АвгУстиНче вече нетърпи, студ и скучни зимни дни!

• 12 252
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
ок - виновна..но ти помисли, ако системката работеше, дали пък щях да се лутам от ПЦ на ПЦ а нямаше кротко за 5 мин да си избера яслата и да си работя както си му е реда?Много ясно че не съм се заредила от 8.45 на 4 ПЦ-та, но щом има проблем - нормално е да видя дали пък няма да стане от друг комп..или? Не е проблема в родителите или в хакерите-това ми беше идеята.
ето едно намигване към вчера:
Сайта с детските градини
хакнахме го ний саминки
Гошко, Мимето и Пепи
геймъри заклети.
Няма да закусвам вече
с недопечено геврече
и да спя след обяд няма
в залата голяма.
Мама плачи, тати псува,
а пък баба се преструва,
че не иска да се връща
в селската си къща.
Регистрацията тръгна,
ама базата се сбъгна
и пораснах на години
колкот стрина Кина.

# 256
  • София
Ти пак...виновна. Не си виновна ти или другите, които са направили като теб. Беше ясно, че системата няма да издържи. Казвам, че според мен опитите от няколко компа за едно дете, допълнително са натоварили и без това много натоварената система. Аз те разбрах какво искаш да кажеш, надявам се и ти да ме разбереш  Wink
Спирам по темата  Hug

# 257
elen@  Hug  Heart Eyes
Мами, какво става в Шейново? Имате ли инфо? Нещо чух уволнени лекари, други напуснали...вкл. и Велев???? Какво става там?
На мъж ми сестра му като роди ноемрви нещо имаше пак защото тя каза че миели, чистели и някаква суетня постоянно...дори я преместили да е сама в някаква ВИП стая, без да искат да плаща...странно... а аз все го хваля това Шейново...ма то като няма с какво да сравня Simple Smile)))))))

# 258
  • софия
Здравейте,мацки  Hug!
Ние сме о.к  Grinning не се спираме от разходки и като излезем към 13ч. се прибираме в 19ч.
Ударили сме го на живот  Mr. Green!Предполагам сте изписали има няма двайсетина темички и шанса да ви изчета е  Rolling Eyes...
Вчера и аз записах Найа в еврейската,но там сме 37-ми и в 7одз до блока ни там сме 10-ти от свободни 11 места,но дали ще стане  Thinking.
Целувки от нас  Hug!

# 259
  • софия
А да ви попитам вярно ли,че ако днес не получиш на потвърждение на мейла,значи регистрацията не е била успешна ?
Ади,и вие сте в седма,нали?

# 260
  • гр.София
 dani, wavey

# 261
Оооооооооооооох, здравейте пак.
Май ...да ви кажа съм имала некво предчувствие..сега ми се обади кумата и моята най-добра приятелка с добрата вест за две чертички от теста Simple Smile)))))))))))))) ЩЕ СИ ИМАААТ ВТОРО БЕЕЕЕЕБЧЕ. Много е изплашена душицата...ама то кой не е в началото!
Нали сутринта питах за Шейново  -хооорааааааа, казвайте ако знаете нещо за там..да няма некви инфекции, да не ходи там.
е, иди работи сега.....

# 262
Добър ден и от мен. Леле, колко сте активни - ние от разходки навън нямаме време за нищо друто. Гледам и кафето друг сварил, значи за мен остана привечер да сложа салатка с ракийка  Laughing
Сигурно сте дъвкали темата храна поне сто пъти до сега, ама аз да си попитам - много ли ядад вашите зверчета, че съм се видяла в чудо с моето прасенце. Вечно е гладен - и ушите ще ми изяде. Мъжка му работа  Joy

Колкото до снимковия материал - това да искате - започвате от тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=125204 и отдолу ще видите още тонове албуми. Приятно гледане.

# 263
Привет от нас! Имам да чета 7-8стр. назад, и несъм мн. адекватна какво се случва тук.

Виждам че е време за нова тема, , че затова влизам, с предложение.

АвгУстИнЧе първи думучки изрича, но от всичко най-обича навън на воля(в парка) то да тича

Августовска кръв гореща, са навън и Пролетта посрещат

АвГуСтиНчета незнаят що е то умора, за игри жадуват,но на двора

Неусетно времето за Августинчето минава, когато вместо сняг, сутрин слънцето изгрява

Party time за АвГусТинСкАтА дружина, стават на година и ПоЛоВина!

до скоро

# 264
Лелеее, Бебон, ти си роден поет HugУдобрявам всички предложения Peace

# 265
  • София
Аз още едвам си сдържам нервите по повод детските градини,а ако почна да приказвам и врабчетата около мен ще се изчервят #Cussing out #Cussing out #Cussing outИ още нямам потвърждение на мейла, някой изобщо има ли newsm78
Както и да е...
Здравейте момичета, Mr. Green
Ние сме във фаза зъбоникнене на кучешки и кътници CrazyМалък кошмар, но пак като и да е Whistling
Тони, първо честито и второ ако разбереш нещо за Шейново казвай, моля те, че и мен ме интересува да не е станала някой гадост там. Аз нищо не съм чувала,но все пак...
Бебон, аз не мога да си избера заглавие сега BlushТи направо ме разстреля с тези предложения, не знам кое ми харесва най много,всичките са страхотни Heart Eyes
И като за завършек да ви покажа
ИНА НА ВИТОША

Последна редакция: вт, 05 фев 2008, 15:38 от bubcheto15

# 266
  • София
Ох, мнооого ми е бавен нета или е от форума?  Rolling Eyes
ДаниHug
Адрианска, на Ивчо му излизат подобни петна. Минават след време сами.  Thinking
Велмар, какво става с хомеопатския д-р?
За Шейново не съм чула нищо. Кои д-ри са уволнени?  Rolling Eyes
Ние дочакахме пълен памперс в 5ч сутринта.  Tired Ужас е. Все си мислех, че разстройството е страшно, но това е не по-малко кофти. Нищо не помага, пробвахме сапунчета, мушкато, свещички, течен парафин да пие Sick , сливи, круши - нищо не става - коремчето му е надуто като на бременна, боли го, напъва се, реве... За капак сме и с Т - около 39 варира. Ще правим микробиология на урина и акано, когато го има. Правихме кръвна картина - показва някаква инфекция, че има, сега ще видим от какво е. Ушите, гърлото и бд са добре, явно е нещо друго.  Tired
До после.

# 267
Здравейте,
Elwing оправяйте се бързо -да не се мъчи мъничето-може би да не му даваш временно запичащи храни (нишестени,картофени оризени)докато се реши проблема
Бебон,страхотни заглавия аз съм за ПОСЛЕДНОТО

# 268
Дани, радвам се, че се разписа и че сте добре  Hug. Да и ние сме в 7-мо и сме 11-ти номер, точно след вас, но нас мисля, че ще ни приемат, защото Боби е там. Дано да стане работата и при вас и да са в една група  Praynig. Аз също нямам потвърждение на мейла.
Elwing, миналата година Боби ми се запече така от един Зрънчо. Тогава ядеше всеки ден по един пакет. И д-рката ни изписа Дуфалак, който изобщо не помогна и го смени с едни свещички Бизакодил. Като се сложат и след максимум 30 мин. акото излиза само, без да се напъва без нищо. Просто да излезне тапата. Незнам на какъв принцип действат, но явно някакси омазняват. От тогава Зрънчо не давам, ако искаш ги пробвай  Peace. Но, дано все пак тапата да е била това, което е изкарал в 5 часа   Praynig.
Сега чакам мъжа ми да дойде и ще го заведе Сашко да му видят пъпките, че са много странни. Преди да заспи на обед ги нямаше, а като се събуди почти цялото му гръбче беше в пъпки  newsm78.
Аз предлагам да подкараме подред заглавията на bebon, така ще си имаме за доста темички напред, всички са много хубави  Laughing.
Мама Галя и Сашко яде много, но нали са момчета, по добре така  Peace.

Последна редакция: вт, 05 фев 2008, 18:22 от adrianska

# 269
Здравейте  Hug
Тези дни от обикаляне и от гости немога да седна да пиша  Twisted Evil
И аз гласувах за последното предложение  Laughing,Бебон ти си невороятна поетеса  Peace Mr. Green
Елфче,Ади дано Ивчо и Сашко да се оправят по-бързо от тези неразположения  Praynig Peace
Аз съм подала молба за ДЯ от октомври 2006г. (дано да ни приемат,директорката ми каза да мина към средата на м. юли да каже със сигурност дали ще ни вземат през септември  Grinning),за градина трябва ли да подавам отново  newsm78,казаха ми че децата от яслата като направят 3 години и ги прехвърлят в детската градина,но трябвало да подам молба в началото на 2009 г.  Rolling Eyes
Ира много е неприятно това с жилището,но ще се справите сигурна съм  Peace Hug и ние през април ще се местим  Twisted Evil,но пак на квартира,тъй като чакаме скоро да вземем жилище (общинско) и неискаме сега да теглим ипотечен кредит,лихвите са ужасно високи  Sad,а трябва да се изместим понеже хазайна щял да се жени  Grinning
Vst,направих си прическа,но не съм се снимала  Laughing,определено се поднових  Wink
Ето няколко снимки и от мен     http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146582& … sp;    
Лека вечер на всички  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт