Срещаааааа - да се преброим и уговорим

• 16 538
  • 364
  •   2
Отговори
# 75
  • София
Ия, хич не се опитвай да ме уплашиш с някакъв си фотоапарат. Не се отричам от думите си. Само Волф да дойде. Simple Smile

# 76
  • София / Пловдив
Нали за 17 часа остава срещата?
В събота - 9 февруари?

Искричка, ти ще дойдеш ли?  Hug

# 77
Ия, хич не се опитвай да ме уплашиш с някакъв си фотоапарат. Не се отричам от думите си. Само Волф да дойде. Simple Smile
Hug Hug Hug Ще е горещо, наистина.

Много се радвам, че ще се срещнете! Нещо ми се върти да ви изпратя по бим-бам Thinking

# 78
  • София / Пловдив
....Нещо ми се върти да ви изпратя по бим-бам Thinking

Най - вероятно на 7 февруари заминавам за София. Така че имаш време до тогава да решиш  Grinning

# 79
  • София
Росонери много си пада по изненадите. Още помня как на една от срещите имаше поименно за всеки по една малка изненада. То за мен всъщност нямаше, ама аз се радвах на изненадите на другите. Simple Smile

# 80
  • София и там където не се пуши
Hug Hug Hug Ще е горещо, наистина.

Много се радвам, че ще се срещнете! Нещо ми се върти да ви изпратя по бим-бам Thinking

Росониери недей - не се притеснявай.

# 81
  • София
          Изчетох де що има коментари и едно нещо не ми стана ясно. Вярно, че съм от новите във форума, на за каква среща иде реч и за какво ще се борим... newsm78
          Ако ми обясните, може и аз да дойда.
          Ще чакам разяснение. Може и на лични... Joy

# 82
 mariangeorgiev на такива срещи се събираме просто за приятно прекарване.

# 83
Къде се намира? Може би и ние с Марти ще дойдем.

# 84
На ул Ивайло пресечката между бул Македония и бул Хр Ботев - китайския ресторант

# 85
  • София
           Ех, като не си слагам очилата... То било "Да се преброим" , а не "Да се преборим". На мене все борби ми се привиждат. Joy

Но ако приемате и нови хора, пък било и мъже, може и да дойда, ако не е нахално...

# 86
  • София
ще дойда когато и да решите - 1 човек

# 87
  • София
           Ех, като не си слагам очилата... То било "Да се преброим" , а не "Да се преборим". На мене все борби ми се привиждат. Joy

Но ако приемате и нови хора, пък било и мъже, може и да дойда, ако не е нахално...

Приемаме нови, а мъже пък-съвсем! Simple Smile
Заповядайте в нашата весела и приятелска компания!

# 88
  • София / Пловдив
   Hug
Добре дошли са всички!

Йосарян се изгуби и не казва дали ще дойде? Тя обикновенно и изненади ни прави  Wink

Пък който не дойде сега - ще се явява на поправителен на първа пролет, тогава срещата ще е в чест на Френда.

Последна редакция: сб, 02 фев 2008, 21:16 от bim_bam

# 89
   Hug
Добре дошли са всички?

Йосарян се изгуби и не казва дали ще дойде? Тя обикновенно и изненади ни прави  Wink

.....които много се харесват на Габи Wink Hug (изненадите, де)

Общи условия

Активация на акаунт