Идеи за бизнес?

• 137 265
  • 870
  •   1
Отговори
# 420
Интересна темичка. Записвам се да я следя, че наистина ми допадна  Hug Hug Hug
Приемате ли ме във вашата тема?

# 421
Lady_Sunny  всички приемаме  Hug

# 422
Ако мога да съм в помощ:

готови "шаблони'' за сайтове могат да се закупят на адрес: http://www.template.bg
и не се бавете, защото интернет идеите много лесно се крадат и бързо се развиват.

А в сайта, в който съм представила своята визитка http://www.jobhunter.bg , можете да откриете и да се свържете с фирми, които търсят бизнес контакти и имат идеи за сътрудничество.

# 423

Благодаря; полезни линкове Simple Smile

# 424
desita12345 хубави линкове. Само дето такъв сайт с готов шаблон няма как да стане. Има много готови онлайн магазини, но трябва да се добавят още куп неща и никак не е лесно да се направи точно такъв тип сайт. То затова и аз реших да изкчакам какво ще кажат Мамма и Татти, щото не става да се мъча няколко месеца над това и накрая те да го направят. А то не се знае и аз дали ще успея де Simple Smile

# 425
А колко струва да ни го направят и каква е поддръжката за един такъв магазин?Ако Мамма не се съгласи имам идея  - всички майки,които искат да участват да съберем пари и да платим да ни се направи - понеже доста искат да участват,предполагам че няма да ни излезе кой знае колко скъпо.Нека изчакаме отговор и ако е отрицателен ,да действаме.
Лека седмица на всички и дано получим дългоочаквания отговор. Peace

# 426
  • София
Аз също съм гледала темплейти на безплатните магазини и други сайтове и съм съгласна, че ще  има много компромиси с тях като функционалност. От друга страна и Продавалника е на безплатна платформа /поне така пише/. Може би да изчакаме още за отговор от БГМамма.
svetli333,  и според мен после можем да се обединим, да обмислим и опишем какво искаме и да съберем различни предложения.

# 427
Аз все пак съм на мнението, че човек винаги трябва да има резвервен вариант.
Момичета, не губете време в чакане на отговор!
Обмислете план-Б, та ако не получите положителен отговор от МАМА, да може веднага да се захванете с подготовка на проекта.
И аз съм готова да помогна, защото имам вече реализиран проект в интернет и поне знам с какво ще се сблъскате- кои са препъни камъните и преките пътища. И честно да ви кажа идеите за интернет-бизнес се крадат много лесно. На мен например, почти ми откраднаха една точно "под носа", но в България нищо не е доказуемо. Притеснявам се това да не си останат просто едни споделени мечти от майки с креативен дух и възможности за нов бизнес и печалби- за интернет гигантите /които междувпрочем могат да си позволят всичко/ .

# 428
  • най-шареното място
Да, това е реална възможност и трябва да се действа.
Хубавото  е, че бг-мамма не е от най-малките Simple Smile, лошото, че не отговаря.
Ако не се заемат те, има риск проекта да не се реализира, или да бъде взет от друг. 
Ако не реални двействия, поне концепция е добре да сe подготви според мен.

Тъй като чакането наистина се проточи, ние направихме необходимото и вече предлагаме поле за изява на сръчни и предприемчиви хора.

Последна редакция: пн, 09 юни 2008, 15:45 от арт мама

# 429
Аз тъй като нищо не разбирам от Интернет продажби, искам да ви успокоя, че все още не всички са готови да се хванат с Интернет предлагане на стоки и услуги   Wink

# 430
  • София
Мисля, че е доста важно проекта да е в добро сътрудничесто с БГ мама. Но пък доста се различава от философията на сайта.
От друга страна децата порастват и майките все повече се нуждаят финанси или друго поле за изява.
За кражбата на идеята - Мисля, че ако някой просто реши да го направи, защото е прочел тук, ще има труден успех.  newsm78

# 431
А и както виждаме вече има няколко такива сайтчета, но са много различни от цялостната идея. То затова е най-добре бг-мамма да си го направят, или пък в крайна сметка да го направим ние. Кофтито е, че от тях няма никакъв отговор. Дали не разучават как стоят нещата и има ли смисъл да се прави, както и средства и време все пак.

# 432
Следя темата, но признавам напоследък нещо изпуснах нишката, но помня как ви се зароди идеята за онлайн магазина. Сега обаче нещо не схващам защо чакате бг мама да ви отговаря и какво точно очаквате от тях. Това, което ви трябва е просто един сайт... а пък бг мама дали ще го рекламира примерно е съвсем друга тема...

# 433
  • София
Nanetо, сутринта си мислех в същата посока. Може би БГ мама няма интерес, защото до сега щяха да ни кажат, че работят по подобен проект. И изглежда, ако решим да правим търговски сайт, трябва да използваме рекламната тарифа, която е сайта БГ мама.

Може би трябва да поговорим хипотетично, ако решим да правим общ сайт, как точно да го организираме, правила, кой с какво се очаква и може да участва - време, знания, финанси. Чудя се Продавалника как е организиран? Там се отдели рубриката Купува Продава, виждам имат модератори. Не съм следила тогава историята на отделянето. Може би е полезно да изучим те как са го организирали. newsm78

# 434
TanyaMG, от темата в хоби стигнах до тук  Mr. Green
Наш е сайта на мацораните(който сте коментирали тук), а моя реализацията.
Идеите на Арт-мама, които прочетох по- назад са много добри.
Хубавото на идеята този сайт, който обмисляте да е към бг- мама е, че ще има голяма посещаемост.
Някой питаше не може ли просто да се направи такъв сайт или да се поръча? Сайта трябва да е с БД задължително, а такива струват доста парички. От порядъка на 100лв(говоря наизуст, защото много зависи и кой ще го направи). Поддръжка също е задължителна.

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 00:33 от мимиту с кeрилeзация

Общи условия

Активация на акаунт