АвгУстиНче вече нетърпи, студ и скучни зимни дни!

• 12 237
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Пропуснах  Blush , Марго, много е готин бабомартенския пуловер!  Peace
Мис, добре се е ориентирала девойката!  Laughing Hug
Тантум верде има ли детско или е само един вид? Щото на това, дето аз го взех за себе си пишеше май, че не става за деца  newsm78 или пак са се презастраховали?  Rolling Eyes
Ивчо пък въобще не иска нито на гърне, нито на ВЦ-то вече  Confused Дори и да му се ака, стиска се и ака в памперса.  Tired И противно на всякаква логика му е най-лесно да ака прав  Crazy Сори за миризливата тема  Embarassed

# 46
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕНДЕН, БЕБОН!! МНОГО ЗДРАВЕ, ОБИЧ И ЩАСТИЕ!!!
[/color][/color][/size]

БлуHug

На болничките, да оздравяват бързо!!!

И сега по темата:
Като гледам тук никой освен Велмар, която ще дойде с мен до Пирогов не изяви по никакъв начин желание да помогне с пари или нещо друго. Айде стига толкова...
Нана, защо си мислиш, че ако искам да помогна ще го направя непременно чрез теб и че съм длъжна да те информирам дали съм го сторила. Моля те, следващия път когато решиш да сложиш цялото човечество под общ знаменател, да си направиш труда да проучиш дали това отговаря на истината! Много груби констатации правиш за хората, които уж са ти близки или поне част от тях - визирам августинките.
И не разбрах защо "която ще дойде с мен в Пирогов" е подчертано newsm78 Това ли е най-важното? И още нещо - дори и майката да не беше от форумките, това нямаше да ме накара да страдам по-малко или да ме успокой.
Слагам край на писанията си и ви желая лека нощ!

# 47
  • София

БЕБОН ЧРД   bouquet
   Марги пуловерчето наистина е страхотно  Simple Smile,а за гоблените нямам думи, аз пък не умея нито да плета, нито да бродирам за съжаление  Sad.
  На моите засега не им давам нищо за подсилване, освен кърмата ако я броим и мога да кажа, че засега зимата не са се разболявали сериозно. Може би сополки за по няколко дни, но си минават сами и това само един два пъти. Peace Предпочитам да наблягам на разходките всеки ден и добрата храна. Дано продължат не да не се разболяват, а лесно да минават болестите. Наскоро четох нещо с което се обясняваше, че и на бебе на шест месеца имунната система е напълно работеща, но първо трябва да се сблъска с различните бацили и да се научи как да се бори с тях, тоест няма начин да не болудуват първо известно време докато се обучи един вид имунната система. Незнам даването на АБ дали не пречи обаче на това newsm78. За съжаление нашите лекари много често както и тук се вижда предписват АБ и за случаи когато всъщност няма нужда или пък не би помогнал, само за да се презастраховат Twisted Evil.
  Бахи моите пък както писах не пият пък сок, но определено предпочитам този вариант. Според мен няма начин ако са наистина жадни или гладни да не хапнат или да не пият вода. И въпреки това понякога и аз им давам да хапнат боклуци според мен само за да ядат нещо. Например въпреки упоритите ми опити днес да сготвя нещо, Николета яде основно сурово кашу, напоследък го обожават и кисела краставичка. Това последното баща и го пробута и се оказа, че е по-хубаво от приготвеното ядене от мен  #2gunfire. Не се случва всеки път и обикновенно държа да ядат колкото се може по-здравословна и хубава храна, но и позволявам някои прищевки. За това че не искат моите сок съм доволна и е така просто защото до годинката почти не съм предлагала, а само вода. Така си изградиха вкуса и просто предпочитат чистата водичка или айрян пред нещо сладко Peace. Всъщност Николета направо го плюе фреша, а Ваня наскоро се престраши да опита малко. Незнам обаче ако вече са свикнали на сок, как може да се промени положението....
    Ембър това което описваш ми се е случвало някога нееднократно. Доста преди годинката се наложи и заради това таткото да сменя дори тапети, мисля че писах тогава. Определено сега ми е смешно, но тогава.....

# 48
  • Sofia
Ей, забравих най важното: Бахи, черпи се така: Laughing

Бяха ми останали няколко бутилки от най-старо вино в света и ги споделям с вас! Оставям ви да ги изпиете, а аз заминавам командировка и ще се върна след два дни! До тогава да ви сте изтлезнели, а аз пак ще налея.
Едната бутилка е специално за Валката - факирката на фотошопа!

Добре дошла на Янаст

# 49
  • София
Айла, напълно съм съгласна с теб за храненето, разходките и антибиотиците.  След поредното разболяване на Марти, когато 4 дни не смъкна температура и кашляше много, реших да му дам антибиотика, който беше изписала педито, за да не стане по- лошо. Иначе избягвам, педито също.
За здравословното хранене много се радвам, защото в магазина Марти посяга към ябълките и бананите, а не към Зрънчо или шоколад. Поне за момента, по нататък ще видим.

# 50
  • София
Айла, как яде кашу Ники?  Rolling Eyes Не й ли е твърдо?

# 51
  • София
  Eми не тя си има двата чифта кътници и си ги ползва, виж на Ваня и е по-трудно защото още няма долните кътници хубаво изникнали, но и тя си ги хапва някак, определено по-бавно от Ники обаче. За мен това е варианта на Зрънчото навън например, по-скъпичко ми излиза, но го предпочитам.
  Елиона мерси за почерпката  Simple Smile

# 52
Ех, не се научих да наливам виртуално питиета Embarassed. Моля извинете за което.
Но няма да откажа ако някой отвори мокрия бар Hug

# 53
  • София
Браво на мадамите!  Laughing Аз ядки още не съм давала на Ивчо, страх ме е да не се завади, а и нали е склонен към алергии.  Rolling Eyes
АБ мисля всяка мама би избегнала, ако може. А на сока какво му е лошото, прясно изцедения? Верно, че по-добре е плод да хапва, но и в сока има витамини.
Оставям ви да се черпите и отивам да спя. Лека нощ!   bouquet

# 54
Moят герой zаспа и сега мога да си попиша.
Елиона мерси zа почерпката,zнаеш ти zнаеш.Приатна командировка и се връщай бърzо да наливаш.
Мис74 вижда се вече кой ще е паралията  Grinning
ВСТ ти нищо не каzа,иzмръzна ли със слънчевите очила?
Аила и ние си хапваме такива работи.Ядем както ябълки и банани,така и фъстъчки и zрънчо,като последните сам си ги намира. Отваря си хладилника и си вади каквото му хареса,хем е висок хладилника,ама бута,клати и все ще падне я някое шоколадче,я някое саламче  Mr. Green  Вода пробвам да му дам от 3месечен.Всеки ден му предлагах и не иска. Сок почна да пие в 5тия месец,когато zапочна и пюретата.Та и тогава ми откаzваше вода и чай и zа да не се обеzводни,му дадох сок.Е,него не го откаzа. Сока му го раzреждам 50 на 50 с вода,ама само вода не. Така че можеш наистина да си доволна,че мадамките не искат сок.
А да ви питам теzи от вас,които вече полzват гърне, дечицата каzват ли си,че имат нужда преди да ги сложите? Аz си мислия,че ако нямат нужда,няма да zнаят какво да правят в/у това гърне. Алекс иzобщо не си каzва.Тука последната седмица почна да си покаzва памперса,ама чак след като се е иzпишкал.Пък нали има и раничка сега там и сигурно zатова го покаzва.
И да похваля Алекс вчера научи нова дума "пампф"= памперс. А на баща си досега му викаше мама,сега вече му вика шатz(съкровище), а на мен ми каzва вече мама. Категорично откаzва да каже папа,а мъжо не се zадоволява с тати.И така вече се ориентира в правилната посока Grinning

# 55
Елфче на сока му е лошото,че даже и прясно иzцеден,пак има zахар и направо прецаква zъбите.Друго,че тялото има нужда от вода,че сокът не утолява така добре жаждата,както водата. А и сега преz zимата нямаш голям иzбор,все нещо с протокали ще е,а тях ги водят алергени. Определено трябва да пият вода,ама като не става,не става и това е.Айде лека нощ

# 56
  • София
 Аз вече споделих мисля за памперсите. Моите отдавна са без, като някъде от годинката Ники започна да си казва. Казва имам предвид показва, защото хич не сме по говоренето Sad. Просто като и се прави нещо, тръгва да си събува панталонките и после си сяда на гърнето като го донеса. Нея вече не се налага изобщо да я мисля Simple Smile. Разбира се след сън направо си я слагам на гърнето без да я чакам да си каже. Ваня отскоро почна да гледа от Ники и тя се пробва да се събува когато и се прави нещо, но понякога може и да забрави или да започне да пишка и чак тогава да даде знак, после довършва в гърнето. Това се случва обикновенно късно вечер или ако е пила много вода, тоест тогава не успява съвсем навреме да даде сигнал. Навън определено гледат да не пишкат, цяла зима не съм имала проблем, като разбира се ако сме повече време ги изпишквам веднъж и навън. Определено вече са доста големи и разбират много, при мен може би е от полза, че гледат една от друга  Simple Smile

# 57
Аила браво на твоите мадами.Те са вече почти самостоятелни. От събуването сам на панталони ние сме мнооого далеч.

# 58
  • София
  То събуването е лесно, поне за Ники, Ваня не винаги успява, но да видиш как се обуват  Wink Отпред всичко е ок понякога, дори няма да се усетиш че тя се е обувала, и като се завърти лъсва едно задниче  Heart Eyes
  А сега се сетих за вариант на малката на Ембър номерчето: Оставила съм ги за малко сами в детската и гърнето обаче е там. Връщам се, Ники събута, изтискала няколко капки в гърнето и двете с Ваня съсредоточено разглеждат тази течност и топят вътре каквото намерят, чорапи, ръкавички - разбира се измъкнати от шкафа. Честно вече незнам и няма къде да прибирам дрехите им  Twisted Evil
  Ох ще си лягам, че тази вечер прекалих с постовете  Embarassed

# 59
Елионка, мерси за почерпката, нищо че не пия алкохол  Joy Приятна командировка и от мен  Peace И ще те чакаме да се завърнеш - да не се изгубиш пак  Naughty Hug

Aila, браво за пампите - ние сме още далече от това постижение, ама аз и не правя много опити  Embarassed А ви завиждам и за водичката - Лори въобще не иска да вкуси чиста вода. И аз като Бахи разреждам сокчето 50/50. А и пием само един вид сок  ooooh! Браво и за храненето - и аз се старая, дано да успявам  Rolling Eyes Ядки не съм давала  newsm78

Бахи, ами аз съвсем се отнесох, покрай лошите новини и забравих да ви разкажа  Embarassed Ами всъщност беше доста приятно на Боровец  Laughing Очилата ми свършиха страхотна работа, че слънчицето печеше яко  Peace В събота времето дори беше много топло  Laughing С Лори се отдадохме на много разходки, многоооооооо спане и мързелуване, а татито беше най-щастлив, че си начеша крастата със ските  Laughing Сега си прави устата за тази събота и неделя да ходим пак, та да видим /на мен ми беше малко скучничко сама по цял ден, та сега си търсим компания - Елфче  Wink Hug/. Най-хубавото беше, че си имах нет в стаята и си ви четях, ама не се справях с писането, че беше през телевизора  ooooh! и не можех да се оправя  Embarassed

Мис74 браво за избора на твоята принцеса  Peace И нашто тати даваше уроци на Лори да си избере това, но тя не го послуша   hahaha

Общи условия

Активация на акаунт