LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 76 033
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 720
link=topic=261835.msg6339753#msg6339753 date=1201637957]
ORHIDEA, според мен до момента нямаш направени поръчки и затова ти излиза този надпис в "Suivi de commande"  Peace

А пък аз си мислех, че успях да я направя тази поръчка-ама с тези 4 нови стъпки явно нещо съм пропуснала-след потвърждението на картата в стъпка 3 какво се прави?

Кошницата ти стои ли пълна и имаш ли потвърждение за поръчката на мейла?

Стои пълна и имейл нямам-лоша работа-ама ме е страх да не дублирам поръчката ако почна на ново!

# 721
Девойки, с colis пуснах 5 поръчки с по 5-6 артикула  Mr. Green

Дали няма да се усетят французите и да ми ги обединят  newsm78
А защо ти е да пуснеш толкова а не една newsm78
Наистина ми е чудно,дано не прозвочи глупаво

# 722
  • Sofia
А пък аз си мислех, че успях да я направя тази поръчка-ама с тези 4 нови стъпки явно нещо съм пропуснала-след потвърждението на картата в стъпка 3 какво се прави?
А кошницата изпразни ли ти се? Сега погледнах, че тов всьщност ти е Suivi De Commande, a ne Mes remboursements.

Стои пълна и имейл нямам-лоша работа-ама ме е страх да не дублирам поръчката ако почна на ново!
Не си пуснала поръчката значи.

# 723

Ами митничарите тука много се мотат просто-на поща идва по-бързо поръчката от четеното тук-тоест по-малка поръчка-на поща-по-голяма поръчка-митница!

# 724
link=topic=261835.msg6339753#msg6339753 date=1201637957]
ORHIDEA, според мен до момента нямаш направени поръчки и затова ти излиза този надпис в "Suivi de commande"  Peace

Кошницата ти стои ли пълна и имаш ли потвърждение за поръчката на мейла?

Значи не си успяла да направиш поръчка, при условие, че и в "Suivi de commande" няма нищо  Peace На 4-та стъпка мисля, че само потвърждаваш поръчката и всички въведени данни до момента. Днес следобяд пуснах поръчка и веднага ми се изпразни кошницата, след няколко минути получих и потвърдителен мейл  Peace

# 725
  • София

Ми и аз пуснах 2 последния час. По-малки, за поща, да дойдат до 10 дни, а не да ги чакаме на гадната митница, където не стига, че ако дойдат е след поне месец, ами и таксата е 4 лв.
Орхидея и според мен не си успяла да пуснеш. Като въведе данните от картата, да не ти даде надпис отгоре в червено - оранжево /или някъв нов цвят  Mr. Green/?

# 726
Това якенце поръчвали ли сте го ? Simple Smile Дебело за зимата ли е или по-тънко ... попринцип съм 36 размер, но се чудя дали от него да не си поръчам 38, след като е яке и се носи върху други дрехи ... дайте съвет Simple Smile
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4646541& … ue&ksource=-1

# 727
  • София

Ами митничарите тука много се мотат просто-на поща идва по-бързо поръчката от четеното тук-тоест по-малка поръчка-на поща-по-голяма поръчка-митница!

Да не говорим, че освен че идва с огромно закъснение, ако искам да ми я донесат в офиса, трябва да платя такса 10-12лв. докато тези от пощата ми ги носят безплатно  Hug

# 728
Здравейте,да попитам някой поръчвал ли е от това
http://www.laredoute.fr/vente-veste-style-tailleur.aspx?producti … e&pagesize=16
Колебая се какъв размер да си взема?

# 729
  • на пистата
на 4 -та стъпка натиска ли се пак лилавия бутон

# 730
Абе може и да е дал надпис в някакъв цвят-ама помня ли вече-то беше едно бързане да не свърши нещо  #Crazy  Money , но няма да пробвам пак, че ползвах кредитната карта на сестра ми и да няма после проблеми заради мен-тоест да плаща двойно! Дано до петък да остане нещо 86 номер за мъника, че тогава ще е готова моята карта! Благодаря на всички момичета за отговорите! Hug

# 731
  • Центъра на Вселената...
Искам да попитам на 25.01 си направих поръчката и днес още една уж всичко е наред,а от картата не са ми изтеглени никакви пари newsm78Кога по принцип издърпват парите?Като щтракна на Suivi de commande на първата поръчка ми пише A domicile,а на втората още нищо,дали ще ми изпълнят поръчките или има някакъв проблем newsm78
на мен ми е по същия начин, поръчката ми от 25 е с надпис A domicile, а 2-те поръчки от днес са без нищо, дори за едната нямам е-мейл за потвърждение все още.

# 732
  • In transit
Аз вече си направих всички поръчки на док файл, щото почнах да забравям какво съм поръчала или по точно какво съм пропуснала да поръчам..  Mr. Green с днешните станаха 11. Кошмар..  Embarassedтрябват ми нов гардероб.. а може би и къща? Joy Joy

# 733
Днес си получих 1 поръчка от 11.01, от пощата, 2 артикула-панталон и сако

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme.aspx?productid=3240 … e&pagesize=12

Имам въпрос, поръчах си 42 размер, с тенденция да е наш 46...едвам влязох с него...стои ми като клин, а много ми харесва, възможно ли е панталоните да не си отговарят...а чакам още 1 панталон и 2 поли 42  размер...направо се подтиснах ...

# 734
  • Пловдив
предварително се извинявам, че може да питам нещо което е питано и обсъждано на предната старниц,а но нямам време да ви изчета и не съм писала  от почти цяла седмица

чакам от 04.01, 09.01, 11.01 и т.н още около 5-6 поръчки
Искам да питам дали вече се е получило на митница Пловдив нещо от тези дати

Благодаря предварително

Аз нищо не съм получила още... тази от 27.12 все още я чакам  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт