Набор 2001 (8)

• 17 622
  • 356
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
на 73-то платената занималня - около 10 деца - е 65-70лв.

# 226
  • На черешата
За тази занималня става въпрос  http://abagar.info/pages/galeria.htm
А сега като им гледам цените и по-скъпо ще излезе от това,за което говорихме.

# 227
То тогава по-добре да са в частно училище,въпреки че не съм им фен на тези училища.

Фантич и аз не бях - но си калкулирай следното - частна занималня до нас, от която като цяло съм доволна 90лв на месец, храна 22лв на месец, спорт 30 лв на месец, инглиш 300 лв за учебна година, и със сигурност нещо пропускам в момента - та като ги калкулирам на месец идват над 250 лв. Ами да ти кажа ако в частното училище в клас ще са 10-15 деца и ще ги подготвят добре, май съм готова от нещо още да се лиша и да давам още 150-200 лв на месец.

Да не говорим че сега за Лъчи, плащам и 300 лв на жена да го взима и води напред назад и таксата за училището 100 лв и също така спорт и ианглийски и то си става едно перфектно частно училище.
Абе .....  ooooh! тепърва ще видите за какво иде реч

# 228
  • София
Ще видим септ. месец дали Донкова от 16то ще води и занималня. Каза ако съберем 10 деца от класа. Знам, че има и частна занималня някъде около 54то, ще попитам един приятел за условията.

# 229
  • гр. София
Ще видим септ. месец дали Донкова от 16то ще води и занималня. Каза ако съберем 10 деца от класа. Знам, че има и частна занималня някъде около 54то, ще попитам един приятел за условията.

И аз чух за тази занималня до 54-то, но нещо не са много доволни от учителя там. Ако можеш проучи. А аз ще ходя утре до Донкова с една приятелка, която е нейна позната и ще я разпитам по-обстойно. Поне да каже колко родители до момента са се интересували от   тази частна занималня. От миналата година знам, че частната занималня в училището се пуска, когато се запълни държавната. И аз вече не знам как е точно.

# 230
  • No Line On The Horizon
Аз отдавна съм си я направила тази сметка, че частното училище ми излиза колкото таксата за английския + спорт + занималня, но проблемът е, че в Пловдив и двете частни училища много не ги бива.

# 231
Събирам мнения и отзиви за 104-то у-ще в Гоце Делчев. Иначе на място се запознах в детайли и подробности, разгледах, говорих и дори учителка харесах, но ще ми е много полезно, ако получа и други мнения. Особено, ако има някой, на който детето да учи там. Hug

Много ме е яд за 73-то, че няма паралелки с английски. Първокласниците в 73-то в отделен корпус ли са, нали е гимназия и сигурно е лудница?

Някой да е чувал нещо за частно у-ще "Артис"?

Английският мисля основно да си го учи в Британика, като изкара всички нива.

# 232
Все още не съм записала малката в първи клас и тъкмо тази сутрин по хоризонт говореха по тази тема ,че подаването на молби за записване ще започне от април месец ,а приемането на документи след 25 май.Аз съм от Перник все още ми се струва рано ,а как е при Вас?

# 233
сега се подава заявление, после окончателното записване със свидетелство за завършена подготвителна група
имам следния въпрос- какво ви казаха от детската, до кога ще са там децата?
можем ли да подадем молба да посещават детската и през лятото или ги отписват през юни?

# 234
Отдавна не съм писала  Embarassed.
И аз още не съм записала Вики. Вчера имахме родителска среща в градината с учителките на бъдещите първолаци и директорките на 36, 34 и 142. Беше ми доста полезна и интересна, обясниха подробно за СИП-ове, ЗИП-ве, профили, занимални, спорт и т.н. За сега е започнало записването само в 34, 36-то и 142 започват Март, Април.
Изрично ни помолиха да не се записваме предварително в повече от едно училище, че ще им объркаме сметките  Wink.
Педагогическия съветник (психолога) на градината каза, че са им правили тестове за готовността за постъпване в училище и децата са се представили отлично. Обясни ни, че трябва да работим за увеличаване на волята у децата, както и по справянето със ситуации свързани с агресия в училище.

сега се подава заявление, после окончателното записване със свидетелство за завършена подготвителна група
имам следния въпрос- какво ви казаха от детската, до кога ще са там децата?
можем ли да подадем молба да посещават детската и през лятото или ги отписват през юни?
В нашето ОДЗ могат да ходят и лятото. Май или Юни ще им кажем кой и до кога ще е на градина. Както си беше и миналата година.

# 235
  • София
Вчера казах на мъж ми да провери как стоят нещата в нашата градина, но той каза, че била само лелката. А тя никога нищо не знаела. Днес пак ще го подсетя. Че с тази 4 месечна ваканция, направо не знам какво ще правя. Казах на Дияна да я пратя лятото на хубаво място и тя като ревна, ужасТ. Ще си се гледаме явно, ако не ни огрее с градината.
Не сме имали скоро родителска. Ellypr при вас хубаво са направили. Не знам в нашата градина дали ще има нещо такова.

За сега ние само молба сме подавали в у-щето. Записването май ще бъде юни месец. Само ни предупредиха ако подаваме молба на друго място и приемат детето, или решим да го записваме на друго място - да ги предупредим.

# 236
то така или иначе после се записваш с оригинално свидетелство за завършена предучилищна, така че може само на едно място

# 237
То ясно, че може да се запишеш само на едно място Юни месец. Но на база на тези предварителни молби, които подаваме сега те си планират броя на паралелките. И молбата им беше да разгледаме училищата да помислим и после да решим и да подадем предварителната молба на едно място. Защото в минали години родителите подавали на по 3, 4 места и това създавало объркване и криви сметки.

# 238
аха, аз подадох на две, и още не съм решила кое да избера  Confused
клоня ту към едното, ту към другото

# 239
  • гр. София
аха, аз подадох на две, и още не съм решила кое да избера  Confused
клоня ту към едното, ту към другото

Ох, и аз съм подала в две, но мисля до един месец вече да съм решила и да се обадя в другото училище да ги предупредя.

Общи условия

Активация на акаунт