LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 75 905
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 990
  • Варна
Направо ужас с тия карти, в 8.30 мъжът ми внесе пари по дебитната ни виза в Райфайзен, сега е 2 и аз още не мога да разплащам с нея  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 991
  • на пистата

Парите се прехвърлят на картата след 17-18 часа. Няма значение дали ти е нова карта или стара, имай го предвид.
не е вярно,аз внасям и след 15мин може да се ползват

# 992
  • Sofia
Моля някой да помогне, сега си проверих поръчките в Silvi de Commande и някой от поръчките ми ги е разделило на две на едните пише, Voici les articles qui benecefient de reductions, а на другите Voici les articles qui  ne benecefient de reductions, и пише цена при тях например вместо 14 евро - 1400 евро, това означава че няма да ми  ги изпратят ли?
И моите поръчки от вчера и днес са разделени по същия начин, нямам представа защо  newsm78 Но не мисля, че има проблем, явно просто разделят стоките по някакъв критерий  newsm78

И пир мен е така с една поръчка от миналата седмица, черните сандали със сните камъчета стоят отделно, дано не означава, че не са в пратката  Praynig

Не искам да ви разочаровам, но това означава, че продуктът вече не е наличен,  аз вчера забелязах, че имам такъв проблем с едната поръчка и питах мъжа ми, който знае френски. според него това означава, че въпросния продукт няма да бъде изпратен. снощи писахме на ла редут мейл за това, както и за все още непристигналата поръчка от 10.12

И аз така си помислих, но маратонките, моят номер са налични и до днес в сайта

# 993
  • Попово
Mомичета имате ли представа за маратонките на Найк пак ли с един номер отгоре трябва да се поръчват?
за мъжките ДА

# 994
450 немога да ти пратя ЛС, изчисти си съобщенията.

# 995
Моля някой да помогне, сега си проверих поръчките в Silvi de Commande и някой от поръчките ми ги е разделило на две на едните пише, Voici les articles qui benecefient de reductions, а на другите Voici les articles qui  ne benecefient de reductions, и пише цена при тях например вместо 14 евро - 1400 евро, това означава че няма да ми  ги изпратят ли?
И моите поръчки от вчера и днес са разделени по същия начин, нямам представа защо  newsm78 Но не мисля, че има проблем, явно просто разделят стоките по някакъв критерий  newsm78

И пир мен е така с една поръчка от миналата седмица, черните сандали със сните камъчета стоят отделно, дано не означава, че не са в пратката  Praynig

Не искам да ви разочаровам, но това означава, че продуктът вече не е наличен,  аз вчера забелязах, че имам такъв проблем с едната поръчка и питах мъжа ми, който знае френски. според него това означава, че въпросния продукт няма да бъде изпратен. снощи писахме на ла редут мейл за това, както и за все още непристигналата поръчка от 10.12

И аз така си помислих, но маратонките, моят номер са налични и до днес в сайта
r и аз вкарвам парите и веднага си правя поръчката

# 996
Момичета, имате ли идея номерата на този панталон:

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-active-wear.aspx?producti … ize=16#DescDetail

като за панталон или като за дънки да гледам? Размерите му са от 36 до 50 - като за дънки, а на панталоните по принцип от 36 до 60....
Мерси предварително!
Днес получих такъв, бях го поръчала за съпруга ми, 42 номер е , ако искаш ще ти дам размерите. Много е хубав, залепна му на него и най-важното ....той си го харесва.

# 997
Доста се обсъжда разделянето на поръчката на 2 части, та и аз като френскoчетяща да дам мнението си:
Разделени са стоките, които ползват някакво намаление (независимо дали с промоционален код или от офертите на самия сайт) от тези, които не ползват такова (обикновено това са prix mini, prix vert и т.н.). Ако в статуса на поръчката са фактурирани, това значи, че ще си ги получите, с божия помощ и малко от Български пощи, разбира се Wink

# 998
Верно ли трябва да чакам сега да ми активират картата?

Парите се прехвърлят на картата след 17-18 часа. Няма значение дали ти е нова карта или стара, имай го предвид.

Ти ме умря ... newsm09

# 999
Здравейте всички! Да се похваля и аз, че днес успях да си пусна поръчка и то с карта, която преди отхвърляше. Имам един въпрос. Поръчах си якето, което е 6 евро, но съм объркала цвета. Дали могат да ми го сменят?

# 1 000
Цитат
Тъкмо звънях на митницата, но никой не ми вдигна 

Вече Петя Ако успееш да се свържеш - би ли проверила дали има нещо за Виолина или ВИЛИ? Мерси.

Цитат
Благодаря ти за отговора, че са ми махнали точно едни маратонки Найк бяло и златно, а вчера си поръчах чанта за тях:)
За златната чанта Найк ли става въпрос? Ако е тя може ли линк,че не я откривам? И на каква цена я поръча?

Вече Петя би ли попитала и за Диана Предварително ти благодаря!  bouquet

# 1 001
Мацки от Русе - днес няма нищо пристигнало от Редута на митницата  Sad Ще се надяваме утре  Praynig

Дано утре вече да дойдат Praynig

# 1 002
  • Sofia
Верно ли трябва да чакам сега да ми активират картата?

И аз не мога да се съглася с това твърдение, не всяка банка прехвърля парите след 17 часа. Сутринта в 8,30 внесох пари и в 10 вече си бях пуснала поръчките.
Получих известие за колета ми от 28.12 който вече също бях отписала като този от 21.11-ти. Направи ми впечатление, че преди си вдигаха редовно телефона, а сега ми се наложи да звъня повече от час докато се накумят, явно доста народ им звъни я за справка, я за друго.

# 1 003
  • Sofia
Здравейте всички! Да се похваля и аз, че днес успях да си пусна поръчка и то с карта, която преди отхвърляше. Имам един въпрос. Поръчах си якето, което е 6 евро, но съм объркала цвета. Дали могат да ми го сменят?
Можеш като го получиш да им го пратиш обратно за твоя сметка, при все че на сайта пише че до 24 часа може да се реагира за нещо по поръчката. И да им пишеш веднага все това ти отговарят.

# 1 004
Момичета, имате ли идея номерата на този панталон:

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-active-wear.aspx?producti … ize=16#DescDetail

като за панталон или като за дънки да гледам? Размерите му са от 36 до 50 - като за дънки, а на панталоните по принцип от 36 до 60....
Мерси предварително!

Моля те дай мерки, и аз мисля 4е мъж ми е за 42 и ще го пускам  bouquet
Днес получих такъв, бях го поръчала за съпруга ми, 42 номер е , ако искаш ще ти дам размерите. Много е хубав, залепна му на него и най-важното ....той си го харесва.

Общи условия

Активация на акаунт