РУСЕнки отново в акция!

• 13 368
  • 251
  •   1
Отговори
# 165
Някой може ли да направи нещо което да си сложим в подписите за карнавала?
В какъв смисъл подписи  newsm78

# 166
Банер.

# 167
# 168
няма проблем ама кога ще събираме хората?или сега само ще организираме а после ще раздаваме покани.мисля че от рано трябва да почнем за да се подготвят хората,и между другото не ми се иска да се разпространява новината за карнавала само мевжду познати,ама все още мисля как да го направим(аз нали съм везни се мисля Crazy)

# 169
Банер.

Мацки, аз мога да се пробвам ви да спретна банерчета, но трябва да ми кажете как ви се иска да изглеждат, какъв текст да включват и всичко каквото ви се иска. 
Насреща съм  Hug

п.п. дано не бъркам, но става въпрос за банерчета в подписите тук във форума, нали? Simple Smile)

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 10:18 от val_stef

# 170
val_stef точно така .Само остава да решим какъв да е текста.

# 171
Мацки, говорих за спонсорство от Нетуоркс, до няколко дни ще имам резултат. Ако се сетите точно нещо, което може да поискаме, кажете, иначе ще кажа колкото могат да заделят. Казахте че се издава сертификат за дарение, нали правилно съм разбрала? (нали все трябва да има някой неразбрал Simple Smile )И още нещо не разбрах, моля не ме ругайте  Praynig има ли определен дом за който се събират тези средства?
Другата седмица ще се свържа и с учители по рисуване във Възраждане, да предложа идеята децата да направят домина, шапки, и идеята за рамки за снимки не е лоша, в часовете по рисуване или бит и... както му викат сега, но може би ще ми поставят въпроса дали ще им дадем материали или не. Какво да кажа? Нали идеята затова беше децата да ги направят и предоставят, а ние да ги продаваме на входа и средствата да отидат за каузата.
Ами това е за сега, ще давам отчет когато имам някакви резултати.

# 172
MagieA -пари ако могат да дадат ще бъдат почетни гости  Mr. Green  -200лв.
Аз също чакам от две места да ми дадат отговор. Praynig
Прибавям към наградите за майките -пяна за вана и лосион за тяла с аромат на лилия .

# 173
Мацки, говорих за спонсорство от Нетуоркс, до няколко дни ще имам резултат. Ако се сетите точно нещо, което може да поискаме, кажете, иначе ще кажа колкото могат да заделят. Казахте че се издава сертификат за дарение, нали правилно съм разбрала? (нали все трябва да има някой неразбрал Simple Smile )И още нещо не разбрах, моля не ме ругайте  Praynig има ли определен дом за който се събират тези средства?
Другата седмица ще се свържа и с учители по рисуване във Възраждане, да предложа идеята децата да направят домина, шапки, и идеята за рамки за снимки не е лоша, в часовете по рисуване или бит и... както му викат сега, но може би ще ми поставят въпроса дали ще им дадем материали или не. Какво да кажа? Нали идеята затова беше децата да ги направят и предоставят, а ние да ги продаваме на входа и средствата да отидат за каузата.
Ами това е за сега, ще давам отчет когато имам някакви резултати.

МагиА,чудесно предложние.Да,ние ще издадем Свидетелство или Договор за дарение.А за каво ще ползваме парите - ами зависи каква сума са готови да дарят.Ако е по-голяма - 200лв и нагоре,ще ги поканим да станат почетни гости на карнавала./О,Илиянка вече го е написала. Blush/.
Колкото за кой дом - не сме решили твърдо.Предложението е домът в Брестовица,но не сме ходили още там и не сме видели нищо с очите си.Така че като отидем,видим и говорим с директора очи в очи,ще можем да решим окончателно всички заедно.

А за текста на банера - давайте предложения.После пускаме анкета,ако искате.Но нека да е по-бързичко.
Аз нямам дар слово,така че само ще гласувам.

# 174
Пролетен Благотворителен Карнавал -Русе 23.03.2008г. х-л Рига -10.00ч.
Елате да се забавляваме заедно!
Елате ,нека дарим усмивки и на децата лишени от родителска грижа заедно!

Искате да ни помогнете -линк към темата ни. Нещо от този род.

Първият ни почетен гост/спонсор/ е Боряна Манолова управител на "М-Газ"Към края на другата седмица ще се видя с нея да и дам по-подробна информация за да може да "зариби" и още някой.
Вторият ни почетен гост ще е Грета Георгиева .

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 16:30 от Iliana _

# 175

Първият ни почетен гост/спонсор/ е Боряна Манолова управител на "М-Газ"Към края на другата седмица ще се видя с нея да и дам по-подробна информация за да може да "зариби" и още някой.
Вторият ни почетен гост ще е Грета Георгиева .

Илианка,браво на тези дами и поздравления за теб! Hug

# 176
  • Русе
Iliana smile3501 Поздравления!
  Боряна Манолова я познавам,сестра на моя съученичка е и живее в една кооперация с брат ми.Имам много приятни впечатления от нея.Доколкото си спомням преди две години бе номинирана за бизнес дама на годината или нещо подобно.

# 177
Пролетен Благотворителен Карнавал -Русе 23.03.2008г. х-л Рига -10.00ч.
Да дарим,забавлявайки се!  - Това е моето предложение.

# 178
Третият почетен гост е Станислава /Таси/ представител на мебелна фирма "Мак"  .Тя е съфорумка и да вземе да драсне някой ред тук  Mr. Green
Давайте идеи за банера !!!

# 179
Започнах да тествам варианти на банерите, като имам готов вариант ще го постна да го видите за да чуя мненията ви Peace

Общи условия

Активация на акаунт