Идеи за бизнес?

• 137 416
  • 870
  •   1
Отговори
# 105
  • София
За Еврофутбол - заслужава си, ако помещението е твое и не плащаш наем. След като се разплатиш за ток, вода, интернет НАП и др. на работещ остава около 1 средна заплата. Дачата хилма не си дава лиценза за всяко място, тладет да няма и други наоколо, да на на определено разстояние, има изискване за работно време. Обикновенно е заедно с кафе и като заседнат кварталните пошляци на 1 кафе да бистрят мачове.... От 2009 г ще има нови изисквания за охрана на местата за залози, бронирани стъкла и др. /като в обменно бюро/ и ако ги спазиш и след 5 месеца хазяина реши да си продава дюкянчето.. Затова големите фирми правят Еврофутбол близо до казината си.

# 106
За Еврофутбол - заслужава си, ако помещението е твое и не плащаш наем. След като се разплатиш за ток, вода, интернет НАП и др. на работещ остава около 1 средна заплата. Дачата хилма не си дава лиценза за всяко място, тладет да няма и други наоколо, да на на определено разстояние, има изискване за работно време. Обикновенно е заедно с кафе и като заседнат кварталните пошляци на 1 кафе да бистрят мачове.... От 2009 г ще има нови изисквания за охрана на местата за залози, бронирани стъкла и др. /като в обменно бюро/ и ако ги спазиш и след 5 месеца хазяина реши да си продава дюкянчето.. Затова големите фирми правят Еврофутбол близо до казината си.
Мисля,че ти дават процент,не сам се интересувала подробно,но се надявам скоро да ми се наложи.И аз доколкото дочух,че се печели,това за охраната ме разочарова Cry малко.(става въпрос за собствено помещение)

# 107
Мисля,че ти дават процент,не сам се интересувала подробно,но се надявам скоро да ми се наложи.И аз доколкото дочух,че се печели,това за охраната ме разочарова Cry малко.(става въпрос за собствено помещение)

Печели се 6% от оборота

# 108
Искам да ви питам за наемите, вие мислите ли, че бизнеса може да понесе наемите. Магазин на прилично място е късмет, ако се намери за 25 Евро/кв. А помещение за детски клуб, ако е около 100 кв., на не много търговско място излиза около 1000Евро. Аз гледам цените от сайтовете за имоти и се чудя това ли са реалните цени на наемите или има преговори, или с търсене може да се намери нещо по-изгодно.
Наемите са в сферата на фантастиката. Има голям дефицит на хубави търговски площи. Дават се на две нива с мазе, което оскъпява, но не работи за теб или в английски двор или в някой двор.
Същото е и за покупко-продажбата.
Смятам, че номера е да познаваш някой, който строи върху свой терен срещу обезщетение и да си сключиш с него железен договор за наем.
Или да си близък със строителна фирма.
Ходихме да се интересуваме за магазин в "България Мол" на "България". Наем- космически. Освен това 5 години непрекъсваем договор и трябва да си световноизвестна марка. Има много хубави бг марки, които би било добре да имат там магазини. Дано се преборят.

# 109
  • Popovo, Bulgaria
Чудя се печеливши ли са магазините за дрехи втора употреба, нека който има наблюдения да сподели

# 110
Според мен вече навсякъде е пълно с магазини за дрехи втора употреба, явно има кой да купува, но нямам никакви преки наблюдения.

# 111
Чудя се печеливши ли са магазините за дрехи втора употреба, нека който има наблюдения да сподели

Зависи къде искаш да го отваряш Peace
Мога да ти кажа, че в нашия град това може би е най-посещавано място за закупуване на дрехи Wink

Например, често на човек му се налага да се възползва от услугите на майстор. Било то водопроводчик, мазач, токаджия и каквото се сетите там.
До тук добре, ама като ти потрябва такъв човек и като му нямаш координатите....
Та идеята е точно за такъв " горещ телефон", чрез който могат да те свържат с въпросното лице. Wink

Добре е като идея...но как ще се плаща newsm78

Хайде момичета, дайте идеи за женски бизнес  Wink... все нещо интересно има в големите градове, което ние можем да развием в по-малките...в Сливен например Wink
Ако сте прозводители - дайте ще ви продавам стоката.... Hug и т.н. и т.н.

Последна редакция: ср, 20 фев 2008, 13:08 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 112
Според мен има страшно много дупки и ниши,въпросът е, дали на човек му се занимава?има ли подходящи партньори,много важно и добър капитал PeaceГолями дупки има за запълване относно детските забавления,площадки ако щете и всичко свързано с децата.Защото от личен опит,ще споделя,че като се затопли времето и всички тръгнем по разходки с децата си,броят се на пръсти местата на които можеш да ги заведеш за развлечение.Та в този ред на мисли имам много идеи,но нямам париииииииииии Sad

# 113
Идеи за бизнесс ????Ами фирма по разрушаване и събаряне на хотели ..Все още почти свободна ниша . Whistling

# 114
Имам супер печеливша идея за бизнес, но ми трябват колко 250 000 $ Sad
Затова ще тегля 40 000 евро кредит и останалото със съдружници.
Стискайте ми палци. Praynig След 3 години ако тръгне бизнеса ще ви сабера всички който сте стискали палци на по бира.

А като отворя бизнеса и не е тайна, ще пиша тук да си направя малко безплатна реклама  Wink

# 115
Мен не ме привлича идеята за съдружници. Предубедена съм към орташкия бизнес, въпреки, че световната икономика ме опровергава. Имах един преподавател, който казваше: Когато си с ортак - ако бизнеса върви, си мислиш, че ти си допринесъл най-много за това, а ако не върви - че съдружникът ти е виновен.

# 116
  • София
Имам супер печеливша идея за бизнес, но ми трябват колко 250 000 $ Sad
Затова ще тегля 40 000 евро кредит и останалото със съдружници.
Стискайте ми палци. Praynig След 3 години ако тръгне бизнеса ще ви сабера всички който сте стискали палци на по бира.

А като отворя бизнеса и не е тайна, ще пиша тук да си направя малко безплатна реклама  Wink

Мога да ти препоръчам четиво за успешен бизнес: правописен речник и елементарна граматика на българския език. Успех и ще си чакам бирата!

# 117
Бизнес става и без правопис, и без граматика.  Simple Smile Аз самата съм филолог, но голяма полза от това не съм реализирала досега...

# 118
Здравейте!Темата е супер.И аз имам идея ,но за съжаление нямам никаква финансова възможност.Разведена съм и сама си гледам детето.Мога да шия калъфки ,чаршафи ,спални комплекти,покривки - и го правя след работа.Идеята ми е голям магазин само с такава стока,но това май ще ми остане една неосъществена  мечта.Успях да си купя само професионална машина.Засега шия само по заявки,вечер след работа.
И ако може да си направя малко реклама - ако някой се вълнува от спални комплекти,ако е решил да си поръчва нещо за детската стая или спалнята - може да ми пише на лични. Peace

# 119
Мен не ме привлича идеята за съдружници. Предубедена съм към орташкия бизнес, въпреки, че световната икономика ме опровергава. Имах един преподавател, който казваше: Когато си с ортак - ако бизнеса върви, си мислиш, че ти си допринесъл най-много за това, а ако не върви - че съдружникът ти е виновен.

Peace подкрепям...преди година можех да стана, но не го направих...Предпочитам сама ...

Крема желая ти късмет  Peace

svetli333, жалко, че не си от Сливен Wink

Общи условия

Активация на акаунт