РУСЕнки отново в акция!

• 13 258
  • 251
  •   1
Отговори
# 45
А някой свърза ли се с mili.m от Пловдив?
И аз ще съм с Мони

[Момичета, има уреден безплатен  транспорт до Русе. Хората са клиенти на наша майка. Ще идват да зареждат в сряда, ако не ви е късно тогава ще изпратим пантофите по тях. Ще ми трябва само телефон за връзка който да им дам.

# 46
А някой свърза ли се с mili.m от Пловдив?
И аз ще съм с Мони

Мили.м е майчето,което ни купи пантофите и което ни уреди безплатния транспорт.

Мили.м,благодарим ти!

Последна редакция: сб, 02 фев 2008, 18:41 от kabzimalka

# 47
Още се боря с моя компютър  Rolling Eyes
Значи от компа на работа нямам никакъв проблем да вляза с ника си във форума, от къщи - не става и това е.
Нямам проблем мито със скайпа, нито с кю-то, нито с каквото е да друго в интернет или извън него ...

За утре - на работа съм, но ще опитам да прескоча поне за малко да ви видя.... и да се запозная с новите мами.
 Hug

# 48
Още се боря с моя компютър  Rolling Eyes
Значи от компа на работа нямам никакъв проблем да вляза с ника си във форума, от къщи - не става и това е.
Нямам проблем мито със скайпа, нито с кю-то, нито с каквото е да друго в интернет или извън него ...

За утре - на работа съм, но ще опитам да прескоча поне за малко да ви видя.... и да се запозная с новите мами.
 Hug
Дефи, пробвай на работа да не си запазваш паролата, когато влизаш във форума. Иначе ако нямаш проблем с други сайтове, ако искаш се обърни към поддържащите бг-мама. А някакво съобщение издава ли ти? и какво изобщо се случва. Дано да помогнем

Мами, утре със сигурност няма да мога да дойда. Бях поела ангажимента с разпечатването на рекламни материали и грамоти, не се отмятам. Ако има желаещ да помага да се свърже с мен. Ще помоля да ми каже някой на кратко какво сте решили. Много съжалявам че отново ще пропусна среща.

# 49
Така,срещата се състоя.Освен обичайните заподозрени - с малки изключения,на срещата дойдоха Надя Александрова и Мимито бг със семейството си.

На срещата обсъждахме основно карнавала.Стигнахме до решението входът за карнавала да по пет лева на човек - и детските и за възрастен.Като в детския ще бъде включено парче торта.Консумацията да бъде свободна и всеки да си я плаща.За тези,които нямат карнавален костюм,ще предложим да си закупят домина.

Самата програма трябва да обсъдим с водещия кое и как.

Най-разнищвания въпрос беше как да се разпространяват поканите.Не стигнахме до решение.Но по пътя към дома си помислих,че можем да предлагаме поканите на място всеки да си закупи.Вярно е,че така не знаем колко хора ще дойдат.Но и в останалите варианти,които обсъждахме все има неизвестни.Не можем да предоставим на никого освен нас да предлага поканите ни предварително.

Заведението е засега Рига.Искат ни 100лв наем.Само дето не разбрах задължително ли е тортите да са от тях или можем да си ги внесем.Джаста беше предложила преди да напишем писмо до Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите с молба да ни дарят тортите за мероприятието.Можем да го направим,поне ще сме питали.Идея как да оформим писмото?/че хич не ми се отдава това  Embarassed/Само трябва да разберем дали управата на Рига държат пастите да са от тях.Илиянка,ако имаш възможност,би ли попитала?

Ми,друго не се сещам.Моля,допълвайте ме!

# 50
Момичета,ако искате да направим анкета във връзка с цените на поканите за деца?

# 51
Момичета,ако искате да направим анкета във връзка с цените на поканите за деца?
Мисля,че е добра идея.Във всички случаи ми се струва ,че трябва да има и предварителна продажба на покани.
Нека жената от карнавалния м-н да направи шапки или диадеми,защото аз ще направя около30 домина-да не се дублираме,освен ако неискате разнообразие.  Оттук може да черпите идеи:
http://www.partyhouse-bg.com/customes.php?idtypecostumes=1

Aз пак да се върна на кувертите.Според мен дали ще са по-високи или по-ниски цените е определящо само за броя хора,които ще съберем,а не и за крайната сума,което гоним.Все пак не правим масовка. При повече хора и по-нисък куверт освен ,че пада събраната сума ,се качват и разходите/ за торти ,сокове .../.Затова нека всеки аргументира позицията си и да решавамеДа ,много е за едно неделно развлечение,но знам за какво го правя и знам ,че ще убедим и др. да го направят.Всъщност,освен организацията,това е др. ни задача-убеждаването.
Това е моето мнение,чакам да чуя и др.

Последна редакция: вт, 05 фев 2008, 18:02 от mona25

# 52
Да ходя ли утре в Рига да запазвам за 22 март беше нали  newsm78
За тортите аз просто питах колко струват не са задължителни ,но си мисля че едва ли ще разрешат да внасяме след като си имат собствено производство.Цената е 0,80лв.

# 53
Привет и от мен.
Записвам се да следя,макар,че освен да ви чета друго не правя за сега.

# 54
  • Русе
Илиянка за 23.март/неделя/ не за 22.03,И не бяха ли по 0,70лв. пастите, поне доколкото си спомням предния път като писа  newsm78

# 55
Илиянка за 23.март/неделя/ не за 22.03,И не бяха ли по 0,70лв. пастите, поне доколкото си спомням предния път като писа  newsm78
Колкото съм писала преди толкова са ,трябва да видя в предната тема.

# 56
Да ходя ли утре в Рига да запазвам за 22 март беше нали  newsm78
За тортите аз просто питах колко струват не са задължителни ,но си мисля че едва ли ще разрешат да внасяме след като си имат собствено производство.Цената е 0,80лв.

Така е сигурно няма да ни разрешат. На сватбата ни рарешиха да си внесем алкохол, даже и бира в пластмасови бутилки, но торта не.
Мами аз също мисля че по 5 лева е добре като цена (макар че за мамите можеше и да е повече, ама така сте решили) . А ще има ли отстъпка за мами с повече деца, или всичко е благотворително еи не. Аз с кого да  контактувам за рекламните мини-плакатчета с Деб ли?
Имах и още една идея, да намерим една прозрачна урна и да я сложим за допълнителни дарения. Какво ще кажете?

# 57
Здравейте и от мен. Съжалявам, че не можах да дойда на срещата. Дано сте си прекарали добре Simple Smile .Сега чета какво сте решили и ми е малко неясно защо решихте всички куверти да са 5 лв.? Така, че ще помоля накратко да разясните доводите  newsm78 . Така де, нали целта е да се съберат повече пари. Ако сложим куверт от 5 лв., който да включва и торта за децата( да речем от 0,70лв), прибавим наемът(100лв) и какво се получава?Да речем на 100 присъстващи,това ще рече по мой сметки - 100*5лв=500лв - 100 (наем) =400лв- (да речем 60 деца*0.70лв за торта)= 358 лв . Не съм убедена, че всичките усилия,които ще вложим си заслужават, ако в крайна сметка съберем 360лв....бихме събрали повече ако застанем с една кутия на площада и приканим хората да дарят по някои лев. Аз лично съм за малко по-високи куверти за децата- за тях ще има торта, томбола, награди. Да заковем на 10 лв за дете. Ще имаме гласност( Всички медии предполагам ще ни подкрепят), ще поканим отново кмета, като разгласим информацията из детски градини, училища и тн. мисля,че ще има достатъчно хора,които да се отзоват и това, че кувертът за възрастни е 10лв едва ли ще ги спре. Това с намалението за второ дете също не го приемам. Би настанала голяма обърквация. Пак казвам- Основната цел на организираният от нас карнавал НЕ Е да направим детско шоу( този елемент ще го има- да), но основната цел е да се съберат средства. Не се надявайте да съберем пари от нещата,които ще се продават там...едно домино ще е примерно левче.... Основният ни "приход" ще дойде от кувертите.
Аз като не дойдох на срещата и сега имам много работи да казвам   Laughing.

ПП. Мисля си, че трябва в най-кратки срокове да се организират нещата с Рига за да може да се организират и нещата с водещ/програма и тн. Освен това, ако мислим да приканваме майките да маскират децата си трябва към средата на месеца да пуснем съобщение из медиите за да могат хората да почнат да се подготвят.

Видях на Деб поканите...страхотни са   bouquet браво Деб !!!

Мислихте ли днес по въпроса с томбола? Какво стана с предложението на Надя Александрова за включване на Айвън?

Амииии за момента не се сещам какво друго имам да казвам  Grinning Като се сетя пак ще се включа.

# 58
Деб,моля те,пусни анкета към темата кой е за куверти 10лв за дете и 5лв за възрастен и кой за куверти за деца и възрастни по пет лева.А също така и за времето,в което да се проведе - преди или след обяд,че не останах с впечатлението,че е уточнено.Нека гласуването приключи примерно в петък.И да продължаваме да действаме.Да можем да се обадим на Илия Деведжиев да потвърдим датата,защото човекът може вече да е поел друг ангажимент за тази дата и ние да увиснем без водещ.

Много се забавихме с тези въпроси,но тук имам и аз вина.

От Надя разбрах,че Ейвън вече не предлагат детски продукти.А целта на събитието не е да правим представяне на продуктите на Ейвън,както те първоначално предлагат.Ако желаят да са ни спонсори,можем да допуснем раздаване на брошури с продуктите,но не и представяне на самите продукти.И освен това можем да им издадем свидетелство за дарение.Поне това е моето мнение и съм твърдо против превръщането на карнавала в рекламно представяне на продукти.Смятам,че е достатъчно,че ще обявим в медиите,че Ейвън са ни спонсори и можем да позволим да предложат каталози на мамите,но нищо повече.

# 59
Аз също смятам, че цените трябва да са по-високи на кувертите, за да има смисъл цялото мероприятеие. А дали ще е сутрин или следобед  newsm78 не мога да преценя. Зависи колко от децата спят сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт