Кои са самотните родители?

• 354 569
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 405
емми и аз съм самотна майка , и имам 12 годишно дете бях с таткото от 20 годищна ама когато вече детето стана на 10 от тогава ни почнаха семейните проблеми не че заради детето а просто от тогава и тои ходеше по казина зимаше дрехи на дъщеря ми и ги продаваше той беше наркоман и сичко продаваше и си копуваше секи ден ни тормозеше а аз и детето днонощно треперехме той си шмъркаше пред детето и не му пукаше и правеше мн гадни неща и така до 2 години и пловина аз ходех по адвокати и кво ли не и те ми казваха съжелявам госпожо не можем да поммогнем .докато един ден братя та му побесняха и наеха едни полицаи да го пратат в сирия той беше сириец и го вкараха в самолета и си замина и ние тогава дущеря ми беше вече на 12 и ние мн се радвахме самоче за мен не свършват проблемите аз имам да изплащам две банки заради него и от илиенци имам да връщам дозина наеми . И сега съм сама майка ми ме остави и спря да ми помага както и брат ми и сега детето само реве и ми вика ммамо ти си сама ама тя казва истината и мисля че така ше ми мине живота ми .  Embarassed

# 406
Здравейте момичета аз съм самотна майка на три деца близнаци на 5 г. и  дъщеря на 10 г. бащата на децата ми  от момента в който се разделихме реши че щом се разделя с мен се разделя и с децата си от октомври месец нито ги е виждал нито се грижи по някъкав начин за тях ,все едно никога не е имал деца ,аз след много прошки ,търпение ,нерви взех решението да се раздела с него ,сега с помоща на родителите ми отглеждам децата си . Hug

# 407
Здравейте,

Аз съм на 30г. и както се очертава сама ще си гледам бебчето. Бременна съм в края на 3-тия месец, а бащата ненадейно реши, че ще ни зареже. Той е чужденец и тъкмо правехме планове да се преместя окончателно при него, когато се уплаши и си плю на петите. Майка му има пръст, но и той е един тъпчо, който явно няма собствена глава на раменете си.
Надявам се да успея да се справя с всички трудности, които ми предстоят и един ден да срещна достоен мъж, който да ме обича и уважава. Гледам да не се настройвам негативно, защото това вреди на мен самата, но съм сигурна, че той ще си го получи...

# 408
  • София
Ето ме и мен тук. Присъединих се, след дълго лутане, към вас

# 409
ето ме и мен,аз сам на 33 почти,ще ги направяна 29 юли-имам син на 11 и дьщеря на 2.и аз сам пред равод,разделени сме от година и половина.и аз с помоща на моите родители отглеждам децата,изплащам заемите на сапругът ми с помоща на свекьрва ми,която е винаги до мен независимо от отношениятя ми с неиният син.

# 410
  • София
Здравейте, момичета Peace Не съм предполагала, че някога ще пиша тук, но живота е странен Rolling Eyes На 30 години съм , момичето ми другата седмица ще стане на 6 години, а с баща й не живеем заедно от почти 8 месеца. Прибрах се при баща ми, след като разбрах, че си има друга, но и за секунда не съжалявам за решението си да го напусна, защото случайно разбрах, че е имало и други още преди 2-3 години ooooh! За колко не съм разбрала не искам и да си мисля Crazy Вчера и двамата подписахме документите за развод по взаимно съгласие, в понеделник мойта адвокатка ги внася в съда и чакам дата за делото. За таткото лошо не мога да кажа - взима я почти всеки уикенд, гледа си я и помага кога с каквото може, но след повече от 7 години заедно и никакви скандали и караници на детето е много трудно да приеме, че не сме вече семейство и няма да се върнем при тати Confused Хубав ден и весело лято на всички Hug

# 411
Здравейте!На път съм да се превърна в самотен родител.СЪПРУГЪТ МИ СТАВА ВСЕ ПО-ЗАКЛЕТ ФЕН НА ЧАШКАТА,ОТ ТАМ СКАНДАЛИ ,ЗАПЛАХИ И МНОГО НОМЕРА,СЛЕД КОИТО СЛЕДВАТ ОщЕ ЗАПОИ ,ЗА НАЗИДАНИЕ.УМОРИХ СЕ ooooh!

# 412
Привет и от мен!
Малко от зад напред, щото вече направих два поста Simple Smile. След 7 години брак и никакви видими (за пред хората) признаци на неразбирателство сега съм вълк единак. Simple Smile Имам син на 6г. и от година и половина живея сама. БНД ме изгони от вкъщи след като имах наглостта да поискам развод. Живея в хубав апартамент под наем, който обзаведох от А до Я, плащам 'семейните' кредити, ходя на работа и се боря за своето място под слънцето. Все още нямам развод - кофти адвокат+кофти БНД, но се надявам тази година да осъществя и тази стъпка.  Имам си приятел, с когото се обичаме и уважаваме (пу-пу), но у дома съм си само с едно сладко малко мъжле Simple Smile. За сега ...

# 413
АЗ СЪМ ДЕТЕ НА САМОТЕН РОДИТЕЛ. И АЗ ОСТАНАХ САМОТЕН РОДИТЕЛ, ЗАЩОТО ПРЕДИ 16 ДЕНА ПОЧИНА СЪПРУГЪТ МИ. ИМА ДВЕ СТРАХОТНИ МОМЧЕТА НА 7 ГОДИНИ И НА 2 ГОДИНИ И 4 МЕСЕЦА. МНОГО МЕ Е СТРАХ, ДАЛИ ЩЕ УСПЕЯ ДА СЕ СПРАВЯ. ИМАМ ПОДКРЕПАТА НА БЛИЗКИ И РОДНИНИ.

# 414
АЗ СЪМ ДЕТЕ НА САМОТЕН РОДИТЕЛ. И АЗ ОСТАНАХ САМОТЕН РОДИТЕЛ, ЗАЩОТО ПРЕДИ 16 ДЕНА ПОЧИНА СЪПРУГЪТ МИ. ИМА ДВЕ СТРАХОТНИ МОМЧЕТА НА 7 ГОДИНИ И НА 2 ГОДИНИ И 4 МЕСЕЦА. МНОГО МЕ Е СТРАХ, ДАЛИ ЩЕ УСПЕЯ ДА СЕ СПРАВЯ. ИМАМ ПОДКРЕПАТА НА БЛИЗКИ И РОДНИНИ.
всички знаем че е много трудно да си сам,още повече да отглеждаш децата самичак,те имат нужда и от двама родители,но понякога съдбата ни поднася неща за които не сме подготвени.ще мине време докато се съвземеш.виж мила каквото и да ти пиша болката ти няма да намалее,но аз знам че ще се справиш,щом имаш подкрепата на близките си.горе главата,всичко ще си доиде на мястото,имаш две прекрасни ангелчета трябва да си силна.

# 415
Съболезнования.Да са ти здрави малките мъже.Ще се справиш  заради тях Hug

# 416
 Здравейте на всички казвам се Рени и съм на 15 год. преди 10 год майка ми и баща ми се разведоха след множеството скандали и дори до най-ужасното което което може да се случи на една жена - да я удари мъж.Няма значение вече всичко е минало ,но скандалите продължават ,въпреки че са разведени.На мен в началото ми беше много трудно,но свикнах отдавна с това.В началото т.е. след развода на майка ми отидохме да живеем при баба ми,дядо ми и вуйчо ми който също беше разведен с момченце на 2 месеца отглежда го сам , но и поради причината че майка му почина от тумор на мозъка доста млада.Преди 3 Год с майка ми се преместихме в нов апартамент започнахме всичко от начало,доста дръпнахме назад с финанси но се оправяме.Чувам се с баща ми ходя при него и йена му 2 пъти в месеца и получавам само и единствено издръжка от 100 лв който за един тинейджър са нищо, но за него дори те са много , но за съжаление просто понякога го приемам само като биологичен баща нищо друго  Cry Sad

Р.С. съжалявам ако съм допуснала някакви грешки  Embarassed

Успех на всички самотни майки  newsm10 smile3504

# 417
Здравейте, аз също съм самотна майка на прекрасна дъщеря на 1г.Баща и се отказа от нас още докато бях бременна в 4 месец.Виждал я е само веднъж и каза, че нищо не му трепва от вътре!За радост мога да разчитам на роднините и приятелите ми и благодарение на тях се справям!Аз мисля, че няма нищо случайно и щом така е станало така е трабвало да баде, да се надяваме, че е за добро!Успех на всички!

# 418
 Simple Smileздравейте, май и аз трябва да се включа в този списък ....на 33 съм с момиченце на 9 години....ние вече 3 години все още се развеждаме, т.е. родителските права....но аз се грижа за детенце....а тоя е  решил че ще я гледа по добре от мен ....тоя прост шофьор.... #Cussing outлеле чак като се сетя за него и страшно се ядосвам...абе да ми е жива и здрава дъщеричката.

# 419
  • София
Simple Smileздравейте, май и аз трябва да се включа в този списък ....на 33 съм с момиченце на 9 години....ние вече 3 години все още се развеждаме, т.е. родителските права....но аз се грижа за детенце....а тоя е  решил че ще я гледа по добре от мен ....тоя прост шофьор.... #Cussing outлеле чак като се сетя за него и страшно се ядосвам...абе да ми е жива и здрава дъщеричката.

В БГ ли живеете? Ако е така, малко трудно ще ти вземе правата, поне според това, което съм изчела по въпроса Thinking

Общи условия

Активация на акаунт