Кои са самотните родители?

• 355 183
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 390
Тук май не съм се записала.
Цоп и аз при вас.

# 391
Айде и аз тука..на 32г. съм,с момченце на 2г.таткото никога не го е виждал.Той си има друго семейство и ние с малкия живеем при родителите ми,които много ни обичат и помагат Laughing

# 392
На почти 46г. имам син на 21г /вече студент/ Родих го и го отгледах без брак с огромната подкрепа на моите родители. Баща му напоследък се сеща за него. Прекрасно е да си горд родител на такъв син.
А колко трудно беше

# 393
  • В сърцето на любимите мъже!
Здравейте!

Дойде и моето време за тук...

Странно е колко радости и вълнения съм споделяла с този форум... от загубата на първото ми бебче, през сватбата на мечтите ми - за любовта на живота ми и ето е сега и тук... На 30 години със син на 3 годинки... Преди месец се изнесох от къщата на съпруга ми, по-точно казано от къщата на родителите му, след серия по-малки и по-големи недоразумения и неразбирания и ... други не знам как да ги нарека... глупости. Все още го обичам и ми е много тежко и макар все да се надявам да дойде при мен, знам, че трябва да свикна с мисълта, че съм сама.

Чувствам се в безтегловност и живея ден за ден в очакване на деня, в който ще се събудя и няма толкова да ме боли.
За синът ни в ежедневието никой не ми помага, но таткото все още е доста активен в грижите за него в дните, в които го взима.

# 394
Ами ето ме и мен отново при вас ....
Преди повече от 2 години се записах в тази тема, но за кратко бях самотна майка.... простих му, заради детето и куп друг обстоятелства. Но от тогава до днешния ден имаше прекалено много компромиси от моя страна и ето че дойде в момента, в който категорично мога да заявя, че това беше КРАЯ на моето тегло. Знам, че тепърва "екшъна" ще е по-сериозен, защото БНД не е разумен човек.... за съжаление. Все още не съм успяла да си изнеса багажа, взех най- необходимото, но беше доста тежко- за мен не толкова, ретръпнах някак си, но за детето, защото стана свидетел как баща му пиян, в пристъп на ярост и озлобен до край, ми налетя на бой, за да ми вземел ключовете. Беше адски грозно... не съм вярвала, че въобще ще се случи това.... полиция , рев, бой, пиянство. КОШМАР.
Аз се казвам Диляна, на 23, със син Кристофър, на 3 г. Simple Smile Не мога да кажа, че някога съм го обичала, някак си насила станаха нещата, но.... да ми е живо и здраво детето  Flutter Не е имало моменти, в които ние да живеем нормално.... в продължение на 5 г. И в един момент прецених, че просто не мога да продължавам така да тормозя и себе си и малкия. Бих си затворила очите за всичко, но това. че обиждаше постоянно Криси и го назоваваше с какви ли не епитети- ТОВА НЕ МОГА ДА ПРЕГЛЪТНА. И той е казвал понякога, че един вид детето е пречка, но иначе се биеше в гърдите, че бил мъжки баща. Както и да е. Сигурна съм, че повече връщане назад няма. След всичко, което ни причини и се опитваше да ме принизи до своето ниво. Но най- обидно ми стана, когато неговите родители, въпреки всичко, което съм направила за тях, в един момент се обърнаха срещу мен и ми наговориха какво ли не. Но.... мисля, че Господ има и той вижда всичко. Утре ми предстои да отида с полиция, за да си прибера багажа.... ако не е на сол. После ще следват жалби, съдилища и какво ли още не. Какви ли заплахи не чух, но това не ме плаши. Плаши ме неговата злоба и неспособност да приеме истината, че по- добре разделени, отколкото ежедневие от скандали.

Това е за сега от мен.

Пожелавам на всички много търпение и сили....

# 395
И аз да се представя. Разведена съм отскоро с дете на почти 4 годинки. В момента имам приятел и много се надявам всичко между нас да е наред.

# 396
ЧЕСТИТ ФОРУМ И ОТ МЕН!АЗ СЪМ НА ПОЧТИ 25 ГОДИНИ И ЩЕ СТАНА СЛЕД 2 МЕСЕЦА И ПОЛОВИНА САМОТНА МАЙКА!ТАТКОТО СИ ИМА ДРУГО СЕМЕЙСТВО И СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ ЗАЕДНО ДОИДЕ И РАЗДЯЛАТЯ!КАЗА ЧЕ ЩЕ ИСКА ДА ВИЖДА И ДЕТЕТО И МЕН,НО ДО ДЕН ДНЕШЕН НИЩО.ЗА КОЕТО НЕ СТРАДАМ,НО ЕДИН ДЕН ЩЕ ОТГОВАРЯМ ПРЕД ДЪЩЕРЯ СИ И ТОВА МЕ СМАЗВА НАЙ МНОГО!ЗАЩОТО ЩЕ ПОПИТА КАДЕ Е МОЯ ТАТИ?

# 397
   На 35г , от скоро самотна мама на две момиченца на 2,5 и на 4,5г.

# 398
И аз да се включа - на 25г отскоро самотна майка.  Разочарована, но облекчена след раздялата. знам че няма да е лесно, но заради детето си заслужава  Heart Eyes

# 399
  • Sofia
Думата "самота" по начало не ми е много любима. Аз дори, когато съм сама не се чувствам самотна, но това е друга диагноза  Crazy
Разделени и пред развод от известно време, връщане назад НЯМА. Не го искам, нямам и желание да го виждам. Какво ли ще си кажем, то как ли ще се гледаме първо  newsm78
Децата ги гледам сама и с огромната помощ на моите родители. Не ми пречат, тежат и т.н
Толкова много свикнах със свободата си и толкова много я обикнах, че сега на този етап е абсурдно дори да си помисля да бъда с някой, който да ми смърди къде ходя, какво рпавя и т.н
Ударила съм го на живот и грижи по децата  Grinning

# 400
  • Видин
Здравеите и от мен!От няколко месеца съм самотна маика на 2 зверчета.Бившият ми не се интересува от децата,не дава никаква издръжка.От началото ни беше доста трудно и тежко,но всичко се нареди повече от добре.След като се разделихме,не потънах в отчаяние,а напротив-започнах да водя активен социален живот,за които преди никога нямах време.

# 401
Приемате ли нови попълнения?  Crazy

"Самотна" майка съм от година. Но не се чувствам самотна. Напротив. Да са живи и здрави дечицата ни. Другото - каквото, такова. А и нали знаете, че Бог с едната взима, с другата дава.  Grinning

# 402
Тук май не съм се записала.
Цоп и аз при вас.
[
Нека всички които имат нужда от този форум да се представят тук.
Аз съм само дете на самотен родител

!!!!!ТЕмата е САМо за представяне. Всички останали коментари се трият. Моля, ако някой иска да сподели повече, или да потърси подкрепа и съвет - да пусне отделна тема.

Simple Smile Simple Smile/quote] Simple SmileАз сьм сьвсем нова тук,но и аз сьм самичка.С моето Мише живеем сми

# 403
Да се включа и аз при вас. От около 2 седмици съм официално разведена, но иначе не живеем с таткото от 8 месеца. Както се вижда от лентичката имам дъщеря на 3 год. и 2 месеца.

# 404
Айде и аз да се запиша - от 3 месеца сме разделени с таткото на децата ми - 2 момиченца, на 5 и 10 години...Той се грижи за тях и ги вижда доста често (децата живеят при мен)...от една страна това е много добре за тях...от друга...чувствам се ужасно, че толкова внимание не им отделяше когато беше вкъщи...явно много ме е мразил, боже в каква помия се забърках, чак не мога да се начудя на себе си...обаче сега ще гледам напред  Simple Smile, и всеки ден си повтарям, че ме чака чудесно бъдеще, и един ден ще повярвам наистина в това  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт