БУРГАСкото дете в къщи скука вече го наляга, а мама за купон се стяга - 43

• 12 915
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Сега прочетох, че Бургас с онлайн записване за градини догодина Голяма лудница ще стане. Аз точно другия януари трябва да подавам молбата  Tired

Това и аз го чух снощи по новините  Rolling Eyes Ужас, четох една тема в клюкарника, в София било пълен провал днес, не се зареждала страницата или пък се регистрират а не им дава да се записват, а ако случайно успеят се оказва че са 10-ти при 5 места примерно, ако и тук я направят тая простотия, кошмар

# 166
  • България
КрасиHug тази Деничка не ти дава дъх да си поемеш , иска си мама  Heart Eyes То и аз не знам Мая как ще реагира ако остане с някой друг, засега е оставала веднъж за 2 часа с татко си  и втория 1 час голям рев беше дръпнала.  Днес обаче пак ги оставях за малко и като се върнах хич не се и впечатли, стои си , играе си.  Дори при него е май по-крокта, като съм там повече мрънка и се глезонти.
Махайте ми въпросителната за събота  Laughing
Само че дискотеката най-вероятно ще я пропусна, защото като се събуди  и не съм до нея  така пищи...

# 167
  • Burgas, Bulgaria
моя пък няма проблем да го оставя не реве обаче няма при кой.Ето в сряда ми се налага да отида до Варна за 3-4 часа и едва уговорих майка ми за тая работа.

# 168
Как до Варна за 3-4 часа, че той само пътя е поне час и 30-40 мин?

# 169
Веси и аз съм с две ръце за Гамишев. Той ме следеше и при него си раждах. Акушека ми беше Нина Арнаудова ако не се лъжа се казваше(също много свястна женица). При Калчева отидох 1-2 пъти между другото.

# 170
  • България
Абе някой познава ли акушерка Гергана Христова (ако изобщо съм запомнила името)  Тя ме изражда и така и не я почерпих тая жена. Бяха ми дали някакъв телефонен номер да се свържа , но се оказа че е сменен или нещо такова.

# 171
  • Burgas, Bulgaria
Краси идеята ми е сутринта да тръгнем и към 2-3 живот и здраве да се приберем.Малко сбърках с чесовете  Crazy.Ники по принцип е много спокоен и с него проблеми няма -хапва спи и си играе е верно на последък е по крив но все пак зъби му никнат вече и втори е избил лекичко.Лошото е че свеки гледа племеника на мъжа ми който е на 4г. но на ДГ не ходи щото много боледувал а отгоре на всичко майка му настоява постоянно да се наблюдава и пита неща от сорта-Пишка ли ти се?Гладен ли си и така .Иска и на обед да спи като баба му обезателно да е при него защото той не е свикнал сам.
оф неискам да пиша че откачам.Заради тия неща неуспях на най-важните лекции да отида.Нищо ще се оправим това са бели кахъри.

# 172
мама21, и на мен ми се иска да отскачам до Варна за 3-4 часа, ама за сега няма начин. Чувах, че може магистрала да направят до там и тогава може и да може.
А аз направо ви се чудя как се оправяте и бебета и учите.  ThinkingМного трбва да са ви кротички бебетата. baby_neutral Ти какво учиш?
Ji, тея дни май пак ще отскоча до ПИБ да си открия дебитна Виза. newsm78

# 173
  • Burgas, Bulgaria
финанси  Sunglasses -пълна противоположност на мен.Мечтата ми бе медицина ама айде пуста фамилия.
За сега да чукна на дърво от както се е родил дори повече ми върви.От бременноста така бях затъпяла че имам 5 невзети изпита а тази година всичко си взех-фук фук

# 174
Браво за взетите изпити! Аз пък откакто родих и си седя в къщи много затъпях  smile3537

# 175
 krasi72, влез с сайта на ПИБ и си поръчай Дебитна Виза Електрон он-лайн. Има опция да избереш клона, в който да ти я доставят. И така ще имаш едно ходене до банката, само за получаването й. За 5 работни дни става и на Уишчето й спазиха срока, Шушончето са я забавили две седмици, ама са имали някакъв проблем най-вероятно. Ако прегледаш тарифата на коя да е банка ще видиш, че таксите по обслужване, поддръжка и транзакции са доста по-високи на Кредитните, дори в пъти повече. Това е основния + и затова нямам кредитна до момента
Маестро дори и с чип не става за Редута  Wink

mama21 Браво на теб

Последна редакция: пн, 04 фев 2008, 21:58 от Amelia

# 176
  • Burgas, Bulgaria
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/images/pogo_mod.jpg
оле много ми харесва а мъжо каза че щеме изгони от нас.
8кг. тежи какво мислите сега Бъза е 12кг.+10.100 бебе

# 177
  • На морето!
Миме, и аз я гледах, но този черен цвят за лятото ми се струва като метод на Инквизицията.А червена мъжа ми категорично отказа. Crossing ArmsАз сега тази чакам, обаче много мънички ми се виждат колелцата  newsm78Искам да я видя и на живо, но не се сещам къде продават колички Косато в БС?

# 178
Амели, и аз мислех от сайта да си поръчам , ама някак несигурно ми се видя да си изтипосам всички данни през интернет. Иначе наистина ще ми спести ходене , а от там и един рев на малката, в случай ,че я оставя на баба й.
Мама21, вече гледаме летни колички? На мен тази много футуристична ми се вижда. Иначе ние пак ще си караме старата от баткото ако все още е здрава.

# 179
  • Burgas, Bulgaria
ами летни я та кола 12+беб 11-23 кг.още сега а маминка кат я хване кризата как ще бута
Райне и аз тази много я харесах и още една
http://img104.imageshack.us/img104/6291/hula4yc1.jpg 5.5кг.
относно Б-с май няма такива тук
мъжо каза че ако продължавам така ще ме набие и ще ми изключи компа  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт