
valka77, наистина много хубава коса има Мария, пу-пу.
ВерчИтУHug.
Искам да помоля някоя мама, която е по- близо до Красно село да организира срещата. На мен ми идва доста далеч, а и съм с градския и не ми е удобно. А и честно казано ме е срам да се явя пред управителката  Embarassed. Напоследък умората ми идва в повече, а и се отразява вече на детето , така че се кротвам.
Пожелавам, лек и спокоен ден на всички  Heart Eyes.

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 07:47 от Lovi

# 27
  • София
Добро утро и от мен!
Лови, благодаря за кафенцето!
Аз пак не съм разбрала, че ще има срещичка. След провала на първата не очаквах, че толкова бързо ще се организира нова. За съжаление на мен Красно село ми е много далече (живея в Надежда), но ще мислим варианти. Лови, какво е нужно за организацията? Предполагам уговорка на място и капаро.
ВерчИтУ, много кофти ситуация. Но дано вече нещата да потръгнат и да сте здрави най-вече.
Нещо ми се губи Евелинка -дали всичко е наред?
А май и много други момичета не пишат...  Rolling Eyes
Кали, тази диета обмислям да я започна и аз. Знам, че бързо се свалят кг, но после е мъка да си ги задържиш. Засега чета темата на Дюканки, пък да видим дали ще имам волята за себе си.

Хайде приятен ден от нас с Венци. Дано днес да става за разходки да отидем да си платим парното (поне част от него).

# 28
Добро утро и от нас Simple Smile

Верче  Hug  ще се справите!!!
Валка, на фона на единия сантиметър коса на Ема, който оставихме, тази на Мария ми се видя до кръста направо  Mr. Green
Миринда, да ти кажа успокои ме  Simple Smile От доста време чакам тези зъбчета да пробият всичките и да ни се успокои детето. На теб пожелавам успех пред КАТ.
Лови, не мисля, че идеята за среща сега е удачна. Така и не разбрах обявиха ли или не грипна епидемия, но ми се струва, че е по-добре да поотложим срещата, за да дойдат повече хора.

# 29
  • София
Мире, Честит Рожден Ден!!!
Бъди здрава и все така усмихната и жизнерадостна. Много любов и късмет на цялото семейство.

Дбс, ОК, значи се отлага. По- добре е.

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 10:36 от Lovi

Общи условия

Активация на акаунт