АвгУстиНче вече нетърпи, студ и скучни зимни дни!

• 12 282
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета,

скоро не съм ви писала и затова реших да ви поздравя - заглавието на темичката,много ми хареса! newsm10

Надявам,се,че всички сте добре!Моето момченце вчера стана на 1г.5м. - голям беладжия............. ooooh!

ами това е,приятен следобоед!

# 166
  • София
Бахи той мама отдавна казва, ама не е интересно hahaha

# 167
  • Бургас
Бахи,много ти е сладък каубоя. love001

Блу,браво за изпълнението.За пореден път ме срази. smile3501

Бубче,браво за изпита.Чакаме почерпка.

Валка,бързо оздравяване на малката принцеса Ая.Като чуя за тези бронхити и Соломонови острови и настръхвам.

Нана,много ме разсмя за гъбата.Ще чакаме снимки след фризьора.

Пух ,да ти е живо и здраво момченцето.

Мис 74,ще чакаме фото и от теб,да покажеш фризурата.

cvetence и при нас положението с храната е същото.Имахме един период,в който не искаше да куса готвена храна,но в момента си хапваме манджата от кухнята добре.Пу-пу

# 168
  • Бургас
Момичета,Честит Трифон Зарезан(макар и по старо)!Да се почерпим подобаващо

Има за всеки вкус по нещо

# 169
  • София
Момичета,поръчвайте на каката какво да ви сипва hahaha Joy hahaha Joy

# 170
  • варненка от София
Здравейте майчета и малчовци!

Не съм писала от доста време тук, като нямам основателна причина, чета, мисля да пиша и затварям прозореца, но като видях, че сте се сетили за нас и ми стана мило. Иначе ние се гледаме с Шушето, ходим по разходки, аз си шия гобленчета, готвя, домакинствам, това е за сега. Бяхте ме питали има ли събрани мои рецепти някъде, ето тук си направих темичка, който иска да заповяда http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=258128.0

Имам да честитя празници сигурно, колата на Цвети и взетия изпит, много ще черпиш пиле, другия уикенд идваме в София и сме на разположение за черпня  261uu. На Елена стискаме палци да си вземе утрешния изпит успешно.

За бибероните ние сме плътно с нея smile3504, не й се карам, не бързам да я махна, защото както знаете първият зъб ни изби на 13 месеца и сме назад със зъбоникненето, всичко се бута в устата, гълта и после от пампата вадя пластмаси, боклуци, неща с които се е хранило детето #Crazy. А ние сме напред със захранването от 10-тия месец още, като хапна отровата за хлебарки. Та за това тикам бубата, според Шушел това е Буууу и така ни е спокойно и на двете.

За приказването казва доста неща, по цял ден тънтони и не млъква  ruporuu.

Киви дадох още миналата година на 7 месеца, бъкано е с витамин С и беше като превантивни мерки срещу грипове, обича го и сега си го хапва с кеф. Вода пие ужасно много може и по половин литър да става на ден, но и аз съм жаба и обичам водата, сокове пие много рядко и то предимно аз й цедя фрешове. С ядки сама се захрани с фъстъци, но аз не й давам повече, а шоколад давам, не искам после да ми се настърви към сладкото, имам доста примери около мен на пристрастени деца към шоколада. Ето тук как сама си хапна от шоколада на тати си

За яслата за сега няма да я пускаме, ще си я гледам аз, с две думи – против сме newsm25.

Блу, гушкаме те Hug!

И за да не ни забравяте, ето пресни, пресни снимки на Шушел от днешния прекрасен, слънчев ден.

# 171
Оххххххх, Бубчееееееее! Моля ти се душа, смили се над мен  Praynig Praynig Praynig Аз съм от бавно загряващите и сега седя и се чудя - да се радвам ли, да честитя ли, кво да правя  Embarassed

# 172
  • София
Привет!
Цветенце, МарулкаHug Браво за темата с рецептите!  Peace
Валка, да преборите бързо бронхита!  Praynig Много й се събра на куклата!  Rolling Eyes
Мерси за почерпките!  Hug
Успех на изпита, Елена!
Ние днес бяхме на мерки, теглилки и Пентаксим  Mr. Green Последното ни е сефте, та исках да питам слагалите го вече - може ли да се къпем днес или не е желателно? Ивчо така пищеше, че не можах и да се сетя да питам д-рката за това Embarassed. Мале, много тежък случай е  ooooh! Започва да се дере още щом я види. Направо ме е срам и всеки път го водя със свито сърце. Кг му също не са за казване - 14.9кг  Crazy , 90см.
Пух, какво представляваше прегледа при очния д-р? Стана ми интересно - на бебе на 3м какво може да се прави.  Rolling Eyes Може би и аз трябва да водя Ивчо, нали аз съм късогледа, възможно и той да е newsm78
Бахи, не можах да намеря рекламата в youtube  newsm78

# 173
  • Бургас
Марулче,със сигурност ще се възползавам от рецептите ти.Знаеш ли от кога ги чакам.Шушето е много сладка Hug,разписвайте се по-често.

# 174
Бахи уча "Управление на Здравни грижи". Остава ми още 1 семестър и държавните изпити. Simple Smile На кандидатстудентския изпит бях в края на 8 месец бременна  Laughing . Събрах очите на всички. Сега може да спиш спокойно, любопитството ти е задоволено. Hug
marulka_s много сладка Шушката. Hug Наистина по-добре да лапа бибата,отколкото други неща.
Elwing голям мъж е дон Ивчо. Wink Ние май ви гоним.но не съм го теглила от декември месец и незнам колко кг. е сега.

# 175
Пух, да ти е живо и здраво момчето.   bouquet
Валка, дано скоро оздравеете.   bouquet

# 176
Здравейте, отново  Hug

cvetence, моята мишанка пък забелязвам, че не иска да хапва готвени манджички - сигурно защото и до сега й приготвям обяда, така както приготвях преди пюретата, само където сега не ги пасирам. Може би не й допада като има повече подправки  newsm78
miss74 успя ли да се разкрасиш днес  Wink И аз трябва да се подложа на тази процедура, но нещо все не остава време  Embarassed
На Албена и Kaili пожелавам едно хубаво гостуване  при родителите им - да си починете добре  Naughty
Валка, дано Али се оправи бързичко и да не започвате АБ  Praynig Много гушки за малката принцеса  Heart Eyes
Бубче, много неприятен инцидент с малката хала  Heart Eyes Лори пък днес ми нанесе един доста силен юмручен удар точно в окото  Crazy Аз не можах да сдържа сълзите си, а тя милата така се притесни  Laughing Браво за изпита  Peace
Ember, аз всъщност направих 2 свещника  Crazy, ама съм забравила да заредя батериите на апарата и не мога да ги снимам  Laughing Не са нищо особено, просто изпробвах новите материали, които си купих. Единият е покрит с фимо, а другия го направих с мраморираща боя /страшно ефектно, бързо и лесно става  Peace/.
Анди, много се радвам, че вече не те боли  Hug Heart Eyes, а как е Гого?
Елена, аз си купувах такава маса от едно магазинче в кв. Редута, ул. "Кадемлия" #6. Ама ги продават в едни кутии по 4,5кг и това количество е страшно много. Аз от мерак си взех и сега така ми седи. Ако си решила да правиш тортичка, свиркай мога да ти дам  Peace, че така ще си му изтече срока на годност  Laughing Стискам палци за изпита  Peace - сигурна съм, че ще се справиш  Hug
marulka_s радвам се, че се разписа  Hug А много ме зарадва и с рецептите на твоите красоти - сега ще ги разгледам подробно и ще си избера нещо лесничко като за мен  Laughing Най-много се зарадвах на снимките на твоята чаровница  Heart Eyes
Елфче, и ние сме същата картинка като ходим на доктор  ooooh! Лори вече започва от вратата долу  Sad А милата ни лекарка е толкова мила и така се притеснява от писъците й  Rolling Eyes Днес й купих лекарски комплект и ще пробвам да го обърна на игра, пък да видим дали ще има ефект  newsm78 А за къпането - то вие вече отдавна сте си легнали, ама аз да си кажа - лекарката ми каза, че няма проблем, къпя си я след това както обикновено Peace Като стана дума за банята - Лори в последно време се издира цялата от чешане, като я разсъблечем  за баня, особено като свалим памперса. Лекарката каза, че не е нормално толкова да се чеша и каза да я мажа две седмици с едно кремче на Мустела, да видим дали пък не й суха кожичката /въпреки че не изглежда такава/. Ако не трябва да видим от какво е, пък аз до сега не се притеснявах толкова, мислех си че си играе  newsm78, сега даже й правя забележка да не го прави, а тя взе че почна да си бърничка пъпчето  ooooh! Какво е това чудо незнам  Rolling Eyes

Спирам, че яко се отплеснах  Embarassed

# 177
Пак съм аз  Embarassed

Ember успях да направя снимки  Laughing
бурканчета-свещници - синьото бурканче е покрито с фимо - това е моделин, които се изпича и става твърд /а аз пробвах и да го измия, и не се развали  Laughing/, могат да се направят прекрасни мъниста за бижута. Червеното е с мрамориращата боя - много лесно се работи с нея и нещата стават страшно бързо и ефектно  Peace Тези яйчица също са направени с такава боя.

# 178
Елена82 честито ти голямо момченце. Имат с Алекс 2 дни раzлика. Елфче дерат се всички май,не са глупави и zнаят какво ги чака.Много голям Ивчо,пу пу.Нищо,че не си намерила клипчето.Благодаря,че си потърсила. А zащо да не се къпе? Аz си го къпя след ваксина. Марулка  Шуши с тия къси полички,сега вече раzбрах,zащо Алекс си я хареса zа партньорка в танците  Mr. Green  ВСТ много красиви неща. Ти да не се подготвяш вече zа Великден?

Бахи той мама отдавна казва, ама не е интересно hahaha
  Права си,не е и Алекс е на същото мнение. Таzи вечер бях шатци  Laughing.

Оххх много съм доволна. Пийнах си от Мерлото на Ирра, после едно чийвъсче от Бубчето, Каили ми zадоволи любопитсвото и сега мога да си лягам. Благодаря ви и
Лека нощ

п.с. ето пак zабравих да питам то това е от винцето дечицата ви карат ли кола или колело? Алекс само ги бута,много го е страх да седне вътре и да кара.Иначе голям мерак zа бутане. А най обича да гледа колите на улицата как карат или блъскащи се колички. Сам да кара тц.
И пак лека нощ

# 179
Добро утро!
Днес като съботен ден Тони ни събуди още в 7 ч. Вече успя да се залее с кафето ми,добре че не беше вряло  ooooh!. Ще бъдем сами цял ден,че тати е в командировка. Навън се опитва да изгрее слънце и може да се разходим по-късно.
Много  Hug за всички! Аз ще опитам да се разбудя с кафенце.
Сервирам закуска с кафенце и ви чакам.

Общи условия

Активация на акаунт