Набор 2001 (8)

• 17 622
  • 356
  •   1
Отговори
# 210
Рени, честито!!! Ама че хубави празници тези дни!

Да си жива и здрава   bouquet Много весел ден с много усмихнати хора около теб  Hug

# 211
  • гр. София
Да, веселбата ще е голяма, но Донкова както е спокойна, така е и взискателна, което е добре. 16-то ми е резервен вариант, а пък в нейния клас ще е най-доброто приятелче на сина ми, а честно казано двамата в комплект не са много добра комбинация за училище. Аз се боря за едно начално училище в Илиянци, но за съжаление никой тук не знае нищо повече за него. А ми се щеше да чуя и други мнения за въпросното.

мога да ти кажа това което знам. за родителите е добре, училището е като детска градина, ходят по пантофки. плаща се 27 лв на седмица допълнително за втора закуска, + транспорт) рабоят по експериментална програма, иначе е държавно. спокойно училище, удобство за родителите, но децата остават неграмотни. освен това е начално . само до 4 клас. в 16 има деца от там, повечето са неграмотни. благодаря.

Много ти благодаря за информацията. До момента бях чувала само две мнения за там - добри.  Но вече не знам какво да правя. За мен е важно да учи при добра учителка, но и да има занималня, в която наистина да пишат домашни, а не да се мотаят, защото аз се прибирам в 8 ч. от работа, а пък имам и бебе.

# 212
Много ти благодаря за информацията. До момента бях чувала само две мнения за там - добри.  Но вече не знам какво да правя. За мен е важно да учи при добра учителка, но и да има занималня, в която наистина да пишат домашни, а не да се мотаят, защото аз се прибирам в 8 ч. от работа, а пък имам и бебе.

в 16 също има занималня, надявам се да се съберем 10 деца да има частна - по 40 лв на месец, като това е най-добрия вариант, защото са със същата госпожа, която им дава домашните и с нея си ги пишат
само, че е до 16,30-17 ч
съчуствам ти защото и аз се връщам на работа от дурагата седмица, с бебе съм и знам за какво става въпрос- общо взето всичко ще е за наша сметка  Tired

# 213
  • гр. София

в 16 също има занималня, надявам се да се съберем 10 деца да има частна - по 40 лв на месец, като това е най-добрия вариант, защото са със същата госпожа, която им дава домашните и с нея си ги пишат
само, че е до 16,30-17 ч
съчуствам ти защото и аз се връщам на работа от дурагата седмица, с бебе съм и знам за какво става въпрос- общо взето всичко ще е за наша сметка  Tired

Ок, аз утре ще проверя дали Донкова би водила занималня, ако е частна и ще пиша.

# 214
Рени, честит рожден ден!!! Бъди жива, здрава и много щастлива!!!

Честито и на всички останали рожденници!!! nbirthday

# 215
Малко късничко и аз да се включа с поздравите
Честит рожден ден на всички празнуващи!!! bdbaloniОт здраве да не се отървете и много,много щастливи мигове с любимите ви хора
А по въпроса за занималнята защо трябва да е часна училището не осигурява ли си занималня поне при нас е така?

# 216
в 16 също има занималня, надявам се да се съберем 10 деца да има частна - по 40 лв на месец, като това е най-добрия вариант,
каква е тази занималня по 40 лева на месец?Във варна са по 60-100 лева на седмица?!

# 217
  • София
в 16 също има занималня, надявам се да се съберем 10 деца да има частна - по 40 лв на месец, като това е най-добрия вариант,
каква е тази занималня по 40 лева на месец?Във варна са по 60-100 лева на седмица?!
И при нас частната занималня излиза 40 лв. Какво ще ги правят децата за 400 лв на месец и то за половин ден?

# 218
И при нас частната занималня излиза 40 лв. Какво ще ги правят децата за 400 лв на месец и то за половин ден?

400 лева е индивидуално занимание с учителка. 200 на месец е групово.

# 219
  • Linz
Благодаря, момичета!
Днес ще се поинтересувам колко струва занималнята при нас.

# 220
  • На черешата
 Питах в една частна занималня,казаха ми 15 лв на ден. ooooh!Но се плаща ден,за ден.Ходи когато иска,не е задължително да плащаме целия месец.

# 221
Питах в една частна занималня,казаха ми 15 лв на ден. ooooh!Но се плаща ден,за ден.Ходи когато иска,не е задължително да плащаме целия месец.
амо добре- това е 300 лева за половин ден.Групово или индивидуално?

# 222
  • На черешата
 Какво ти индивидуално,групово. ooooh!
 Но там влиза транспорт и обяд.Има различни преподаватели,които се занимават с децата.Т.е има математик,литератор и т.н.Ако детето ходи на допълнителни занимания го водят...Но пак ми се струва адски скъпо...Или аз нещо съм сбъркана или цените са безбожно високи. ooooh!

# 223
За Варна - това са цените. Аз преди 5 години плащах на сина ми 200 лева за по 2 часа на ден индивидуално.
Сега гледам  обяви - по 280 за групово- до 400 за индивидуално. Ами то частното училище до 4 клас целодневно излиза 600 лева във Варна  на месец с храната. /транспортът е още 100/.

# 224
  • На черешата
 То тогава по-добре да са в частно училище,въпреки че не съм им фен на тези училища.

Общи условия

Активация на акаунт