РУСЕнки отново в акция!

• 13 364
  • 251
  •   1
Отговори
# 180
  • Русе
Браво на Iliana_!   bouquet 

val_stef, чудесно е, че се включваш! Щеш не щеш те причислявам към нашият екип, т.е. втори.

MagieA, дано получиш положителен отговор от Нетуъркс.

Аз снощи започнах работа по плаката. Горе долу ми се поизбистри вече в главата. Остава и дребния да ми позволи да поработя  Laughing

# 181
Iliana_  bouquet  Ама ти както си тръгнала да уреждаш такива сериозни спонсори ние ще съберем повече парички и от Великолепната шесторка по БТВ. Трябва да се кръстим- ВЕЛИКОЛЕПНИТЕ СЪФОРУМКИ  Joy

# 182
Deb, за мен е чест и ще се радвам да помогна с каквото мога  Hug

Набързо спретнах тия два варианта да си кажете мнението, аз си го преставям нещо такова:

Много ми хареса текста <Да дарим, забавлявайки се!> - точно и ясно, а и малко място заема  Mr. Green

Ако имате други идеи, виждания и забележки казвайте  Peace По принцип мисля и да ги раздвижа още, но ще стане по късно като сложа малката да спи  Wink

# 183
Дами, а ако се сложи думичката благотворителен в началото, т.е. Благотворителен пролетен карнавал - няма ли да е по-натъртващо че е първо благотворителен. Само предлагам де, да не се втурнем сега в литературен анализ на изречението Simple Smile
И още един въпрос, плакатите къде ще се печатат, колко големи. Защото може да проверя за плотер, но е мастиленоструен и се ще се размазва от влага.

# 184
val_stef  на мен ми харесва, само да попитам дали може банера да е линк към тази тема?
Момичета какви ще са разходите за плакатите и поканите/кувертите/?

# 185
  • Русе
Чудесно, val_stef!  Hug

Ако може само малко да раздвижиш текста. Лек градиент, примерно... Бях написала и бевъл ама после се загледах и май има  newsm78 Трябва да туря очилата, за да видя. Че без очила често виждам бевъл, без да го има  Crazy

Маги, А3 или А4 ще са. Експериментирам все още.
За сега няма идея за печата ако ще е цветен (нали си остава уговорката за черно-бял да хелпнеш). Имах едно място предвид, но никаква отстъпка няма да ни направят и излиза около 0.90 лв за 1 бр А4
Поканите са 20 ст за формат 10/15. При стария вариант (кувер) се събираха 2 броя на 10/15. Сега за поканите трябва още малко да помисля как да ги събера пак на същия формат.

Гледам, че Илияна е питала за тези разходи, докато пиша. Това е за сега като информация. Утре ще звънна на човека, при който ще печатаме поканите, за да видя дали имат подходящи машини за плакатите (поканите ще са на фотохартия.. на срещата уточних, че става въпрос за фото-ателие. На такава хартия изглеждат малко по-прилично, по-твърди и излизат на същата цена като напечатани на картон цветно). Ух, че голяма скоба сложих, ама тези неща ги казах на последната среща, а не всички бяха. Та ще му звънна и като се срещнем ще говоря и за спонсорство, понеже отсъпката от цената ми я направи по телефона само като му обясних за какво става въпрос. Та така...

# 186
Да за поканите наистина е добра идеята за фото хартия
Ще питам тогава и за цветни плакати, иначе за чернобелите съм насреща.

# 187
Аз се сетих още нещо да попитам, има ли написано някакво по-официално писмо за покана ли или нещо такова да стане някой дарител? Ако сте писали де

# 188
Аз се сетих още нещо да попитам, има ли написано някакво по-официално писмо за покана ли или нещо такова да стане някой дарител? Ако сте писали де
Нали ще имат договор за дарение  newsm78

# 189
Нали ще имат договор за дарение  newsm78
Илианка, за договора разбрах, питам нещо като оформено писмо, с което се ПОКАНВА някой да стане спонсор - дарител. Нещо, което да дам ако отида при някой който е по-началник Simple Smile ама че го написах ама се надявам да ме разбрахте, ако не утре ще се помъча да го формулирам пак че май ми заспа душичката:) Хайде лека от мен

# 190
  • Русе
Момичета аз си имам малко лични проблеми и много не успявам да влизам във форума за да следя нещата.Но сега прочетох всичко.Поздравления за добре свършената работа.За екипите ще видя къде мога да се включа и аз.Днес ходих до магазин Оригинал в Дружба,там видях че има карнавални костюми на цена от 15-16 лв.Имаше и боички за рисуване по лицето.Нали на срещата говорихме че може и ние да изрисуваме там на място деца.Аз лично ще закупя боичките.Имаше и домина по 0,16 или 0,18лв.На срещата споменах и за надпис който може да направи жената.Кажете ще има ли такъв и какво да съдържа, да пише, за да се обадя на жената и да и кажа.
Джаста когато с Луси ходихме в магазина Хари Потър където управителя спомена за карнавал го попитахме под наем ли ще дава костюмите а той каза че от ХЕИ им забранявали това от хигиенична гледна точка, защото все пак ги обличат и деца.Не се знаело до колко ще са почистени с какви препарати и т.нат.Но в Щуромания пък мисля че дават под наем костюми.
За спонсорство не познавам никой и за съжаление няма да мога да съм полезна.Това е засега от мен.

# 191
MagieA Ще измислим някакъв текст. Ще действаме според човека ,но по -хубаво е първо да се опита почвата ,че ако някой откаже очи в очи ще е много  гадно.

# 192
val_stef  банера е много хубав Simple Smile браво   bouquet . Сега ако има някой по-начетен да каже как да си го сложим в подписите  Sick.

За някакво по-официално и добре оформено писмо може би наистина трябва да се помисли, за т.н. почетни гости. Аз също ще помисля тези дни.

# 193
  • Русе
И на мен ми харесва банера,ама ако може да е маааалко по-малък(на половина Thinking).Можете ли да си представите като се отвори страница от темата ни какъв карнавал ще ни е пред очите от банерите в подписите... Laughing

# 194
Леле радвам се, че ви е харесал и сте се накичили вече с моето творение  Hug   bouquet
Аз си мислех още да го бутам още даже сега го правя анимиран, но май ще оставя за утре че вече стана късно  Crazy

DjastaPrasta, няма проблеми мога да го направя и по малък  Peace Иначе това са точно допустимите размери на подпис във форума  Laughing и реших да се възползвам максимално.....целата ми беше да е "карнавален" и да привлича вниманието   Mr. Green

Deb, няма бевъл аз на тоя вид надпис слагам само дроп шадоу и строг ефект, мисля че на дребен текс бевъла не е добре, но ако кажеш ще сложа  Peace И утре ще го направя и анимиран, може да ви се хареса повече  Hug

Иначе няма никакъв проблем с клик на банера да се стига до темичката  Peace

който не знае - за да види url-то само трябва 'уж' да ми цитира това мое мнение и ще види в поста ми линка как съм го направила.
От там нататък само копи после го пейства в подписа и готово  Peace

Ами от мен е това за тая вечер утре съм на линия  Hug

Общи условия

Активация на акаунт