АвгУстиНче вече нетърпи, студ и скучни зимни дни!

• 12 216
  • 283
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Мама Марго - много сладък пуловер и много актуален - дано да викне бързо пролетта  Laughing.
А снимките на котарака Пух са в албумчето с тема домашни любимци ( мисля, че така се казваше, още в началото го направихме) една мраморна котка.

# 16
ВСТ, Дари на ялата изяждаал 1-во, 2-ро и 3-то #Crazy.Супа  и давам вечер,  а на обед, когато си е вкъщи  минава само  с основно Grinning То си зависи колко е ящно детето Wink
Пух, влюбох се в котето Heart Eyes

# 17
  • София
[Типично в мой стил,съвсем емоционално написах в старата тема че подкрепям казаното от Блан и Пепър ,защото наистина всички четем новини ,гледаме телевизия и всеки съпреживява трагедията на другите без да е нужно някой да го подсеща че има такава ,но после видях че Нана най сетне е предприела някакви конкретни действия и си коригирах постинга като и казах че това е много добро решение,за което я поздравявам,но естествено бях моментално критикувана че така бързо си сменям мнението от Велмар.
Не знам ,аз лично нямам никакво желание да се карам или заяждам с когото и да е и не разбирам тези толкова остри реакции.Според мен и критиката също може да е градивна и ето че има резултат,тема в клюкарника ,където наистина може да се получи нещо смислено като резултат ,а и повече хора ще се  включат ,така че тези адвокатствания са малко нелепи наистина.

Първо би ли ми обяснила какво значи най-сетне? Ако беше си направила труда да погледнеш часа на пускане на темата в Клюкарника щеше да видиш, че тя е там отпреди Пепър да си направи труда да се изкаже по въпроса. Така че за съжаление критиката тук НЕ е градивна, а злобна и на елементарно ниво.
Още в първия си пост към вас ви призовах, който с каквото може да помогнем. От това по-ясно не мога да го напиша.  Naughty Така че моята реакция по темата за смъртта на Жанет далеч не е резултат от критиките на този или онзи, а от желанието ми да помогна по някакъв начин на тези деца.
Като гледам тук никой освен Велмар, която ще дойде с мен до Пирогов не изяви по никакъв начин желание да помогне с пари или нещо друго. Айде стига толкова...

ВСТ Калоян най-често яде супа и второ с хляб и плод за десерт. Когато не яде супата му я давам на вечеря.

# 18
Здравейте Laughing
  Блу,Бебон  bouquet
   Честит рожден ден, bebon!Здраве,щастие и любов ти желая!

ние сме по добре,слагам и капки в нослето и се надявам скоро съвсем да оздравее Наско,че тези дни е много кисел Close
Иначе му давам Бронхо-Ваксом за профилактика,но трябва още два курса по 10 да направя,пък дано се засили имунитета му,че цяла зима е със сополи Close
   Лек ден за сега и приятна разходка,ние ще пропуснем днес,че тук слънцето ни е доста зъбато Mr. Green

# 19
  • София

Пух, влюбох се в котето Heart Eyes

ооо, нямаше начин - то ти е като на автара, явно сме една порода котки  Wink

и пу, пу, да не ви е уроки - все така да си хапва Дари, Миташки общо яде толкова, ако е добре разположен....направо се виждам в чудо какво да готвя newsm78 #Crazy. Някой да препоръча друга кухня, освен Ози, моля  Praynig

# 20
"подушвам че сме от една порода".... Joy
Аз пробвах Джуниър меню и Хер бебе.От първите хич не останах доволна, но от Хер бебе останах с добри впечатление.Ако искаш ги пробвай.

# 21
  • София
Велмар, мерси, ще им потърся сайта и ще пробвам.
Аз, както става ясно, не съм доволна от Ози, да не говорим, че вече имат нова цена и за нас  #2gunfire( при все че съм на 8 км.горе-долу от центъра) е 6 лева ( водим се след околовръстното) 

# 22
Велмар, мерси, ще им потърся сайта и ще пробвам.  
http://www.herrbebe.com/
Заповядай  bouquet

# 23
Привет и от мен!  Hug
Много неловко се чувствам, незнам какво да пиша. Загубила съм тренинг. Само да ви кажа, че Токи е добре и утре ще му слагат полио ваксината. Радвам се, че доста мами се завърнаха от дълго отсъствие и се надявам никой да не престава да пише тук.
Elwing поздрави специално spinki - то от нас. Питай ако иска да им занесем нещо. Дръж ни в течение моля те.
Аз пък вчера по едно време си помислих, че всички са си изключили клавиатурите.  Mr. Green
И аз не мога да напиша постинг, "навсекиго според заслугите". blanc  Laughing
nana77 а защо си мислиш, че никой не иска да помогне!? Освен това доколкото разбрах още не е ясно от какво имат нужда децата. Аз пък предпочитам да помагам анонимно. Не обичам, някой да ме потупва по рамото и да казва леле колко си благородна в пет страници. Сигурна съм, че доста момичета от този форум мислят така.
Хайде лек ден на всички!   bouquet

# 24
Като гледам тук никой освен Велмар, която ще дойде с мен до Пирогов не изяви по никакъв начин желание да помогне с пари или нещо друго. Айде стига толкова...
Това не е вярно, аз мога да посоча поне три, които предложиха помощта си. А и както каза Dreams има такива, които не искат да ги потупват по рамото за "браво".

# 25
  • София
Това не е вярно, аз мога да посоча поне три, които предложиха помощта си. А и както каза Dreams има такива, които не искат да ги потупват по рамото за "браво".

Дриймс ти защо си мислиш, че някой ще ги тупа по рамото?

Защо въобще всички си мислите, че изречените гласно нещо са користни? Аз може и 200 теми още да пусна за Жанет и децата и пак няма да разберете кой, какво и колко е направил. Тези неща се уточняват на ЛС. Дотук не съм получила нито едно оттук.

# 26
Мили мами, сърдечно Ви благодаря за пожеланията и прекрасните цветя за моя ден.
Желая на всички здраве и любов!

Можете да ми поднесете форумски подарък: Прекратете спора, знам че можете! Докато не са спрели и други мами от отекчение и досада да пишат. Кой ще ми честити догодина рожденния ден?

spinki, ти си знаеш какво ти е. Моля се за детенце да се оправи час по-скоро.

mama margo, поздравления за сръчността и идеята за пуловера. друг такъв,няма!

Оздравявайте деца, да спрятаме среща. Тук сме до края на Февруари, после ще гоня Вн мами дето не съм ги чувала и виждала толкова време, че...........

Още веднъж Ви благодаря

# 27
Момичета, благодаря ви за отговорите   bouquet Ами дадох й супичката днес с малко хляб и не съм давала друго  newsm78 Незнам, сигурно давам големи количества и затова си мисля, че ще й е много ако й дам и второ, а пък да не говорим и за трето  Laughing

Дриймс ти защо си мислиш, че някой ще ги тупа по рамото?

Защо въобще всички си мислите, че изречените гласно нещо са користни? Аз може и 200 теми още да пусна за Жанет и децата и пак няма да разберете кой, какво и колко е направил. Тези неща се уточняват на ЛС. Дотук не съм получила нито едно оттук.

Нана, може би не си получила още ЛС, просто, защото аз поне не разбрах до тук от какво ще имат нужда дечицата и с какво конкретно можем да сме от полза. Не мога да ти предложа помощта си без да знам дали въобще ще мога да помогна  Rolling Eyes

# 28
Velmar, изчисти си кутията

# 29
Velmar, изчисти си кутията
готово Peace

Общи условия

Активация на акаунт