АвгУстиНче вече нетърпи, студ и скучни зимни дни!

• 12 283
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро и от нас  Hug
Ние току що ставаме и аз още не мога да си отворя очите  Tired, а гледам има слънчице навън, та няма да е лошо да успея да се оправя и да изведа малко Лорито  Rolling Eyes
Анди, забравих да кажа за кивито - аз го давам от два-три месеца  Peace Лори много го обича, старая се да й давам всеки ден по едно - хапва го с овесени ядки, с бисквитки или самот така чисто  Peace

Пух, да ти е живо, здраво и много засмяно слънчицето   bouquet

Аз пък направо си ги представям сладурите Ния и Ивчо отварящи устички като рибки  Heart Eyes Hug

Само да се разсъня малко и ще разгледам и аз снимките на каубоя щом вече се виждат  Heart Eyes Hug

# 151
 привет Simple Smile
Пух, честит мини празник
аз съм на работа и с нетърпение чакам да мине деня днес си взимаме Боян от бабин дом и се надявам почивните дни да се радваме на слънчице иначе Боян отказа бибата много бързо просто една вечер не му я дадохме казах му че мама нея намира кой знае как се е почуствал и какво е разбрал той се понацупи  легна зави се презглава и повече не се сети за нея макар че понякога ми се струва че му липсва защото спи неспокойно а преди като я лапне и заспиваше пак
чудя ви се  как успявате да храните малчовците с това което вие сте решили при нас е това което той пожелае друго няма начин да му се напъха в устата и напоследък отказва съвсем готвени неща а само филийки, кашкавал, сирене и краставица
velmar  хайде време е да организираш една обща разходка както винаги разчитаме на теб Hug
приятен и слънчев ден

# 152
Здравейте  Hug
Пух,да ти е живо и здраво порасналото момченце  Heart Eyes  bouquet

Днес в 13.30 часа имам час за фризьор,но докато правих на Даяна крем тя взела че заспала  Shocked и сега се чудя дали да я събуждам или да отложа фризурата за утре  Rolling Eyes
Даяна също не е привърженичка на манджите и поради тази причина засега спрях кухнята  Wink
Относно биберона търси го само когато заспива,а днес е заспала и без него  Laughing
На ясла ще я давам през м.септември,няма кой да ми я гледа до 3 годинки,а и аз съм на мнение че в яслата ще се научи на доста неща и после в градината ще и по-лесно  Wink
n@ti , добре дошла!Надявам се да се разписваш редовно  Peace
Блу,отново ни скри топката  Peace Joy
Бахи,голям каубоец си имаш  smile3501 smile3534
Валка,Анди как сте?  Hug

Днес времето е много хубаво,приятни разходки ви пожелавам  Heart Eyes Hug

# 153
Ето ме и мен!  Hug

Тони днес заспа много бързо, за разлика от вчера когато изобщо не поиска да спи. Направо ми разказа играта. Tired Днес мисля да си почина малко преди да измисля какво да готвя.
n@ti Добре дошла при нас.  Hug
Pouh да ти е жив и здрав Миташки!
Blueeye много говори Ния.Браво на нея.  smile3501

За яслата- аз съм "ЗА". Наистина си мисля че Тони има нужда от игри с деца. Особено сега като е студено и сме повече в къщи му става скучно.А другата зима ще е още по-голям. Аз ще го пускам на ясла август или септември. Молбата ми е август за да мога да го водя в началото докато свикне,защото от 2 септември съм отново на работа.Имам и отпуска,но ще я ползвам за държавните изпити. Thinking
Ще ходим с Тони на гости при моите родители и този път съм решила да пътуваме с автобус. Надявам се да спи през целия път който е 2,5 часа. Утре ще събирам багажа и в неделя татито ще ни качи на автобуса. Само се чудя дали да мъкна и количката. newsm78

Отивам да се излегна малко докато Тони спи. Simple Smile

# 154
n@ti, добре дошла на теб и куклите ти Hug
Бахи, Алекс е много сладък с каубойския костюм Peace
Блу, повече няма да гледам красотите ти Naughty Така все повече се убеждавам колко съм вързана в ръцете Embarassed
Velmar, от понеделник ставам с все по-вързани ръце/Влади почва втора смяна училище/ и единствения за мен шанс да се видим, е да ни дойдете с Дари на гости. Ще ми бъде изключително приятно, обичам да имаме гости Hug
Спирам, че Деница нещо се сърди на брат си, а и трябва да събирам багаж, че отиваме на гости на родителите ми. Пожелавам ви слънчеви и приятни почивни дни  Nature Sunny

# 155
  • София
Здравейте!

Бахи не ми се пишеше, мила.  Hug

По темата - Калоян онзи ден каза първото си изречение "Мамо, къпа айде" и се запъти с бойна крачка към банята hahaha Новата дума от вчера е "гъба". Преди бях "Котееее", сега съм "Гъбооооо"/сигурно му е по-лесно отколкото да каже Мухоморкеее Mr. Green/

Иначе ми беше с температура и повръщане, но слава богу се оправи. Довечера ще го водим за първи път на подстригване, а утре мисля да го връча на мама и да отида на козметик, а после кумата да ме боядиса. Митко ще е на работа, така че ще е ден за мен Wink

Блу нищо не показвам на Митко от твоите произведения, че ще ми развалиш семейството Joy Heart Eyes

# 156
Албена, с удоволствие ще ви гостуваме Hug.Приятна почивка.Най си е добре при мама и тате( възползвай се от помощта пълноценно)
Нана, уби ме с "гъбата" Joy hahaha Joy
Цвети, радвам се че се разписа Peace А за общата разходка0- навита съм, ама за другата седмица, че тази ми  мина кошмарно и искам да с еопитам да си почина поне малко Tired
Цунки на Боян Heart Eyes

# 157
Влизам само да дам отчет, защото видях че питате  Hug   Heart Eyes
Вчера водихме Алекс пак при педи - имала бронхит Sad, но смята да я оправи без АБ и сега сме на Вентолин сироп и сиропи за кашлица, дано ми се оправи детенцето и да се разминем с АБ  Praynig Praynig Praynig
Сега излизаме малко на вън да подиша чист въздух, тъй че до после  Hug

# 158
  • София
Аз току що се върнах в офиса след поредния ми успешно взет изпит Mr. Green
Ама всъщност влизам само да ви се оплача - Ина снощи ми счупи главата...в буквалния смисъл на думата Rolling EyesЗалетя се към мен да ме целува с широко отворена уста и с пълна сила ме нацели във веждата със зъбче. На мен ми причерня направо пред очите, явно и нея я заболя, защото много се разплака, а аз се чудя как да я гушна да я успокоя, на себе си лед ли да слагам и какво да правя. Голяма гледка бяхме. Слава Богу на нея й няма нищо, аз имам рана и съм леко подута, но се размина по-голяма беля Flutter
Валка,адски неприятно, дано наистина се разминете с АБ, давала съм на Ина Вентолини й подейства много бързо и много добре. Дано и Алекс се оправи бързо Praynig
Бахи, Алекс е много чаровен, а ако искаш и 10 албумчета можеш да си направиш - регистрацията е на всички мами Peace
Анди, спря ли да те боли вече. Жлъчни и бъбречни кризи са адски тежки и много ти съчувствам.
Блу,през цялото време се опитвам да ти напиша нещо за Барки, да те успокоя, но не ми се получава, аз още не съм преживяла и забравила едно кученце, което загубих като бях на 4-5 годинки, така че те разбирам напълно Hug
Захващам се да работя и до по-късно Heart Eyes

# 159
Бързо оздравяване на Али!Дано се разминете без АБ. Peace
Pouh, честито ти пораснало момче!
N@ti, добре дошла!
AndyB, аз давам киви на парченца, Вики много обича да го яде с ръка.
Vst_80, покажи го този свещник, стана ми интересно. Simple Smile От солено тесто ли е?
Блу, това вече си е майсторско изпълнение.И наистина Ния много приказва.Браво! Hug
Nana77, да ни покажеш новата фризура на Калоян. Peace
Kaili, Тони обича ли да се вози?И аз се глася да ходя до Ямбол при мама и татко  Simple Smile, обаче не се наемам с автобус.Пътя е 3 часа и от горе.А Вики в последно време хич не ще в колата, стои 10 минути и полсе почва да мрънка, иска да слиза...
Бубче, честито за изпита!

# 160
velmar-che дано да успееш да отмориш Heart Eyes  bouquet за Дари
Боян си е сътворил негов език след като повтаря почти всичко което чуе и най важното е че зависи за какво му трябвам така ме вика примерно като се къпят с баща си и е готов  вика-тетииииии което ще рече цвети когато иска да го гушна съм мама а сега съм и мати което ще рече шмати /думичка чута от тати/ когато се закача  доста думички казва но са невъзможно пишещи за мен Simple Smile
и ние сме на вълна ясла и дано се класираме тази есен така ние на работа детето с деца по цял ден надявам се да сполучим на лелки там и вечер тримата заедно сега е доста  трудно да организираме гледане работа ежедневието с купища задачи а и с нашите сме в двата края на София и по цял ден е търчане   

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 15:15 от cvetence

# 161
Ето ме и мен след като се наложи спешно да платя нета. Може ли на 31 в 24 ч да те изключват ако не си платил...безобразие... Mr. Green
За щастие жлъчката спря да ме боли точно когато реших да отида на лекар, но все пак ми е странно че болките продължиха 3 дни. Явно не е криза, защото бяха поносими, а доколкото разбирам по принцип са мноооггоо силни.
val_stef , ние бяхме на в болницата на инхалации с Вентолин и после 2 дни го пихме 3 пъти на ден. Наистина действа много бързо...нацункай Алекс от нас!  Hug
Pepper, бързах и не съм видяла, че съм го изтрила, защото исках само да го допълня. Но наистина трябва да поработим за увеличаване на социалните контакти с интелигентни млади дами. Wink

Георги си хапна едно киви, след което започна да крещи "оче, оче" и последва второ. За сметка на плодовете, манджи категорично не иска да яде. Затова лесно си поддържа фината 10-килограмова фигура.

Бубче, нещо се скъта за повода за подаръка с цвят сив металик? Mr. Green

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 17:27 от AndyB

# 162
  • София
Бубче, браво за изпита, а пък съм утре. Стискайте ми палци  Hug
Блу, много хубава къщичка, а тази готова моделираща маса от къде я купуваш?
За ясла съм ЗА, аз вкъщи не мога да му осигуря толкова занимания колкото там, е има и минуси, но къде ли всичко е розово.
Цитруси му давам, много обича, киви- много обича да пъха парченцата на баща си в устата  hahaha
За меда, за малко да му дам, защото една нощ каяшля около 2 часа, а поне на мен като хапна една лъжица ми облекчава малко гърлото. Но се въздържах. Четох някъде, че до 2 год. не се дава.  newsm78
Валка, дано скоро се оправи малката!

# 163

Kaili, Тони обича ли да се вози?И аз се глася да ходя до Ямбол при мама и татко  Simple Smile, обаче не се наемам с автобус.Пътя е 3 часа и от горе.А Вики в последно време хич не ще в колата, стои 10 минути и полсе почва да мрънка, иска да слиза...

Ember не сме пътували извън града с автобус досега. Но и Тони в колата не седи много в столчето си. Реших този път да ползвам автобуса защото ще ще платя само моя билет, а иначе трябва да заредим колата с газ и да купим винетка и станаха много разходите. Автобуса е в 1 ч. като Тони заспива обикновенно до 1.30 и аз на това се надявам. Като пристигнем и ако сестра ми си е платила нета ще разкажа как е минало пътуването. Wink
Бубче добре че се е разминала по-голяма беля. Сега да не те питат "мъжа ли те би?" Mr. Green Моя приятелка беше ударена с дистанционното от сина си и се наложило да отиде на лекар.Та там и задали този въпрос.
Честито за изпита.Хайде сега и да го полеем. Hug Drunk

# 164
Благодаря много zа комплиментите zа Алекс Hug Heart Eyes
ВСТ аz грешно го бях написала,zатова се отваряше zаглавната.Но видях и го оправих след като ти вече си се опитала да го отвориш. Елфче на мен пък нбокс много рядко ми се отваря,а така ми стана интересно как прави рибата.Можеш ли да го качиш някъде другаде клипчето? Анди сигурно от притесненията покрай Гого те е zаболяла жлъчката.Отиди все пак на лекар. Мисс74 чакам новите прически. Велмар, Нана радвам се,че се zаписахте. Нана голяма си гъба  Laughing. Другата седмица ако ти каzва амам,zначи скоро и мама може да ти каже.
Бубче честит иzпит,само така и zанапред.Поливане трябва,не се скътавай  beer2 А какво учиш ти? Каили и ти все не каzваш какво учиш,а такова любопитсво ме гложди. Елен@ стискам палци утре,да кажеш после какво е станало.
Пух честито еднополугодие на юнака (май нова дума иzмислих,ама карай) да ти е жив и zдрав. Валка бърzо оzдравяване на Ая Heart Eyes
Приятен ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт