LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 47 - Или защо да четем...

• 75 872
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Някой поръчвал ли е от тези и по-точно да сподели за цвят glycine много ярколилаво ли е?

# 1 021
Вчера получих поръчки от 10 и 11-01. Двете бяха за пощата. Повечето неща са коментирани.

Този анцунг на SERGIO TACCHINI е мн добър. Взех го  162см за сина ми, който е 154см, но му стана точно.

http://www.laredoute.fr/vente-survetement-sergio-tacchini-modele … e&pagesize=16

# 1 022
# 1 023
Момичета дойде ми поръчката от 09.01 на митницата.
От някой неща съм доволна,от други не.Всичко е коментирано.
Да кажа за тези адидаски че са просто невероятни.За съжаление вместо 22 са ми изпратили 18 номер и сигурно ще ги продам.Ако някой има 22 или 23 моля нека сподели колко см. е стелката.Ако искате мога да пусна актуални снимки по късно.Невероятни са
http://www.laredoute.fr/vente-mary-j-adidas.aspx?productid=32412 … e&pagesize=16
Едно якенце http://www.laredoute.fr/vente-manteau-a-l-heure-anglaise.aspx?pr … e&pagesize=16
такова,но в розово го имам от зимата(но в кафяво)и пак го поръчах.И от него съм доволна,още повече че тогава го купих за 50 лв.
Купих доста бельо на половинката,което в деня на намалението беше в кошницата без снимки,но пристигна това което бях сложила.Нямаше ги на 9.01 в сайта,но рискувах и ги пуснах.
Другото са пуловери и неща коментирани доста пъти

# 1 024
Преди време някай беше дал линкове към каталози за новата колекция,мъжко,дамско и детско.Някой може ли да ми каже поне в коя тема са,че в последните две поне аз не ги намирам. Praynig

# 1 025
  • Варна
Момичета, на няколко пъти ми се случва да слагам неща в кошницата, пише, че са в наличност, а в момента, в който влязат в кошницата, ми изписва, че са свършили. Пак пробвах да ги добавя, става, но после пак изписва, че са изчерпани. Да ги махам ли от кошницата?

Махай ги  Peace

# 1 026
  • София
Момичета, извинете, какво означаваше, ако поръчката ми се е появила в suivi de commande, обаче си стои в кошницата и нямам мейл?  Hug

# 1 027
Момичета, при последната стъпка ми изписва, че картата ми е отхвърлена и да се свържа с банката ... нещо такова Sad Имате ли представа защо става това, в картата има пари ... каква друга може да е причината ?

Моля ви, помагайте Sad

# 1 028
Моля някой да помогне, сега си проверих поръчките в Silvi de Commande и някой от поръчките ми ги е разделило на две на едните пише, Voici les articles qui benecefient de reductions, а на другите Voici les articles qui  ne benecefient de reductions, и пише цена при тях например вместо 14 евро - 1400 евро, това означава че няма да ми  ги изпратят ли?
И моите поръчки от вчера и днес са разделени по същия начин, нямам представа защо  newsm78 Но не мисля, че има проблем, явно просто разделят стоките по някакъв критерий  newsm78

И пир мен е така с една поръчка от миналата седмица, черните сандали със сните камъчета стоят отделно, дано не означава, че не са в пратката  Praynig

Не искам да ви разочаровам, но това означава, че продуктът вече не е наличен,  аз вчера забелязах, че имам такъв проблем с едната поръчка и питах мъжа ми, който знае френски. според него това означава, че въпросния продукт няма да бъде изпратен. снощи писахме на ла редут мейл за това, както и за все още непристигналата поръчка от 10.12

И аз така си помислих, но маратонките, моят номер са налични и до днес в сайта
r и аз вкарвам парите и веднага си правя поръчката
Същият случай е и при мен с днешната ми поръчка. Дръпнати са ми парите, всичко ми е сложено вече в колет с номер на пратката. Но като кликна на Voir mon offre spéciale sur cette commande / в превод - виж специалната ми оферта за тази поръчка/, повечето неща са със статус Voici les articles qui  ne benecefient de reductions. Това значи, че не се ползват с това намаление.Цените са им сложени с по няколко нули отгоре. Сега се чудя какво ще получа и какво ще стане с дръпнатите пари. На мейла ми дойде подтвърждение за всичмки стоки. Освен да са се изчерпили докато се обработват данните за поръчката newsm78

# 1 029
  • Бургас
Момичета, при последната стъпка ми изписва, че картата ми е отхвърлена и да се свържа с банката ... нещо такова Sad Имате ли представа защо става това, в картата има пари ... каква друга може да е причината ?

Моля ви, помагайте Sad

Пробвай пак да си пуснеш поръчката!

# 1 030
  • Mediterraneo

Моля ви, помагайте Sad

Ами понякога няма причина, просто сайтът бъгва. Вчера по това време направих поръчка. След час някъде започнах да опитвам за втора, но няма и няма... Не ми приема картите и това е  #Cussing out

# 1 031
  • София-Лагера
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 9 нови отговора #Crazy

Докато пускам поръчката два цвята свършили. #Crazy

# 1 032

Моля ви, помагайте Sad

Ами понякога няма причина, просто сайтът бъгва. Вчера по това време направих поръчка. След час някъде започнах да опитвам за втора, но няма и няма... Не ми приема картите и това е  #Cussing out

Много неприятно Sad А сега нали твърдо не ми е приета поръчката ? Да не стане така, че сега като пробвам пак да се дублира нещо, ако онази случайно е приета .... но според мен няма как да е приета, щом ми дава, че картата е отхвърлена  newsm78

# 1 033
Сега да ви кажа какво получих. Колета беше към 5кг и нещо, поръчах на 9.01, от Франция е тръгнал на 14.01, обаче българско клеймо изобщо не видях Thinking.

За мен си взех това яке за ръст 168, черно. Бива, аз съм висока 163 и ми е добре. Сега обаче цената е чудна, аз го платих на 11.30 евро, ако не се лъжа.
 За децата : тази блузка в червената гама , тази е плътна и ватирана, но много трудно му проврях главата отгоре през дупката, тази за баткото, много е мекичка, харесва ми, този анцуг за малкия, на живо са му по-убити цветовете, но става, за таткото-панталона,дето по-горе вече го коментирах. Също още няколко блузчици за децата, но не ги намирам сега и по два чифта панталони, тип батъл. Всичките са хубави. Вече чакам следващата поръчка.

# 1 034
  • БУРГАС
zdr momiceta koga wlqzo ot tuk da widq nqkoi nesta ot kryglite ceni i si haresam nemoga da si wlqza w kosnicata a kato wlqza otncalo oste s wlizaneto ne moga da namerq kryglite ceni kyde se kriqt.mersi.

Общи условия

Активация на акаунт