РУСЕнки отново в акция!

• 13 369
  • 251
  •   1
Отговори
# 150
Забравих да кажа - БЕЛЬОТО ДНЕС ГО ВЗЕХМЕ С ИВА 7 и се намира у нас.В събота с Джаста и Пеония ще го сортираме по бройки за домовете  и другата седмица ще го разнесем по домовете.Тази вечер ще ни докарат и пантофките от Пловдив.

За другата седмица ще ни е нужен автомобил с шофьор,за да разнесем бельото и пантофите.Не е нужно да стане в един ден и от един човек с кола.Трябва да отидем до дом Надежда - намира се до психодиспансера,до дом Басарбовски,Р.Гатева и Брестовица.

Предлагам за пътуването до Брестовица да съберем пари за бензин - кой колкото може,естествено - за да не натоварваме финансово само един човек,защото домът се намира на около час път от Русе,което ще рече има няма 100-ина км в едната посока само /не знам дали са точно толкова,може да са по-малко/.

# 151

Предлагам за пътуването до Брестовица да съберем пари за бензин - кой колкото може,естествено - за да не натоварваме финансово само един човек,защото домът се намира на около час път от Русе,което ще рече има няма 100-ина км в едната посока само /не знам дали са точно толкова,може да са по-малко/.

Ще се включа с парички за бензин, кола нямам, но с каквото мога ще ви помогна.

# 152
Аз се ангажирам с намирането на спонсори примерно 5-6 човека по 200-300лв.
Не гарантирам ,че ще  успея ,но ще направя всичко възможно.
Който е говорил с кмета нека да го попита дали е съгласен да участва като почетен гост с/у 200-300лв. Mr. Green
kabzimalka разнасянето през седмицата ли трябва да стане?

# 153
  • Русе
Ето, че за 1 денонощие се родиха повече идеи и предложения от колкото за цял месецSimple Smile Значи все пак можем. Добре, че бяха Деб, Аничка, Джаста , Кабзи да тропнат малко с крак и да тръгнат нещата..

Добре е че си имаме и дипломат в групата,че иначе щяха да хвърчат косми маникюри и пудриери Joy
          Не е смешно де....Коте newsm51

Деб  bouquet ....ти си знаеш за какво          Силвето Hug ...време беше        Аничка  Heart Eyes ....радвам се,че правилно си ме разбрала             Илиана   friendship  ....има една пословица..."Думам ти дъще-сещай се снахо''...надявам се че си ме разбрала.

# 154
Който е говорил с кмета нека да го попита дали е съгласен да участва като почетен гост с/у 200-300лв. Mr. Green

Това ми хареса. Mr. Green

kabzimalka разнасянето през седмицата ли трябва да стане?

За домовете в Русе - да,защото в почивните дни директорите ги няма.А не е желателно да оставяме дарението,когато тях ги няма.И трябава да си вземем документите,че сме занесли нещата.За Брестовица - можем да се уговорим с директора и за почивните дни.

# 155
Някоя медия ще присъства ли на самото даване  newsm78 . От една страна е добре защото все  пак ние даряваме с парите на русенци.

Но пък можем да не каним медиите за да не е толкова показно, а после да ги осведомим като им връчим  и снимков материал.

# 156
  • Русе
Аз за 2. Може и за някои неща от 1. А и от другите разбира се. Иначе твърдо за 2.

Джаста,  Heart Eyes

Хайде да запрятаме ръкави!  Hug

Дени, скайп-майп? Вземи моя от кака си   smile3533 щом ще сме в една група  hahaha

# 157
Мога и в екип 3 да се включа да помагам Simple Smile

# 158
момичета много ме кефите!!!!!!!!!! Hugцелувам си ви всичките даже тези които не познавам! Laughingпросто фурии като вас няма Joyаз сядам да мисля с какво мога да помогна,очаквайте вклю #Crazyчване

# 159
Екип 1 мисля, но ако мога да помогна ще се включа и в другите!
Относно разнасяне на бельото разчитайте и на мен!

# 160
Sillveto    само не ме карйте да творя, където има нужда там ме сложи.

# 161
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
аз в екип 3, където май няма никой още; и за бензина до Брестовица също ще участвам

# 162
Някой може ли да направи нещо което да си сложим в подписите за карнавала?

# 163
Аничка, ти като виден оратор и организатор не би ли искала да се включиш към ЕКИП 4?

# 164
Ориентирам се към екип 3.

Общи условия

Активация на акаунт