Режимите на Ипократис II

• 74 461
  • 504
  •   1
Отговори
# 255
Мислех да се тегля утре, ама не издържах. 3 килограма за 4 дни  Shocked

# 256
Julie , и аз съм горе долу така след втория ден бях 2 кг. надолу. Ама си налагам да не се радвам, защото според мен този мигновен успех е измамен. Диетата почти изключва сол, а водата е много. Така изкарваш всичката задържана вода от организма. Така че, първоначалното сваляне е от загубата на течности. Това е и причината по-следващите дни свалянето да е по-бавно, но затова пък със сигурност е от мазнини.
Затова - пийте много вода. Нали не забравяте?
А и аз, както някой по-напред каза, от толкова много вода още повече ожаднявам.

# 257

Браво на теб  Hug
Продължавай в същия дух  Peace

# 258
Пия аз вода, пия. Преди пиех толкова малко...
На мен и килограмите не са ми малко, нормално е в началото да сваля бързо. Но в лице си личи, че съм отслабнала. И в цици  Crossing Arms

# 259
  • в резерват
И аз пия вода, ама до потопа имам доста време. На мен пък добре ми се отразява този режим.
Хубава вечер на всички, дано утре сутрин се зарадваме с нови мерки. Hug

# 260
  • Mediterraneo

Няма да те чета повече  Crossing Arms Те и моите килограми са много, но не свалям бързо... Ето как всичко е до организъм, по дяволите  Mr. Green

# 261
Но в лице си личи, че съм отслабнала. И в цици  Crossing Arms

И мен ме притеснява най-вече този проблем. Казвайте какво да правим, някакви упражнения ли, за да си запазим там каквото си имаме.

# 262
  • София
Здравейте, момичета!
Да кажа докъде стигнах аз - днес ми е 13 ден, тоест ден за потоп. Сутринта имах намерение да издържа до събота, та денят ми за потоп да стане неделя. Нооо, първо на обяд в службата една колежка черпи за рожден ден с разни вкусотии, после пък свекърва ми дойде на вечеря и реших да си направя потопа. На обяд се претеглих - след като бях яла на закуска и от вкусотийките на колежката, не се бях теглила от 6 дни и познайте какво изпитах като видях, че съм -4кг! Grinning
Момичета, много съм доволна от резулатата си дано да продължа да свалям и успех на всички!!  Hug

# 263
Но в лице си личи, че съм отслабнала. И в цици  Crossing Arms

И мен ме притеснява най-вече този проблем. Казвайте какво да правим, някакви упражнения ли, за да си запазим там каквото си имаме.
нЕма начин,за съжаление... Confused Ще си носим лимони в чорап и това си е... ooooh!

# 264
Страшни сте с тези минусчета. Само така  Peace
Заинтригувахте ме с тази спирала. Непременно ще пусна търсачката за повече инфо. И без това се чудя на какво да се спра  newsm78
Chugra,  аз наистина увеличавам количеството вода постепенно. Така не ми е толоква трудно
Доня КОПРИВА, аз се заинтригувах от тези 8 минутки. Тенкс за линкчето  Hug
TedyV, до края на февруари има много време. Не се отчайвай
Аз още не съм се теглила. По дрехите не усещам промяна, но тази вечер идваха свекъра и свекървата(не знаят, че съм на диета). Свекърва ми веднага ме попита как съм, щото съм й излегеждала отслабнала, пребледняла и изморена. Това последното не ми допадна  Mr. Green , но пък ОТСЛАБНАЛА  Laughing (дано, дано, дано  Praynig )
Искам и аз с вас за поличкииии

# 265
sophsan страхотен резултат! дано и в бъдеще продължиш така стремглаво Simple Smile и на всички други, при които кантара показва -, независимо колко - браво! аз ще се отчета в събота.

иначе сега ядох дробчета с 2 домата.. и ми е тежко.. и доволно Simple Smile ако можех и 1 цигара да запаля, ама няма, ще ги отказвам! за сметка на това да се похваля - купих си карта за фитнес за 6 месеца! и сега при толкова даден пари ако не ходя, ви позволявам да ми се карате Simple Smile реших да започна другата седмица. поне по мои изчисления, тъй като другата седмица ще ми е 5-та, очаквам да имам малко застой. така че тъкмо като имам застой, ще вкарам и фитнес и би трябвало да тръгнат надолу пак пустите килгорами! иначе за разлика от повечето момичета тук, за мен заветното число почва с 5.. като падна по 60 ще съм много много доволна! аз съм 172см, с доста мускули (преди тренирах много) и ако падна под 55 изглеждам недохранена Grinning радвам се поне че като съм нормални килограми не изглеждам мускулеста, а добре оформена, така че нямам търпение да падна с още малко надолу.. сега си влизам вече във всички дрехи, но не във всички ми е комфортно, но и това ще стане!

та.. стискам ви палци, стискайте ми и вие Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 21:40 от chugra

# 266
  • Cофия
Браво на всички за резултатите Hug
Аз да похваля мъжО, който е вечи 3 ти ден на режима и без прегрешения, за разлика от мен, още се мотам Tired

# 267
  • София
 newsm10 Абе, момичета, вие сте супер! Като чета за постиженията ви и се амбицирам още толкова! Стискам палци на всички да успеем fingerscrossed!

# 268
Чугра, и моят желан резултат започва с 5..., обаче аз съм решила да я карам на етапи. Така не ми се виждат чак толкова много килограмите за сваляне и ми се вижда по-лека задачата Rolling Eyes
Ето сега минах първата си цел да падна под 68 кг. Доволна съм. Следващата ми цел са 64 кг, толкова бях преди да забременея с Криси. Значи за последно съм била толкова преди 3 години. Следващата ми цел е 60 кг. Толкова бях преди малко повече от 4 г. А най-крайната ми цел е 58 кг. Толкова бях няколко месеца след като родих най-големият си син. С всичките си бременности качвах по много, даже с първата най-много, обаче годинките ми бяха двайсет и малко и доста бързо се справих с килцата. Е, ако трябва да бъдем съвсем точни преди първата бременност бях 52 кг (за мен ли става дума Shocked), обаче това е твърде оптимистично за моите години. Затова смятам, че 58 кг с натрупана мускулна маса ще бъдат страхотен резултат за мен.
Иначе тактиката ти за спорта е страхотна. И аз смятам така да постъпя. Тъкмо докато дойде застоят ще ми се възстанови и ръката и ще мога да започна да спортувам и така да избегна дълъг застой.

А сега искам публично да се самокритикувам Embarassed Днес бях толкова примерна и стриктна, обаче само до вечерта. Като си изядох шунката и салатката и не можах да устоя на хайвера с хляб, който ядеше мъжът ми Embarassed и си хапнах няколко хапки Embarassed Сега ми е тъпо. Ако утре кантарът покаже нагоре, ще трябва да си измисля наказание, напр. без пица в деня на потопа #Cussing out

# 269
Карол, ходих при Ипо още на 21.01, докато си чаках по мейла диетата се включих в темата , ти ме амбицира и аз почнах по дадените диети и като получих моята продължих по нея. За Ипо...добре си е човека Simple Smile, следващо "свиждане" 12.02
За греховете ..хапнах салатка с моркови и малко царевичка  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт