Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от клиниката и болницата на Мазнейкова?
Какви са цените за раждане в клиниката на Мазнейкова?
Какви са впечатленията от болница Шейново?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от клиниката и болницата на Мазнейкова?
Мненията за клиниката на Мазнейкова са положителни, като участниците изразяват удовлетворение от грижите за майката и бебето. Лекарите в тази клиника също получават положителни препоръки, което допринася за доверието в тях. Въпреки че цените са високи, мнозина се ориентират към тази клиника заради качеството на грижите. Участниците имат доверие в болница Мазнейкова, като споделят положителни впечатления от грижите за майката и бебето. Въпреки високите цени, много хора избират тази клиника заради качеството на услугите.
-
Какви са цените за раждане в клиниката на Мазнейкова?
Цените за раждане в клиниката на Мазнейкова варират в зависимост от вида на раждането. Официалната цена с касата е около 1600 лв за нормално раждане и 1800 лв за цезарово сечение. Въпреки това, според участниците във форума, тарифите в Шейново също са високи, което ги кара да се насочат към клиниката на Мазнейкова.
-
Какви са впечатленията от болница Шейново?
-
Какви са препоръките за размерите на бебешките дрехи?
-
Какво е АГ секцио?
, но на Илчо до 2-3 месеца му гладех всичко и сега май ще процедирам така, въпреки че сушилнята вероятно убива микробите достатъчно
че такива боклуци има наистина 

Смятам даже да ходя до някоя аптека да питам има ли капки за нос подходящи за бременни. Вчера не ме огря да поръчаме количка
Мъжът ми държи да се потвърди пола на бебето на последната ФМ и тогава да поръчаме, защото настоява ако е момиченце, да има розово количката
Явно първо ще вземем креватче, решихме, че ще е Тренд на Бертони 

Не че не ходих преди 2 месеца, ама вече едвам лежа по гръб, а и все пак ще ме боли
Сега остава и да дойдат
И малко хапчоци за стимулиране на кръвообращението ми изписаха, че нещо не ще да наддава детето, ама ще дебелее, къде ще ходи!