АвгУстиНче вече нетърпи, студ и скучни зимни дни!

• 12 272
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
здравейте Simple Smile
изчетох ви и сега е мой редSimple Smile
благодаря за мненията относно яслите -аз съшщо мисля че са мн полезно нещо ,но ме притеснява честото боледуване,което е неизбежно докато не си изградят имунитет.аз така  ил иначе нямам друг вариант и септември двете ще сме ученички(аз учителка Wink)
за кивито-отдавна съм давала но нещо не ни кефи-а в кремчетата иили киселото мляко става горчиво-дали аз не правя нещо както трябва newsm78
давам и мед ваче и общо взето от всичко по малко
страхотни неща правите,само се чудя как ви остава време-моето слънце е толкова обсебващо че само докато спи успявам да свърша нещо
 Вал радвам се подобрявате-дано и всички боледуващи преборят бързо гадния грип
4естито за взетите изпити и все така да вървиSimple Smile
извинявам се че не се обръщам поимено ама мн нещо изчетох и сега ми се губят имената  bouquet
Днес тук денят започна с мъгла но после стана чудееесно-една разходка хубава направихме и сега Мишлето спи уморено.купихме и разни неща-абе открих сезона на голямото пролетно пазаруване Grinning
Кайли браво на вас ,смело сте решили да пътувате с автобус ,дано тони спи-ние с кола трудно се наемаме да тругнем ,че на миша не и е любимо да пътува-да разкажеш после
Ами това е от мен,със сигурност пропускам нещо да напиша ноооо после пакWink

# 196
Blueeye честит рожден ден на майка ти!Да ти е жива и здрава и винаги да  е до теб!

Тортата ти както винаги е прекрасна,мъжа ми е голям фен на торта Сахер ,може ли ако не е нахално да ми напишеш рецептата на лични  Blush
Елена ,Бубче честити взети изпити,успешна сесия ви пожелавам !  bouquet
Марулче благодаря за темата с рецепти ,страшни неща има вътре! HugАма снимките ме зарадваха още повече ,може спокойно да предложите Шушето за модел на Ларедут,я колко сладко и стои всичко ,ама то така на хубава девойка и чувал да и сложат ще и отива  Hug
Бахи страшен е каубоя  Mr. Green
На пътуващите им пожелавам лек път и хубави емоции  Heart Eyes
Ние нещо само ядове имаме тези дни ,чак не ми се говори...

# 197
Ох, забравих да благодаря на всички, които са качили снимки на своите сладури, обожавам да ги разглеждам! Всичките са толкова сладки! Няма да изброявам, че ще изпусня някое мишле! Аз съм малко бебеманиачка, всяко ми иде да го смачкам от целувки Heart Eyes

# 198
Blu, честит рожден ден на майка ти, да е жива и здрава  bouquet
На студентките, Бубчето и Елена - честито за взетите изпити Hug Успех и по-нататък Peace
Елвинг, чудесно е, че роднините ви вече са по-добре и ще се прибират Hug Чудесно е, че ще си бъдат у дома за РД на детенцето им nbirthday
Като споменавате зъболекар, навремето водих Влади около 1г. и 6 мес. Което ме подсеща, че трябва и Деница да заведа.
А кивито Деница го хареса отначало, а сега не иска да хапне. Май напоследък при нас продават по-неузряло киви и й е кисело.
Не ми завиждайте, че съм на гости Wink Аз не идвам да си почивам, а да работя. Ако искате ми вярвайте, но повечето време аз си гледам Деница /просто е много привързана към мен/, така че се прибирам уморена, а не отпочинала Sad Хубавото е, че ще се видя с най-добрата си приятелка, която не съм виждала отдавна. Тя до няколко дни чака да роди второто си детенце и кой знае кога ще се видим пак.

# 199
Elen@, браво за изпита!Дано и утре да е такъв резултата. Peace
Блу, честит рожден на майка ти.Да ти е жива и здрава!
Vst_80, много са хубави свещниците.Много е оригинална тази мраморна боя. Simple Smile
Marulka_s, нареждаш се в първите места в редиците на нашите кулинарки.Много вкусно изглежда всичко.
Elwing, радвам се, че ще се приберат при детенцето си. Peace

Днес беше много слънчево и приятно времето.Направихме си дълга разходка, Вики търча, игра...заспа по-късно и сега все още спи.
Айде да идва вече пролет! Grinning

# 200
  • гр.Добрич
Набързичко да кажа, че вече сме си в Добрич. Утре ще пиша повече.

# 201
  • Бургас
spinki,радвам се, че вече сте се прибрали.Дано всичко с Ивчо е наред. Hug

А пък аз да се оплача малко,че сън не ме лови.Тази вечер хазяйката ни сервира,че най-късно до края на април трябва да се изнесем.Щели да продават апартамента.Направо незнаем кой път да хванем.Квартирата ни беше голяма и сравнително евтина.За тези пари вече няма да можем да си вземем и дори гарсониера.Направо не ни се мисли.Цяла вечер с мъжо ни болят главите,ама какво да се прави.

# 202
  • София
Привет!
Спинки, чакаме да се включиш!  Hug
Ира78, дано намерите някакво решение на проблема!  Peace Много неприятно, но добре поне, че ви казват по-рано, да имате време да действате.
Ох, забравих да благодаря на всички, които са качили снимки на своите сладури, обожавам да ги разглеждам! Всичките са толкова сладки! Няма да изброявам, че ще изпусня някое мишле! Аз съм малко бебеманиачка, всяко ми иде да го смачкам от целувки Heart Eyes
А кога ще ни покажеш твоя юнак или аз нещо съм изпуснала да го видя?  Laughing  Rolling Eyes  Hug

# 203
  • гр.Добрич
Всички още спинкате май.
Ние сме станали от 07ч. Преди беше немислимо толкова рано да ставам, но сега няма как.

Елфче, въобще не ме беше притеснила, тогава, но ме викаха сестрите и нямаше как да не затворя телефона. Благодаря ти все пак.

Диагнозата е ясна - диабет. Болницата беше пълна с новооткрити деца, а последния ден дойде и едно момиченце на Ивчовата възраст. Стояхме 8 дена, в които кръвната захар така и не се регулира и това е нормално. Първите месеци ще е така, защото неговия панкреас се опитва също да работи на моменти, така че понякога ще му идва много инсулина, понякога малко. Боцкаме се постоянно, за да следим нещата, но въпреки това не можем много да го контролираме.
Очаквах малко повече в болницата, но за съжаление видях много специалисти заети с с друга работа, но не и да лекуват и обръщат внимание на децата. 5 минути визитация сутрин и това. През другото време зависиш от сестрата и общо взето се спасяваш сам. Така че лежането там повече е безсмислено. Няма да крия че съм много притеснена как ще се справяме. Добре че мъжът ми е поуверен, пък и работата му е такава, че може да ни отделя повече време.
Ивчо е станал доста раздразнителен и общо взето краен - ту реве, ту е много весел. Сега вкъщи се надявам да се поуспокои.
После пак ще се включа.

# 204
  • варненка от София
Спинки, кураж мила! Бъди силна и търпелива, голямо гуш от мен и Шушето Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 205
  • София
Спинки,  Hug  Hug Hug много ви гушкаме с адашчето! Жалко, че така се е получило с б-цата.  Rolling Eyes

# 206
Здравейте и о т мен HugНабързо прелистих пропуснатото и бързам да драсна 2 реда преди да ме завърти  работата Crazy
Спинки,  кураж, мила HugИмаш нашата подкрепа.Не се предавай.Мъжът ти е прав.Трябва да сте уверени, защото  Ивчо има нужда от силните си родители Heart Eyes
Цвети,голям сладур е станал Боян.А със снимките в Ю.парк..направо ме обзе носталгия... Sad
IrrA_78 , дано се намери решение на квартирния въпрос Praynig
ох, отивам да си изпия кафето, че блокирах мисловно и забравих какво щях да пиша Crazy
После пак ще се в ключа! Grinning

# 207
spinki, кураж и от мен мила! Желая ти с цялото си сърце всичко с магическа пръчица бързо да се оправи и Ивчо да е здравичък!  Hug Heart Eyes Hug   bouquet

# 208
Добро утро и от нас  Hug

spinki много гушки за теб и малкото ни геройче. Вярвам, че ще бъдете силни и ще се справите  Peace

IrrA_78 и при вас нещата са доста неприятни  Sad, ама дано пък да е за добро и да си намерите по-бързо някое прекрасно местенце  Hug Heart Eyes

Elwing а на твоятат новина, мила, така се зарадвах  Hug Успяха хората да си дойдат за рд на малкото слънчице  Peace А за доктори и зъболекари и Лори е като Ивчо - ама тя пък има на кой да се метне  Laughing

# 209
Здравейте и то нас  bouquet

Спинки много се радвам , че вече сте си в къщи. Бъди и ти по-уверена , защото  малкия има нужда и от двама ви. Макар че след всичко , което сте преживели, и според мен и тримата сте герои.

Изоращам на всички много целувки. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз да ви се пооплача малко. Мимка от четири - пет нощи не може да спи. Към 1.30 започва да плаче в съня си и докато не я събудя плаче. След като я събудя се успокоява, но не може да заспи . Обикаляме апартамента до към 5.30 и чак тогава започва да клепе. Но пък сутрин си е станала в 7.30. Все си мисля , че е уплашена от нещо, защото след като я събудя се успокоява, значи нищо не я боли. Затова днес я заведох на баячка. Тя подтвърди , че е уплашена и  не е урочасана. Ще видим как ще е тази нощ. Макар да не ми се иска да вярвам в такива неща, все пак тайно се надявам да има резултат.

Общи условия

Активация на акаунт