Идеи за бизнес?

• 137 262
  • 870
  •   1
Отговори
# 435
  • София
мимиту, аз пък отговорих в другата тема.  Simple Smile Може би трябва да определим една тема и в нея да водим разговора. Hug

# 436
  • The new Earth
Чудя се Продавалника как е организиран? Там се отдели рубриката Купува Продава, виждам имат модератори. Не съм следила тогава историята на отделянето. Може би е полезно да изучим те как са го организирали. newsm78

Таня, Продавалника не е отделен,а е част от бг-мамма и се създаде с цел взаимопомощ, макар и в момента първоначалната идея да е леко отклонена.
Има модератори за всеки раздел, както и модераторите на бг-мамма имат права там. Peace

# 437
  • София
Искрице, благодаря за отговора.

# 438
Привет на всички -темата е страхотна . Аз имам собствен бизнес от 5 години .  Занимавам се с недвижими имоти , много актуален и печеливш напоследък  Simple Smile Ако имте пари купувате си един франчайз на някоя голяма  компания ЕРА , Ремакс (  МакДоналдс. на недвижимите имоти  ) дават всичко на готово -тяхното ноу хау -чиста работа . Ако нямате чак толкова  , наемате един офис  ,PC задължително , телефон - правите си един сайт с офертите които предлагате ( всички имате роднини ,приятели ,познати които купуват или продават нещо ) Рекламата е много важна .  Отделно във всички сайтове за недвижими имоти може да си пускате безплатни обяви . Не  е задължително да си юрист за да се занимаваш , всичко се учи и не е толкова сложно (правната страна на сделките )  ,пък и винаги можеш да се консултираш с нотариус (при който ще бъде изповядана сделката ) безплатно .    Успех !

# 439
anisavd прекалено много станаха вече агенциите по недвижими имоти. А да не говорим, че вече по закон трябва да са минали курс, за да бъдат брокери (предполагам, че сам трябва да си брокер, за да почнеш без капитал, нали?) То и ние нашия апарт си го взехме от едно момиче. Общо от 2 момичета беше офиса им, и продаваха апартаменти на познати (поне този беше на нейн познат). Макар, че пък така по-трудно ще те хванат, щото по-скоро ще се занимават с големите агенции, а не с тези от 1-2-ма души. Но мисля, че в бъдеще все повече ще се отсяват и ще останат само сериозните и големи агнеции.
Все пак, пожелавам ти успех, ти може и да си от голяма агенция  Peace

# 440
Аз пък мисля, че с недвижими имоти може да се занимаваш и без да имаш агенция. Разбира се, не е лошо да имаш някакъв първоначален капитал, възможностите са много. Аз самата нямам опит в това отношение.

# 441
Благодаря , много си мила . Агенцията ми е от 5 години , очаква се наистина сериозна стегнация относно  недвижимите имоти ,но за сега  няма . Имам изкаран  курс за брокери , агенцията работи успешно   , аз и още един колега работим , но  за всеки случаи си купихме  и франчайз , защото след година или две повечето агенции няма да просъществуват . Желая ти успех , с каквото и да се захванеш   bouquet

# 442
Здравейте,момичета,поздравления за темичката  bouquet

# 443
  • София
От два дена чета темата пост по пост:) и се сетих за една идея... стъклени прибори за хранене...
какво ще кажете, красиво, но много чупливо;)  chef

# 444
  • Варна
Тука една идея мътехме преди време.
Та по тоя повод вижте какъв руски сайт намерих
http://www.fastory.ru/2006/06/29/hmbs.html

# 445
  • София
Despina, не съм много добре с руския, но доколкото видях е за ръчно направени неща. Ще бъде чудесно по онази идея да се направи нещо. Хората, които творят или просто работят, трябва да имат възможност да се показват. Аз станах много заета по други дейности и не мога да се включвам, но ако се направи нещо ще е много добре.

Abigail, още като прочетох преди време идеята за стъклените прибори ми стана много драго. Важно е да има въображение и оригиналност  bouquet

Довиждане Hug

# 446
Поздравления за темата  bouquet
Чудя се, как досега съм я изпуснала, но явно е въпрос на момент да попаднеш на точната тема.
Поздравявам ви за темата за интернет магазинчето - трябва да бъде направено и ще помогне на много майки. Всички се възхищаваме на това, което умеят да правят с ръцете си.
Аз също обмислям идеята за детски център, но той да е в голяма степен приспособен и подготвен за прием на деца с увреждания.
D.Stoyanova, дали откри какви са стъпките за откриването на такъв център? Ще ти бъда благодарна за някакво инфо (може и на ЛС).
Аз още идея си нямам за помещение, но искам първо в подробности да изпипам идеята за дейността и тогава ще се огледам.
Успех на всички в начинанията Hug

# 447
Много хубава темичка.И ми идва точно навреме.  bouquet
Иаз обмислям идеи за собствен бизнес.Засега съм се спряла на една, макар че ще ми е трудно да съм вътре в нещата ,а то това е идеята.
Значи,имам гараж собствен и си мислех за магазин за компютри,части и т.н.,ремонт ,поддръжка.Лошото в случая е ,че съм технически незапозната,докато мъжа ми е наясно.Само че искам аз да съм водещата ,а той да помага само.Така че тази идея е добра ,но май не е в моя случай.И незнам какво да направя от тоя гараж.Има си санитарен възел и отделно складово помещение.Ще имам другия месец около 3000 лв ,които ще мога да вложа.Въпроса е в какво?
newsm78

# 448
и аз да дам идеики
1. електронни книги джобен формат - във вид на химикал  с памет на които е записана книгата, където и да си вадиш химикалаи пишеш а за разнообразие вкл. го към usb- то на компа и си четеш книжката - малко , удобно гъзарско
2. фитнес само за жени - специална насока - възстановяване след раждане напр.
3. фирма за услуги - от вземане на палтото от химическо, до плащане на сметка заток парно и редене по опашки срещу месечен абонамент.
....
и още много ми се въртят в главата, а ето и някои вече реализирани проекти, които действат вдъхновяващо
www.bezpanika.com

# 449
Специално за реденето по опашки за плащане на сметки, определено няма кой да даде пари. Вече почти всичко се плаща онлайн, а тези, които не могат и не разбират, обикновенно не биха дали пари (обикновенно тези хора са пенсионерите) или го правят други от сем и то безплатно Simple Smile А за останалите неща, то си трябва творчество, пък и да си разбира човек. Иначе винаги има някакви хитроумни идей, но в повечето случай няма кой да ги реализира.

Общи условия

Активация на акаунт