Идеи за бизнес?

• 137 422
  • 870
  •   1
Отговори
# 195
Моята идейка е за малък криейтив бутик/студио, но за жалост в момента още е в зародиш...

# 196
Моята идейка е за малък криейтив бутик/студио, но за жалост в момента още е в зародиш...

Какво точно означава това Thinking

# 197

Най-общо казано - мястото, където се раждат идеите и се изготвят концепциите за реализирането на рекламни кампании или с няколко думи - мини рекламна агенция.

# 198

Най-общо казано - мястото, където се раждат идеите и се изготвят концепциите за реализирането на рекламни кампании или с няколко думи - мини рекламна агенция.

...мерси Wink
Като написа бутик в първия момент си помислих - бутик за дрехи Laughing
Пожелавам ти да осъществиш мечетата си Peace

# 199
А какво ще кажете за търговията на едро?бихте ли се заели

# 200
Ами аз съм се заела с това. Трудностите са повече, отколкото ако просто си въртиш свой магазин. Но лесно няма никъде  Simple Smile

# 201
И аз да се включа с идейка...
Нетрадиционен тип туристическа агенция. Предлаганата услуга - помощ при пътуване, като се започне от най-обща информация за страната(ите) в която ще се пътува, като се акцентира на малко известни подробности от бита културата и нетрадиционни забележителности (не че ги няма в гидове като Routard например но си трябва време за четене), и т.н. до записване на час за ваксинации (при нетрадиционни дестинации), опаковане на багаж, придружаване до летището (напр. за хора от провинцията),  и т.н.
Идеята ''дойде'' от пътуване на мъжа ми до Китай, прекарахме часове наред пред комп. за да се ''светнем'' по въпроса и подготвим пътуването. Често казано ако имаше такава агенция бих ползвала услугите и, за да си спестя време и многото неудобства. А нищо не пречи подобен тип услуга да се предлага и от традиционните турист. агенции като допълн. услуга срещу мин. заплащане.  Как ви се струва, то що и има ли почва у нас? Grinning

# 202
И аз да се включа с идейка...
Много ми харесва твоята идея! Може да я доразвиеш: Пълно почистване на дома по време на отсъствието, грижа за домашния любимец, плащане на неплатени сметки, ремонт на колата, зареждане на хладилника преди връщането, пускане на парното, поливане на градина и цветя....
Тук разбира се навлизаме в много лична територия и човека трябва да ти има 100% доверие и да знае, че може да разчита.

# 203
...какво мислите за агенция за организиране на тържества, партита, рожденни дни, сватби и т.н. newsm78

....или наемане като фотограф на подобни партита?

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 14:09 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 204
Че няма да си първата, която се е сетила Wink. Но ако измислиш нещо ново и непредлагано досега - добра възможност.  Peace

# 205
кетъринг един вид. защо не ..може сватбен агент Simple Smile всеки би се кефил.напоследък хората започнаха да се женят

# 206
Как ми се иска да ме наемат на тази длъжност.  Blush Ще спестя на хората много грешки,които допуснах на моята сватба.Ама къде тоя опит да имах тогава?Яд ме е на мене си ,че послушах хорски мнения тогава-било и за дребни нещица. Sick

# 207
определено и аз бих се възползвала

# 208
..имам желаниетО за това, но понеже не съм се женила, т.е. не сме правили сватба и за това не знам където хората правят "грешки"  Confused Може би ми трябва обучение...или да взема да си направя една сватба, че да "вляза в час"....

....макар, че днес говорихме с МирО и не и тази ми идея отиде в коша Tired Човека иска

# 209
дитка голям кеф е пресъствала съм на такива сватби наистина е много различно  и       се чустваш като принцеса но е пак свързано с доста финанси като всичко останало в кетаринга също има много за шиене всички столове и маси завеси до наи малките детаили са ушити от скъп плат като тафта.батиста.сатен.органза и др.в съответния цвят които са избрали младоженците затова е добра идея .мИрО да ти подари такава сватба а след това ако не склони да подкарате охлювите smile3508ще чакам покана за сватба newsm51 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт