Gonul ne cay ister, ne de kahve, gonul muhhabet ister, kahve bahane! ТУРЦИЯ- 5

• 20 083
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро красоти Heart Eyes

http://www.bluepointbakery.com/img/Breakfast.png
http://farm2.static.flickr.com/1228/1051903057_75903582a7.jpg
http://www.freefoto.com/images/09/29/09_29_12---Cup-of-Tea_web.jpg

Само да се похваля , че вече се сдобихме с така чакания подбел (оксюрук оту) за детето и дано има ефект за бронхита и, стискайте палци Simple Smile

Олгарита видях попълненията ...хубави както винаги  Hug

Соняз= добре дошла в албума, и вие сте купонджии,а  Mr. Green

Мистик = щом и ти си съгласна тогава трябва задължително да спретнем една среща Истанбулките Simple Smile, хайде давайте идеи къде и кога  Peace

Надявам се всички да имаме страхотен съботен ден !

пс: Малко се стреснах от модераторското намесване ...не мисля че си чат-им ,,,, може би не съм разбарала правилно какво точно трябва да се коментира и колко трябва да са дълги постинг-ите ...Не иронизирам, сериозна сам ! Може ли да се разясни, за да няма трити мнения, и за да следваме правилата на форума  Peace

# 136
bz, границата понякога наистина е тънка, но става дума за постинги като "добро утро, заповядайте от мен по една кафе" или "лека нощ" - в общи линии модераторите любезно ни канят да се въздържаме да пълним темата с такива постинги.

Аз трябва да отивам на фризьор, затова обещавам, като се върна, да кача в албумчето снимките от Истанбул и още някоя моя. Лошото е, че у нас аз съм фотографът и рядко имам снимки, а напоследък пък - хич. Ама ще потърся!

# 137
Цвете, абсолютно съм навита да идем с кола до Истанбул, хем сме точно 4-ри, ама на мен няма да ми е възможно скоро... Sad Ама все един ден, надявам се да стане тази работа! Peace
Днес нали ще се видим на танците? Аз днес съм там, че 2 пъти вече пропуснах, новата хореография дополовината я знам, дано днес да я видя цялата, че да върви денса в къщи! Peace

Олгарита, снимката с Буда е правена в Тайланд, в Банкок, това беше храма на Златния Буда, но тези зад мен са обикновени, на които вярващите лепят златни листчета и така стават златни. Златния Буда от не знам си колко тона чисто злато беше в друга зала. То това е навън даже! Peace

Ще ида да гледам албума, подразбирам че си имаме нови снимки! Hug

п.п. Соняаз, хубавица си!

# 138
Здравейте и от мен момичета!  Hug

Колко красота сте внесли в албума. То красиви булчински рокли, то хубави семейства, то сладки дечица...просто няма думи... Пху Пху Пху....Маашаллах!  newsm03

Мерси много за комплиментите...много сте мили!  Hug

А това за червената лента на кръста на булката и аз съм, чувала, че символизира, че булката е девствена, ама знам ли ....  newsm78 ......в турските сватби в БГ няма такива екстри, поне аз не съм виждала.  Thinking

Пожелавам лек и приятен ден на всички!   love001

# 139
Абе, като се спомена пак за сватби... Какви са обичаите в турските сватби, как се провеждат?? Приличат ли на БГ? Играят ли се хора, ходи ли се да се взема кръстник (кум), какви подаръци се дават обичайно? Пие ли се алкохол, шампанско на ритуала? Thinking Чупят ли се питки, настъпват ли се?
Айде някой да разкаже, или повече хора, може да има и разлики...

Шенай скоро за турско-мароканска сватба може да каже... Mr. Green

# 140
Качих снимки от сватбата и къна геджеси  Crazy в албума и писах под снимките обичаите...  Whistling

# 141
Айля, това на твоя братовчед ли беше сватбата? Не те познах на снимките.
Много интересно! Peace
А като видях свекървата с колана с пендари и пишеш бели денс - жените умеят ли ги масово тези танци? И възрастните ли?

Къната на ръцете хенна ли се казва, като при арабите?

А някой да знае във Варна някъде да правят хенна??

# 142
Да това е сватбата на братовчед ми  Heart Eyes
Няма ме на снимките защото аз съм фотографа  bowuu
За бели денс незнам, едва ли повечето го умеят, леля ми е денсър кръвта и ври и кипи и играе много хубаво и ме е учила, но нищо професионално  Wink
Къната е за ръце, но незнам дали е хенна, но е безвредна  Thinking
И аз искам хенна, за варна незнам, но в София съм виждала хенна - със специална тубичка с която може да се рисува струваше 15 лв  #Shocked тогава не си взех, после реших да си купя, но бях чела във форума, че има и токсична индийска хенна  Naughty
Разгледах снимките на Сладка Хапка, какви са тези крави.  newsm78  като тук в  Индия  Joy Joy Joy

# 143
Айля, ти верно ли си в Индия в момента или е шега? Thinking
Ако си там, дай снимки да гледаме, кажи нещо?

# 144
Айля, ти верно ли си в Индия в момента или е шега? Thinking
Ако си там, дай снимки да гледаме, кажи нещо?

Де да бях  Laughing Laughing Laughing
Това ми е мечта но мога да кача снимки от Индия и със индийци  Mr. Green

# 145
Албума е станал много хубав, но това е защото вие сте много хубави. Аз май месец ще идвам в Истанбул и се надявам да се запознаем на живо. На съпруга ми брат му ще се жени тогава и присъствието е задължително. Те го карат традиционно - с годежи, бохчи и всичките му подробности.  ooooh!

Тези крави са супер. Ние есента ги видяхме в Истанбул.Идеята е взета от чужбина. Явно е някаква модна тенденция. Имаше една в часа като вана   Joy

Иначе при нас е студено, вечер падат температурите до -10, а денем 5-6 градуса максимум. Истинска зима тази година. Поне ще имаме вода тази година .

Айля, в Индия не е ли много мръсно? Ние имахме познат, които живя там 4 години и му беше много трудно да свикне в началото, беше решил да се връща даже.

mods  newsm53 

Последна редакция: сб, 02 фев 2008, 15:36 от kaigi

# 146
Цвете, какво правиш тука?! Не се ли готвиш вече за танците? Трябваше дори да си тръгнала.... Crazy

# 147
Офффф тук съм.Пак ме изловихте EmbarassedАма още не ми е дошла гледачката
ей сега тръгвам но май ще закъснея за срещата с кафенцетооо!
Pina  и да се разберем от сега-няма да ми се смееш чу ли?иначе никакъв Истанбул и никаква среще  Laughing
Леле  абе аз защо съм толкова схванат.Някой ден ще снимам момичетата как танцуват и ще ви пусна клипчето тук.Голям смях ще бадне.
Айде чао отивам да денсам или по точно да се опитвам да денсам Embarassedама все  някой ден ще се науча

# 148
здР пак момичета Simple Smile

Дризе = мерси за pizza=ta и за топката , играем сега с нея и с един балон , а бе правим шум на комшиите с две думи . Беше ми\ни много приятно да се запознаем и следващият pat вие сте ни на гости Heart Eyes Hug

Айла= много хубави снимки Simple Smile Аз днес също разпитах за тази червена лента = коментарите са същите , че е един вид доказателство ,че булката е kiz (i.е. momiche=devstvena Simple Smile , но сегa го правят защото е останала традиция , не че някоI ше тръгне вEрно да проверява  hahaha ,... аз отказах да нося червени ленти, шалове, була и не знам си там какви  др. 4ервени неща по бялата рокля Simple Smile

Каиги = тук времето е хубаво ....даже пролетно, днес стигна до 13 градуса ...дано зимата да свърши скоро  Praynig

Хайде момичета кокичета идвайте насам, ше заформим една среща  Whistling

Benmary - бяхте ли до Cevahir?

Танцьорките, натанцуваIте се  и за нас и чакаме снимки от belly dancing-а:)

Айде до после ....ние сме уморени от мнoгoто гостуване Simple Smile черпя ви по една pizza, но едва ли е толкова вкусна колкото tazi ot Дризе Simple Smile
http://ww2.et.tiki.ne.jp/~abracadabra/wallpaper/pizza.jpg

bouquet

# 149
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Хубаво беше bz !   bouquet
Дано скоро пак го направим и повече да се съберем!  Peace
Аз ли съм най-малка?  newsm78 Аз съм 80 набор! Има ли по-малки от мен? От два дена това се чудя!
Ако искате можем да се съберем у някоя, така ще ни е по-удобно с децата! У дома може! Чакам оферти за другия викенд!  Whistling
kaigi, то много далеч беееееее... Да се надявам, че ние ще дойдем по-рано!   bouquet
Танцьорките, къде стеее...? Качвайте снимки!

Общи условия

Активация на акаунт