ЯНУАРСКОТО човече две свещички духна вече!

• 11 351
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
"Това черничкото,не е от нашта фамилия  Laughing
Joy hahaha

Как мина РД в ГЕС, хареса ли ви?

Може ли малка корекция:Вън кокиченцето вече цъфна и Януарче го откъсна!За да не е в минало време Wink

# 136
Вън кокиченцето вече цъфна и Януарче го откъсна!
ОК  Хич не бе бива  newsm78

Да много ни хареса,Ади малко беше сърдита,но другите деца се забавляваха добре.Каквото остана ни го завиха за вкъщи сега ще кача снимки/не са идеални/

ето ги и тях
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=217078

Много ми е скучно сама,мъж ми играе зад мен на лаптопа.
Да ви почерпя:

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 23:03 от Пепито

# 137
  • София
Чудесни снимки на Ади! Hug Дали да не ударя на Пепито почерпката! newsm78
Ками имаше температура около 37,5-не знам защо се измъчи така.  #Crazy Само проревава и пак заспива. Много странно протече всичко този път, вчера беше ок и днес беше подготвен за ясла, но в 4 през нощта разбрах,че е вдигнал и така .Нямаше силна хрема. Не знаех за тези свойствата на малините. Пръскам и с тантум, давах ефизол. Сега му направих чай от мащерка, за да давам през нощта. Ох - мъка, мъка.
Людмиланче , от къде се сдобихте с надуваемото пони, че аз така и не намерих?

# 138
Neda сега има ли Ками Т?
Милата Hug,като видя магарето в къщи и се за теб се сещам.Като отида на Метро ще се огледам за магарето.
Незнам да ли си купуваш списанието "Кулинарен журнал",но този месец награда за детска рецепта е магарето.

# 139

Ъъъъъ, бургазлийки, има едно ново кафененце в центъра, с детска стая (страхотна е! Peace)
Онова дето зад старата поща ли дето било ... На улица цар Асен25 ?
http://www.picvalley.net/u/303/75704_287.JPG
http://www.picvalley.net/u/303/75705_300.JPG
Това  ли ?
Аз по принцип съм за  с двете ръце  yesyes , няма значение на кое заведение ще е  girluu

Людмиланче , от къде се сдобихте с надуваемото пони, че аз така и не намерих?
И аз , и аз ... А голям мерак имах да й взема , ама не намерих...Пък и пепито май каза че 26 лв било ( ако не се лъжа ) - не е скъпо ... обикалях по магазините , на Метро два пъти питах...  33uu
smile3540

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 00:37 от Мимито & Светла

# 140
Гледах клипчетата от събирането ви - много сладки са дребосъците.  Hug

galita, обрива доста обширен наистина. Милото детенце... дано ви помогне хомеопатията...

Теlma, другите резултати да са отлични, нещо временно да е било!

Embarassed Аз  миналия петък потупах Борил по дупето. Срам-не срам, това е положението. Просто напоследък беше от непоносим, по-непоносим.  От тогава насам е доста кротък... по някаква случайност, ако питате мен. Аз също кротнах,  засрамена от моята слабост да се справя нормално с положението. Майка ми доста се позабавлява от случката, но на мен никак не ми бе забавно тогава...главата ми бучеше, а като се успокоих щях да се строполя от световъртеж...а него изглежда въобще да не го впечатлиха моите действия  Thinking ...

Все пак добре, че дребния тръгва на забавачка от другия понеделник. И двамата имаме нужда да починем един от друг, колкото и да ни се иска да сме си все заедно. Мъжа ми все си мисли, че ще ни го върнат, защото е голям ревльо. Аз се надявам, че тях ще ги слуша, а и те все пак са професионалисти - ще да имат повече подходи в запас.

Боре постепенно взе да се отпуска да казва думички. Още му е много беден речника в сравнение с повечето от "януарчетата", но ние сме едни много горди по този повод родители.  Laughing. Половината думи са на холандски, при положение че ние му говорим само на български (изключвайки 2 думи, които обаче той така или иначе не използва). Даже имаме цяло изречение - лекер ам, т.е. вкусно му е да яде нещо си. Комбинация от двата езика.

Като се има в предвид първото му изречение е ясно, че с яденето си е добре. Не иска много-много да яде готвено само. Номер едно са  сандвичите с кашкавал и плодовите салати. И разбира се, ако се добере до нещо шоколадово, което му се случва рядко.

# 141
Neda, дано бързо оздравявате и скоро да сте добре  Praynig

Анту, аз още не съм на работа - изпратиха ме в "принудителен" платен отпуск , за да ми го платят по старата заплата  Rolling Eyes

windy [YES], съжалявам, че така си си изпуснала нервите.Важното е да не става честа практика, пък каквото станало вече-станало. За българския и холандския - моята братовчедка живее в Италия, майка й е българка, баща й е италианец.Искам да ти кажа, че тя от много мъничка говори и двата езика. По същия начин като Боре казваше половината изречение на български, половината на италиански и ние много се забавлявахме с нея.Или както говори на БГ се спъва например и продължава на италиански  Joy Joy Joy Ще ги говори детето и двата езика, това е  Mr. Green

Пепито, много се смях с вашите снимки.Искам да ти кажа, че Али ги прави абсолютно същите пози като й кажа "Покажи ми коремче" и т.н.  Joy

# 142
Neda сега има ли Ками Т?
Милата Hug,като видя магарето в къщи и се за теб се сещам.Като отида на Метро ще се огледам за магарето.
Незнам да ли си купуваш списанието "Кулинарен журнал",но този месец награда за детска рецепта е магарето.
Ми тук в един магазин ги има при нас мисля че е зебра и куче и мат.В кутия са и са 36 лв

# 143
Онова дето зад старата поща ли дето било ... На улица цар Асен25 ?
http://www.picvalley.net/u/303/75704_287.JPG
http://www.picvalley.net/u/303/75705_300.JPG
Това  ли ?
Баш!  bowuu Изпробвахме го в събота, супер е, аниматорката е много мила, но не е постоянно при децата. Те си играят де, няма нужда някой да им виси на главата постоянно. И ние си пихме кафенце на спокойствие. Даже и Максим ми го взеха вътре без да му отчитат време и плащах само за Теко. Mr. Green
Вили, нищо! Тъкмо да си доотпочинеш. Grinning  Peace А кога започваш реално?
Неда, как сте? Как е малкия?  Praynig
Аз сега ще водя Максим на яслата  Mr. Green, за да ги снимат с батко му за 8-мартенски картички. Party Аз не се кефя на този празник, но знам, че за бабите всяка снимка и картичка с тях е много ценна, та затова.  Wink

# 144
Привет и от мен.

Партито мина чудесно,като гледаме с Бети клипчетата казва:ика Бети цата пак оди.Разказваше на баща си за тортата,децата,как е скачала.

Сега да ви кажа какво направих покрай прословутото записване за детска.Оставих на една приятелка данните да ни запише,защото трябваше да ходя до баща ми,че пак е в болница.Бяхме №32.Прибрах се,проверих си номерата и в другите ОДЗ-та(и понеже бях много притеснена за баща ми)не знам защо му дадох откъс и детската,която първа съм посочила изчезна,ново кандидатстване и познайте кой № сме 229 Embarassed Sick.Дано в случая да важи "всяко зло за добро".

Неда,как сте?

Виличка,тъкмо още малко да си поседиш в къщи,Али на ясла,тъкмо ще имаш време и за себе си. Grinning

# 145
Ами аз да ви кажа съм доста разочарована като цяло от фирмата, в която работя, а и след тези "номера" просто ме поддикнаха да търся друга работа.Та сега чета обяви и пускам CV-та - дано изпадне нещо подходящо.  Praynig Mr. Green

# 146
  • София
Момичета, след тази кошмарна нощ, нурофен и това полусънно състояние от 15 часа вчера ,та до 7,30 днес - определено е по-добре, но понеже рискувах, се чувствам ужасно и ми се ще пак лекар да го види и чуе. Какво ми беше, не знам дали мога да ви опиша, а и по-добре да не ви натоварвам. Само ,че не мога при лекуващия да отида, защото като пита за антибиотика и какво да отговоря - не мога да увъртам и да лъжа. Та звъня на една др. лекарка на частно.
От вчера вървя като без глава и нищо не можа да свърша.
За подскачащо пони продъних телефоните в Метро и явно доста им досадих, защото последния път ме отрязаха "нямало поне месец да има още доставка".
Пепито, разкажи за конкурса, че не го купувам този журнал - готова съм на всичко вече.
Орхидейке, къде се загуби и къде е това при вас?
Людмиланче, забравих да кажа,че когато Ками гледа  клипчетата ти, почна да рита  с крака и викаше "Икам тааам".
Чух ласкави отзиви за един др.клуб, в който има и зала за големите деца, а и персонала не бил безнадеждно отегчен, та може да го посетим без повод.
Лилия, дано да имате късмет с яслата.
Виличка, дано имаш успех, много ме дразнят тези фирмени номера.

# 147
Neda това ще ти помогне ли?

E-mail : kulinar @sanomabliasak.bg

Краен срок 12.02.2008г.
 Изпращаш рецепта/детско ястие/ и снимка на детето.

# 148
Neda, 37,5 не е висока Т, поне според мен( Поли е имала 39,7).Но факт е, че Ками е бил отпуснат и вял SadМилото дете.Пиши как е минал прегледа днес.Дано не се потвърди диагнозата на вашата лекарка( за ангина) PraynigИ не се обвинявай.Ти от предпазливост не си дала АБ.Заради "компетенти"лекари, от които вероятно си се напатила.
Пепи, ако срещнеш някъде от тези гумени животни, свиркай WhistlingЗащото и аз не успях да взема такова.Разгледах снимките.Много ми хареса Ади с мотора и с питката Heart EyesИ аз като теб си имам помощница за съдомиялната Wink

# 149
Неда същото в такава кутия дето е дала пепито е.Това се намира в един детски магазин до СЪН СИТИ.Бул Христо Ботев Hug Hug.Ние сме  добре но съм много уморена от ядове и задължения покраи записването на училище на Крис  защото има само 1 паралелка с английски а наплива е голям.И от градината в  която не знам  дали ще вземат ДИ.Довечера ще ида да видя до къде са нещата.Онзи ден излезнахме с Ди в 12 след 3 часово висена на компа за за писване и се прибрахме в 18ч не беше ни яла ни пикала ни спала.Гък не каза.Ходихм епо градините и училищата.Едва не стигнах до валерян #Crazy незнам как щ е издържа  ако оне ми я земат септември някъде Sad CryНеда ако се и  нтересуваш от скачащото  НЕЩО кажи ако мога да ви помогна Hug

Общи условия

Активация на акаунт