Как мина РД в ГЕС, хареса ли ви?
Може ли малка корекция:Вън кокиченцето вече цъфна и Януарче го откъсна!За да не е в минало време

Дали да не ударя на Пепито почерпката! 
Само проревава и пак заспива. Много странно протече всичко този път, вчера беше ок и днес беше подготвен за ясла, но в 4 през нощта разбрах,че е вдигнал и така .Нямаше силна хрема. Не знаех за тези свойствата на малините. Пръскам и с тантум, давах ефизол. Сега му направих чай от мащерка, за да давам през нощта. Ох - мъка, мъка.
)
, няма значение на кое заведение ще е 

...
Ще ги говори детето и двата езика, това е 
,като видя магарето в къщи и се за теб се сещам.Като отида на Метро ще се огледам за магарето.
Изпробвахме го в събота, супер е, аниматорката е много мила, но не е постоянно при децата. Те си играят де, няма нужда някой да им виси на главата постоянно. И ние си пихме кафенце на спокойствие. Даже и Максим ми го взеха вътре без да му отчитат време и плащах само за Теко.
А кога започваш реално?
Аз не се кефя на този празник, но знам, че за бабите всяка снимка и картичка с тях е много ценна, та затова.
.Дано в случая да важи "всяко зло за добро".
Милото дете.Пиши как е минал прегледа днес.Дано не се потвърди диагнозата на вашата лекарка( за ангина)
И не се обвинявай.Ти от предпазливост не си дала АБ.Заради "компетенти"лекари, от които вероятно си се напатила.
Защото и аз не успях да взема такова.Разгледах снимките.Много ми хареса Ади с мотора и с питката
И аз като теб си имам помощница за съдомиялната
.Ние сме добре но съм много уморена от ядове и задължения покраи записването на училище на Крис защото има само 1 паралелка с английски а наплива е голям.И от градината в която не знам дали ще вземат ДИ.Довечера ще ида да видя до къде са нещата.Онзи ден излезнахме с Ди в 12 след 3 часово висена на компа за за писване и се прибрахме в 18ч не беше ни яла ни пикала ни спала.Гък не каза.Ходихм епо градините и училищата.Едва не стигнах до валерян
незнам как щ е издържа ако оне ми я земат септември някъде
Неда ако се и нтересуваш от скачащото НЕЩО кажи ако мога да ви помогна
Препоръчани теми