Идеи за бизнес?

• 137 272
  • 870
  •   1
Отговори
# 405
Идеята за интернет магазинчето е много хубава, дерзайте. Само гледайте да не се превърне в обикновен сайт за лични обяви като фокус.бг и пр.

# 406
  • най-шареното място
арт мама, интересно ми е от бг-мама какво ти отговориха?
А предложението е към твоя магазин, нали така?
Нямам отговор - преди седмица питах дали биха направили интернет магазин за изделия изработени ръчно от форумците. Дали отхвърлят, обмислят или разработват идеята не знам.

Да, предлагам моя магазин, въпреки че можем да пуснем нов. Вече няколко месеца е работено по популярността му.

# 407
Нека да изчакаме отговорът на BG-Mamma  - ако разработват предложението ни - добре,ако го отхвърлят - тогава ще му мислим Peace
Предложението на арт мама също е интересно.

# 408
  • най-шареното място
Според мен е добре от сега да се мисли за различни варианти, но да се действа след отговора на BG-Mamma.

Исках да знаете, че BG-Mamma, в лицето на Tatti, е уведомена /не открих и е-mail и използвах ЛС/ и какво предлагам аз.

Предполагам много скоро ще има отговор под една или друга форма.

# 409
арт мама,твоето предложение също е много хубаво. Peace

# 410
Ехоооо,къде се загубихте?

# 411
Много ще е хубаво,ако Мама и Тати се съгласят да направят магазин за нас.

# 412
То уж чакаме бг мама да дадат отг, ама това не значи, че не може да пишем, нали така Simple Smile

# 413
това което ще кажа не е много по темата, направете някой магазин за гигант но като влезеш вътре да има всичко от спротни дрехи, бельо, официални, обувки, защото синът ми е на 18г носи обувки №46-47, трудно му намирам дрехи и обувки и все обикалям докато намеря и то да му хареса, извинете ако съм досадила

# 414
  • София
Чудя се интернет магазина "Арт базар", ако няма отговор от БГ мама, какво ще правим. Да им пишем ли пак, тук да напишем писмото и да изпратим копие до Тати, а също и да пуснем в Хоби кратко описание на идеята. Мисля, че БГмама беше много заета със обясненията за форума във вестниците, ама сега е спокоен момент и да им пишем пак. Докато не е дошло следващото медийно присъствие на форума във пресата. Simple Smile

# 415
Ами пишете, защото това ще е един много добър сайт, ако стане. И ще е в голям плюс за много хора, дори и такива, които до сега не са правили нищо ръчно.
А това с магазин гигант - ми то има из София, но цените като гледам никак не са ниски, а може би това е така, защото и % на хората, които пазаруват там е нисък. Не знам.

# 416
  • София
Ще пусна след обяд питане в Хоби, да видим какво ще кажат майките, може би вече са говорили по въпроса.

# 417
Идеята е много добра - направо да почнем да съчиняваме питането и да го пускаме.

# 418
записче

# 419
  • София
Ето пуснах темата в Хоби, копирала съм изречения от тук

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=301470.0

Помагайте, ако има много въпроси, дано да разберат правилно и да не изпаднем в някакви изтощителни обяснения Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт