АПРИЛ не е далече, чакаме го с трепет вече!

• 12 672
  • 323
  •   1
Отговори
# 120
а трябва ли в началото памперсите да са за новородени-new born
От този номер ще имат нужда тези които очакват по малки бебоци! Ако бебока е над 3 кг, мисля че може направо с 3-6 кг. да започнете!
Дъщеря ми се роди 3600, 52 см и пампите за новородени които специално издирвах и стискаха Mr. Green
Относно гладенето- аз по принцип си гладя почти всичко / всъщност това е единствената дом. работа която ми доставя удоволстви и си я върша сама!/ А на децата бельото все още гладя!

# 121
  • Бургас
Не мога да разбера какво значи изразът "и то турски" Rolling Eyes Турция е водещ производител на качествена конфекция. Например аз купувам спално бельо на Тач и е в пъти по-добро от българското такова и откъм материя, и откъм трайност на цветовете след пране и сушене. Даже сега търся и бебешки чаршафчета на Тач. Друг е въпросът, че до нас идваха преди години предимно боклуците от Капълъ чарши и сме предубедени.  Колкото до Ла Редут, случвали са ми се няколко блузи с етикет "Made in Bulgaria". За Лакост какво да кажа - собственикът на фирмата, която шие за Лакост ни е приятел; само крокодилчето качва 35лв. на тениска, иначе с българската марка цените са повече от приемливи, а качеството е същото, ноооооооо нямат крокодилче Mr. Green
С Илчо памперси за новородени не съм ползвала; взимах отначалото 3-6кг., но той се роди 3,500; ако е бебче под 3кг. сигурно ще са му големи.
За гладенето - това е домакинската работа, която мразя най-много Sick, но на Илчо до 2-3 месеца му гладех всичко и сега май ще процедирам така, въпреки че сушилнята вероятно убива микробите достатъчно Rolling Eyes

# 122
  • Варна
Варненки ако имате желание още в края на тази или началото на следващата седмица можем да се видим  Ясмина е права - срамота бе  Joy
И за дрешките и за памперсите, че и за праховете за пране и за пюретата - май всичко опира до качеството, без значение от произхода. Така че пожелавам ви само на качествени продукти да попадате,  Peace че такива боклуци има наистина  Mr. Green

# 123
айде срещааааааа......аз пак да кажа, че съм до 18 часа на работа и докато се смъкна до центъра...поне 20-30 мин. ми трябват, но няма да се съобразявате с мен-стига срещата да е към 17:30-18ч-ще закъснея малко, но ще дойда-надявам се няма да стоите само половин час  Rolling Eyes!!! А иначе събота и неделя съм свободна цял ден! На вас оставям да решите кога и къде!!!!
П:С: Наистина за хриспи някой чувал ли е нещо....таткото не се ли включва????

# 124
  • Стара Загора
Подкрепям с две ръце, че всичко е въпрос на качество, а не произход, както и за спалното белъо на Тач... Ползваме само такова вкъщи, сега живот и здраве ще вземаме техни комплекти и за бебока.  Peace
Ние сме на преглед чак другия петък и засега няма нищо интересно, освен че сме много активни с гимнастиката...голямо въртене и бутане пада Joy
По въпроса на Мирър(надявам се че бъркам), аз съм от Стара Загора и за раждането май все повече отиват нещата към частната Ниа Мед, засега чувам много добри отзиви, но не съм говорила още с лекаря ми. Мисля че имаше още поне две мами от Стара Загора, да споделят мнение и те... Hug
Целувки за първото ни бебенце Дари, нека е все така борбена и бързо да наддава...
Хубава седмица на всички

# 125
Аз съм много предубедена за турските стоки. Може би защото не съм попадала на качественни такива. Приемам че греша като слагам под общ знаменател всички турски марки!  Peace
Утре съм на лекар пак за тази кашлица, моля ви стискайте ми палци нещата след антибиотиците да са се оправили и да имам чисто дишане, иначе незнам какво ще правя.  Praynig
Лека вечер от мен  Heart Eyes

# 126
  • Пловдив
ven_j, честити сини новини!  baby_neutral
Аз малко късно ще се включа за токсоплазмозата, но вече два пъти ми пускат по ЖК и не съм я плащала, макар да си я правя в частна лаборатория. Сега с болничния ще я правя трети път  Peace Също и с изследването за антитела заради отрицателния резус....
Aquariel, стискаме палци! Да оздравяваш вече  Hug
Решила съм да ползвам протектор и да гладя, но това като наближи - иначе ще пожълтеят дрешките, ако стоят гладени  Peace

# 127
  • Бургас
Добро утро!
Aquariel, стискам палци да си се оправила напълно Peace Аз се мъча с чай с мед и лимон и по един парацетамол сутрин и вечер, дано стопирам нещата, че днес вече носът ми е много зле Sad Смятам даже да ходя до някоя аптека да питам има ли капки за нос подходящи за бременни. Вчера не ме огря да поръчаме количка Cry Мъжът ми държи да се потвърди пола на бебето на последната ФМ и тогава да поръчаме, защото настоява ако е момиченце, да има розово количката Crossing Arms Явно първо ще вземем креватче, решихме, че ще е Тренд на Бертони Laughing
Заа праха - аз перях с Тео бебе и Первол или Пурлан за плетените дрешки. Сега плетени не се очертава да имаме, та още не съм решила, но сигурно пак ще е Тео бебе.
Хубав ден ви пожелавам Hug

# 128
Здравейте мами!
1.Сладка Мама макар и мъничка малката Дари е много сладък бебок и съвсемскоро ще си навакса грамчетата!Да я цункаш от нас! Hug Hug  bouquet
2.Бяхме на ФМ при д-р Марков и пак потвърди че ще сме мома,тежим 1300кг.,всичко ни е в норма и вървим с няколко дни напред. Blush
3.За дрешките и на мен ми харесват доста от туските дрехи и чаршафи както е казала Голд.С добро качество са,а и съм говорила с вносители и от тях знам,че има и евтина-некачественна стока и друга по-скъпа,но качественна.Наскоро ми се родиха две племенници и всички дрешки които им взех бяха на Бебето и майките са много доволни,чене са мръднали и трикото е хубаво.Това естественно си е лично мое мнение.
4.Акуариел бързо оздравяване на теб,то и мен нещо ме хваща ама ще се преборим! Hug
С бебешките покупки почти привършваме остават ни количката за която още се чудя ,но май ще е на Маг Инглънд и комплекта за изписване.
Лек и спокоен ден на всички вас! Hug Heart Eyes Hug

# 129
добро утро и от мен.днес се наспах много добре закоето се радвам.днес ще поошетам че татето утре си идва,поне да правя нещо иначе скука.лек ден и до после.

# 130
  • Добрич
Добро утро!

Aquariel ,нашата къща се мъчи един месец с кашлица,но много ни помогна едно чайче,колкото и странно да звучи-според мен тези илачи са си слабички.Чайчето е бронхолин гръден чай.Ей така ти го казвам за информация,на мен много ми помогна Peace

# 131
Момичета, това безсъние вече ще ме умори  ooooh!
Снощи в 1 часа ставах да правя някаква гимнастика, че не мога вече място да си намеря.
Отидох да спя на дивана в дневната само и само да сменя мястото. И се въртя като шило.
С Кало нямах такива проблеми  ooooh!

Днес мисля да ходя на кола маска отдолу и ме е малко шубе  newsm78 Не че не ходих преди 2 месеца, ама вече едвам лежа по гръб, а и все пак ще ме боли  Sick

# 132
Добро утро и от мен!
да се похваля - вчера си пуснах поръчка в Ла Редут - само 3 неща да пробвам дали ще дойдат, спретнах си комплект за изписване от 30 левчета и на мъжо един панталон за 6 лева Money Сега остава и да дойдат  Joy
Днес бях на доки, контракциите отшумяват, намалих хапчоците, но - ново 20 - бебо реши да ни посрещне с дупето напред - обърнал се човека седалищно и това си е. Сега му опявам колко е неприятно за него да се ражда със секцио, пък дано ме чуе! Crazy И малко хапчоци за стимулиране на кръвообращението ми изписаха, че нещо не ще да наддава детето, ама ще дебелее, къде ще ходи!
Кали, аз изобщо нямам тази смелост да се подложа на кола там и особено сега.   bouquet

# 133
Здравейте,
и аз да ви се оплача снощи едвам съм заспала, а и тази сутрин съм се събудила по-рано от петлите заради тази кашлица,много се притеснявам,защото само си напрягам корема като кашлям да не взема да предизвикам нещо.А хапчета пия тези ,който ми изписа личната-на билкова основа,чайове,други щуротии,ама нищо имам чувството че не мърдам на никаде.Днес ще си купя и този чай на наана,дано да вземе да ми минава вече. ooooh!
  Вчера се сетих да ви питам няколко неща,едното е когато карате кола или се возите слагате ли колан? аз слагам,преди време един полицай като ни спря и ми се скара че съм с колан,после обаче като понаедрях и питах един друг -който ми каза-абе няма такива работи-всички се возят с колан,и аз сега слагам.
  И другият въпрос е за мамите,които имат дечица вече,в болницата знам че искат комп.за изписване само,а ми преди това бебетата в какво ги обличат?-от там ли дават дрешки или ги увиват с нещо,идея си нямам.
Приятен ден на всички пожелавам.

# 134
Добро утро, musito аз на последния преглед като бях чух в чакалнята една бъдеща мама, че е ходила да разгледа Ниа Мед, много било хубаво, чисто, но от тази година не приемат външни лекари да влизат там, т.е твоята докторка не може да те изражда там. Само работещите доктори, които са 2 или 3, не знам. Цената се е покачила мнооого малко, но това няма никакво значение. Декември 400 беше нормално, 980 секцио, сега са повишени с 100-200 лв. май...
Момичета днес ми е супар дискомфортно....боли ме корема...боли ме кръста.....и се усещам че предавам доброто си настроение....ужас......а дупето си ме боли вече цял месец...не питайте как спя и ставам за работа в 7.......лек ден на всички вас Grinning

Общи условия

Активация на акаунт