АвгУстиНче вече нетърпи, студ и скучни зимни дни!

• 12 230
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
А, добър ден и от мен! Simple Smile

Bebon, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  bouquet

Пак хвърчат искри... Tired Я се успокойте малко. Peace Нали всички сме тук заради нещо което ни свързва - децата.Всички се опитваме да правим по нещо, с коетото да помогнем.Всеки преценя за себе си как, с какво и кога, няма смисъл от упреци. Hug

Изтърва ли ви за ден-два и нямате изчитане. ooooh!
yanast, добре дошла!  bouquet
Pepejeans, радвам се за теб.
Блу, много ми стана мъчно.Преживявала съм го.Куче на 8 години.Майка ми и баща ми ревяха непрекъснато и не искаха нищо да направят(действието се развива по Коледа), а кученцето си отиваше.Поех инициативата, двамата с брат ми го заведохме при ветеринаря...още ме боли.Знам, че така беше по-добре и въпреки всичко... Confused
Elwing, поздрави на Spinki!
А за капките - Вики вече е свикнала и не и прави впечатление, даже сега като свърши едното флаконче и го дадох и тя ме имитира и си "слага" сама капки.А лекарствата с такова удоволствие ги пие  Shocked , сама ми носи шишетата и зяпа от далеч като види лъжицата. Simple Smile
Вики вече е по-добре, спряхме антибиотика, остава само на капки за нос за още няколко дни.
Днес обаче какъв номер ми спретна.Сутринта като се събуди я сложих на гърнето и започнах да оправям леглото.Чух, че скокна ама си викам - нищо няма да й стане 1 минута по голо дупе.В следващия момент чувам шуртене, обръщам се (това се случва на 2 метра от мен) - Вики пишка права.  #Crazy Нооо това не е всичко.Заех се да изчистя и тъкмо попивам сътвореното, обръщам се - детето клекнало и ака, на ламината. Sick Като ме видя хукна да бяга... hahahaТова всичкото се развива в рамките на 2-3 минути.Да се смее ли човек, да плаче ли...Все едно имах кученце в къщи.
Спирам, че се улях.

# 31
  • София
Марти е с фарингит. Искам да ви питам какво да му взема за гърлото, че педи нищо не изписа, а аз забравих да я питам.

# 32
  • по света
Много се чудих дали да взема отношение по темата.Истината е че не ме дразни по никакъв начин факта че някой коментира или пък съобщава неприятни новини.
За мен по фрапиращ е факта,че хора напълно непознати за пострадалото семейство се опитват да си врат носа в хорското нещастие.Това ми се изглежда далеч по-невъзпитано.
Никой не е искал ничия помощ,никой не ви познава, в качеството на какви ще идете и какво с какво си мислите че бихте могли да помогнете на деца който са ранени и току що са загубили майка си????Тези хора със сигурност имат близки които да са край тях, и повярвайте ми че ако става въпрос за мой роднини със сигурност ни бих ви се зарадвала.
Само времето може да помогне на тези хора,а за памперси и мляко все някой братовчед ще се погрижи.
Не желая да обидя никого с поста си,просто се учудвам.......

# 33
Здравейте и от мен:)
Адрианска много хубави гоблени-аз съм фенка и имам  в къщи но са дело на майка ми:)как имаш нерви -аз се пробвах и на 5тата минута се отказах не е за всеки това:)
vst80 аз не давам супа на обед-ние сме на кухня и на обед и давам второто а вечер супата-напълно достатъчно е ,иначе като обем става много -но все пак зависи от детето:)
Четох една статия за прополиса-че е мн силен имуностимулатор и реших да пробвам-опитах го първо аз ,а от днес давам и на Мишлето,пък да видим:)някой от вас дава ли?
за споровете -недейте,аз като седна тук и разпускам винаги  сте ми действали успокояващо ,а всеки изживява нещата различно
БЕБОН-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  bouquet

# 34
  • София
И аз мислех нещо подобно на написаното от  juliana  Rolling Eyes Знам, мили момичета, че всичко това го правите с добри намерения, но все пак... Ако потърсят помощ е по-друго... не знам.
Можете да ми поднесете форумски подарък: Прекратете спора, знам че можете! Докато не са спрели и други мами от отекчение и досада да пишат. Кой ще ми честити догодина рожденния ден?
Hug
Елена, на Ивчо като му беше възпалено преди гърлото педито нищо не изписа също, освен чай от лайка, който обаче не помогна Confused Валката май каза, че пръскат на Али Тантум верде.  Rolling Eyes
Ембър, развесели ме с историята с гърнето  Hug Радвам се, че сте по-добре!  Peace
Дриймс, разписвай се по-често!  Hug

# 35
  • Бургас
Здравейте и от нас!
bebon, Честит Рожден Ден!Много здраве и щастие ти желая!

Ember ,посмях се с вашата история.Направо си го представям.Миналата година,когато племенникът ми беше ,колкото Ирен се случи нещо подобно.Снаха ми го беше съблакля,щеще да го къпе,лятно време и той тръгна да бяга из целия апартамент.След малко идва цялото му дупе омазано.Тя веднага разбра,че той е "свършил работата"някъде и тръгнахме да търсим.Беше си маркирал територията зад едно цвете и до хладилника.Та и ние тогава да ревеш ли да се смееш ли.

# 36
  • София
Мисля да пратя таткото до аптеката и да вземе Тантум верде. Явно го боли гърлото, защото не иска и да яде, само пюрета.

Бебон, извинявай  Hug   bouquet

Това е супер грубо  newsm78
Като гледам тук никой освен Велмар, която ще дойде с мен до Пирогов не изяви по никакъв начин желание да помогне с пари или нещо друго. Айде стига толкова...
и това:
Тези неща се уточняват на ЛС. Дотук не съм получила нито едно оттук.
Колко човека трябва да отидат до Пирогов? И какво да уточняваме? Ако се знае дали и от какво имат нужда хората, всеки ще прецени може ли и колко да помогне. Айде стига толкова...

# 37
  • София
Ember - почти с глас се смях в офиса на историята - даже като се сетя сега и се усмихвам ( може доста странна да изглежда отстрани в офиса  Laughing

Elen@ - ние два пъти сме боледували и все фарингит сме имали - никога не ние предписвал нещо специално за самото гърло - а само сироп за кашлицата ( Хустагил - този е лек, Еurоspal - този е силен) - и двата са три пъти на ден по 5 мл) и капки за носа Nisita ( винаги) и някакви други ако има силни сополи- при нас винаги е фарингита е с кашлица и хрема. Ама защо не й звъннеш да я питаш, все пак - те най-добре си знаят.

Tintin - и ние проведохме един курс с прополис, но заедно с есберитокс.

# 38
bebon, Честит Рожден Ден!Много здраве и усмивки!

Хайде и аз да се включа по обсъжданите теми... Mr. Green
Аз също смятам, че твърде агресивно се влиза в личното пространство на това семейство, изживяло подобна трагедия. А относно помощта, какво да пиша на ЛС...Нана, и аз, и аз ли?! Следя темата в клюкарника и когато има нещо конкретно, тогава ще помогна с каквото мога.

elen@, аз също му пръсках Тантум верде...незнам дали имаше ефект, но поне е приятно на вкус. Дано Марти да се оправи бързо! Praynig
Валка, и аз давах същото...как е Али?
Марги, много е хубаво пуловерчето...аз със сигурност не бих се наела с подобни сложни занимания, с каквито се занимавате с Адрианска.

А пък мен вече 2 нощи ме боли ужасно жлъчката и по цяла нощ гледам ТВ...то не беше Шоуто на Азис, Нед, но накрая Стажантът ми дойде в повече и заспах... Mr. Green

# 39
  • София
...и ние проведохме един курс с прополис, но заедно с есберитокс.

И не е боледувал, така ли? А как се нарича, просто прополис или има някакво друго име. От аптеките ли го купувате?

# 40
Нещо напоследък имам проблеми с влиzането във форума.В неделя писах,писах и май не съм го пратила,zатова айде пак.
Блу  Sad    Кристианна честит рожден ден на патерица. yanast добре дошла.

Честит рожден ден на Бебон,много щастие и любов

Елвинг предай и от мен много прегръдки на Спинки. Ади супер са гоблените. Марго честито сефте и чакаме снимки на малката с пуловера.
Ембър и Ирра много се смях на вашите истории. Ето какво ни чака всички. Привет на Пепеджийнс и Дриймс.
ВСТ аz по едно време давах и супа и ядене.Само че първо яденето,после супата,zащото иначе му се напълва коремчето със супа,а е още гладен. Ама това беше в супер ящния период,сега минаваме само с едно от двете.
Пух мерси zа статията. То това е лесно каzано,ама как да го накарам да пие вода? Много пъти съм пробвала,умира от жажда,реве,тръшка се,но вода не пие. По едно време да го приуча към вкуса с една спринцовка му пъхах вода в устата,не иска и това е. А zа плодовете преz zимата каквото и да дадеш,ще е иzкуствено. Много хубави съвети дават,ама как се прави това?
Момичета не се карайте сега,все пак всеки може да пише тук това,което го вълнува, било то лоши новини,въzмущение,критика и т.н.На мен всички ми харесвате и zатова всичко чета.Никога не съм се zамисляла дали на нещо му е тук мястото или не.
На всички болнички малки и големи бърzо оzдравяване.

# 41
Запис  Hug
Блу,Бебон благодаря за готината тема   bouquet    bouquet
Ембър и аз се посмях доста,ама сигурно всички ни чака нещо подобно  Laughing Laughing
Пак доста болни дечица има,мен чак ме е страх да кажа за нас  Wink,сещайте се  Mr. Green

Хайде и аз да се включа по обсъжданите теми... Mr. Green
Аз също смятам, че твърде агресивно се влиза в личното пространство на това семейство, изживяло подобна трагедия. А относно помощта, какво да пиша на ЛС...Нана, и аз, и аз ли?! Следя темата в клюкарника и когато има нещо конкретно, тогава ще помогна с каквото мога.

Абсолютно съм съгласна,много добре казано  Peace Hug и мисля,че е крайно време да се спре обсъждането на тази трагедия тук,който се интерисува знае къде да прочете  Wink
Анди,дано по-бързо ти отмине болката  Hug Peace
Само да кажа,че на прощъпулника Даяна хвана банкнота  Grinning,снимки ще кача по-късно  Joy Joy
Бланк,включи си клавиатурата вече  Hug Heart Eyes Grinning

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БЕБОН!ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ,КЪСМЕТ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!!!   newsm51 newsm51 newsm51

# 42
Еlen@, незнам нищо за фарингит, но този сироп Eurespal за който е писала и Pouh съм го давала и съм доволна. Той е за симптоматично лечение на зачервено гърло и ни е спасявал много пъти от ангина, и двамата.
Мама Марго, поздравления и от мен за пуловерчето   bouquet.
Ember, аз лично се посмях на вашата история   hahaha. Сашко много пъти преди да го изкъпеме ни е правил този номер. Слагам го на гърнето и той като стане напът за към банята се изпишква в движение Laughing.
tintin, мен лично бродирането ме разтоварва  Peace.
Мис74, браво на Даяна, знае какво да вземе  Wink  Laughing.
И аз съм на това мнение, че ако семейството на загиналата майчица прецени и реши, че има нужда от помощ ще я потърси и тогава съм обедена, че мноооого хора ще помогнат, без да се пускат ЛС.

# 43
  • гр.София
 Мис74,честита банкерка,паралийка,или каквото там ви хрумва Peace
 Адрианска,винаги съм възприемала гоблените като нещо тежко,мрачно и много ретро( абе,глупости съм си мислила), а това,което ни показваш ужасно ми харесва. А,иначе,до определена възраст доста бродирах,наистина е много приятно и успокояващо.

# 44
  • София
Eurespal  пи миналия път. Добър е, наистина. Сега е на Проспан. И нещо за имунната система. Изопринозал или нещо подобно.
Дано се оправи, поне днес не е вдигал температура.

Общи условия

Активация на акаунт