Чуйте новини горещи-МАРТЕНЧЕТО песни пее и не спира да плещи!

• 12 836
  • 276
  •   1
Отговори
# 165
Кали, весело е найстина  Crazyама на хората около нас им е весело  Joyа  на мен и на Боби по скоро ни се реве  ooooh!

Аз също не съм водила Алекс в МОЛ-овете от около 3-4 месеца и скоро мислех да го направя ,но след като прочетох поста ти си познах детето в лицето на Кало и се отказах категорично  Crazy Joy

# 166
Зори, кураж  Confused
иначе в петък няма как да сме заедно, защото сме на парти там и сигурно ще е затворено за посетители. Айде по-скоро, ако е хубаво времето навън да ги изведем. Иначе столчето и масата с тънките крака са точно тези, за които се сещах. Масата е бая голямшка  Thinking ще имате ли място за нея? Ето това съм харесала аз: http://www.igra4kite.com/popup_image.php?pID=2512&osCsid=f9d … e6c9b775fa063a2cc, а за партито взех това: http://www.igra4kite.com/popup_image.php?pID=2522&osCsid=f9d … e6c9b775fa063a2cc.

Веси, дървени масичка и столчета има в АИКО, шаренки са, много сладки, ама много паянтови, бе  Confused ако видиш хубави дървени, свирни и на мен.

Мики, наистина си приличате със сестра ти, просто косата заблуждава, ако се загледаш в лицето и най-вече нослето и устните много си приличате, аз пък какъв подробен анализ ви направих  BlushА аз Алекс съм го засичала в действие в мола  Joy подмина ме като бързия влак и изхвърча от магазина, татко му се залетя след него, а след 2 секунди и Мики и Симона подпалиха гащите, много оттренирана ми се видя сценката Joy

И аз пък искам ИКЕА, искам и една свестна ЗАРА да направят, а не тая пародия аутлета. В ЗАРА Хоум има уникални неща просто, такива цвъчки за дома има, че прсто няма тръгване без пълен плик  Laughing

Констанс, добре дошла  Hug

# 167
ООО Калина все едно моя син описваш,последният път взе да се катери по едно диван4е и се пързаля с надолу главата Crazy,а аз само го дебна да не падне и като хукне да бяга и аз подире му ooooh!,за секунди не мога да го изтърва от поглед,и наистина все към ескалатора го вле4е,вози се нагоре,надолу,влиза в магазините,дърпа дрехите,единствения на4ин да разгледам магазин на спокойствие е да го сложа в коли4ката и да му връ4а пуканки,защото докато ги изяде вси4ките не става WhistlingАма ние избягваме да излизаме с него де,аз имах в предвид,4е вкъщи се е кротнал малко,ве4е може да изгледа цяло анимационно филм4е без да мърда LaughingА аз друго не съм ви казвала как веднъж с една метла така ме цапардоса по 4елото,4е 10мин ревах с глас,излезе ми едновременно цицина и синина,жертва съм на дом.насилие Laughing и все пак е по кротък в сравнение с преди 2м примерно Mr. GreenМеждудругото и аз си мисля за рож. ден дали да не взема някаква маса и стол4е,където да рисува,4е засега нямаме подобни екстри,та си мислех да му взема едни фулмастри и блок4е за рисуване,ама то без маси4ка няма смисъл май4е newsm78

# 168
Ели също обожава разходиките в Моловете. Като  се качи по ескалатора прави кръгом и казва: "ПАК" иди обяснявай , че в тази посока Не може ooooh!

Напоследък с баща си се спукват от акробатични номера , скачат по спалнята , правят салта и кълбо на пред (ЕСТЕСТВЕНО С НЕГОВА ПОМООЩ) . Влизам аз в стаята онзи ден и тя ми вика"Мамо айде пави буго( прави кълбо) "и аз дърта магарица ща не ща...се претъркулвам)
 bowuu
постоянно ме кара да танцуваме , но напоследък не ми дава да пея - " стига пя мамо"

Както предполагах след обяд се обадили , че е с температура и бабето , болно не болно отишла да я вземе. Сега ще тищам към дома , да си лекувам болната душичк а, започнала и да кашля ooooh!.Пак се почна

# 169
Дейзи ,това ни беше последното ходене в МОЛ-а с Алекс ама от тогава е пощурял още повече . Сега в Италия на няколко пъти в магазини им настръхва косата на хората защото за секунди се катереше и скачаше директно от диванче за пробване на обувки или маси с наредени дрехи отгоре /както в Манго например ги слагат обувките и чантите/  Crazyдиректно разкарва каквото има отгоре мята се и скача . Ако тръгна да го спирам прави упражнението още по бързо -така под напрежение и в същото време се опитва да се изплузне от ръцете ми та шанса да се пребие по този начин става още по голям ....  ooooh! абе кошмар не ми се мисли дано да мине този период ,че незнам вече .
Аз за рождения му ден съм харесала едно колело -тротинетка на Фишър прайз като намеря снимка ще ви го покажа,но за сега е само идея .

# 170
И аз Тино не съм го водила по моловете от много отдавна, ама четейки какво пише Калина май и няма да е скоро  Joy

Мики, мога да си го представя Алекс, вие сте си истинско шоу . Hug Аз много се радвам на палави деца, макар да ми идва и в повече понякога де, но Тино е малко по-кротък .Аз направо ти се възхищавам колко си спокойна

Цеци, дано се оправи бързо мъничката, че е ад! Praynig

# 171
Здравейте! Hug

Мики  Hug страхоти са снимките,много сте готини! Hug Самолетите на wizz наистина изглеждат хубави и нови  Laughing
Цеци Hug надявам се Ели да се оправи бързо  Hug
констанс Hugдано и вие оздравеете бързо,много са гадни тези вируси  Confused

Ние все още удържаме Юджи по моловете,но напоследък и той почна да прави разни номера  Whistling влиза в магазините и иска да го качваме на ескалаторите  ooooh!но пък в студеното време беше решение  Simple Smile Вече се стопля и ще излизаме по разходки навън  Grinning
Аз още не съм измислила подарък за РД  newsm78

# 172
  • София
Момичета има ли някой на Ти с математиката

# 173
Зори, Hug и кураж. Знаеш, че сме с теб, а и всичко минава, лошо е като си отиват млади хора, като колегата на Деси.
Деси, Hug, много гадно наистина, понеже знам какво е да загубиш приятели и познати толкова млади, ми стана страшно мъчно като прочетох статията.
Констанс,добре дошла и бързо оздравяване.
Бързо оздравяване и на всички болнички.
Хайде лека вечер

# 174
  • Варна
Оф, тоз РД ми е голяма чуденка. Rolling Eyes Още нищо не съм решила, а не остана време. Ще го празнуваме другата събота. Много ме е яд, че във Варна няма никакви забавления за толкова малки деца като нашите. Всичко е за по-големи дечица или е много скъпо за ограничено време. Confused
За подарък мисля да му вземе конче, че за Коледа друго взехме. Ама може и друга идея да ми дойде, подаръкът ми е последна грижа в момента.
Вчера ходих на АГ. Имам раничка за горене и гъби. Sick Та скоро спиралата няма да ме огрее.  TiredСега пак с една чанта илачи съм заредена. ooooh!
Мики, Много сте сладки, прекрасно семейство сте, наистина. Hug
konstans, бързо оздравяване. Hug
Цеци, моята баба е същата като твоята. Дай и да манипулира и да го играе болна. Няма равна. ooooh!
Зори, още веднъж  Hug. Баба ми почина през април. Cry Бях бременна в 8-мия месец с Габи. Нося името и, много си я обичах и го понесох тежко, въпреки че тя боледува много време и беше ясно какво следва. Дядо ми пък почина реди 2 години след 9-месечна борба с рака. Да ги гледам как гаснат от жестока болест е най-тежкото нещо, което трябваше да преживея. Cry Баба ти си е отишла по най-добрия начин.  Praynig
Отивам да провеждам маневри "къпане". Tired

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 21:07 от Katia_N

# 175
  • In the jungle out there..
Момичета има ли някой на Ти с математиката

Какво ти трябва Wink

# 176
Мами, а вие давате ли вече на малките от вашата манджа или още им готвите отделно  Rolling Eyes Сега Маги, като ходи на ясла и за вечеря трябва да измислям нещо  Rolling Eyes та се чудя дали може да й давам от нашите манджи. Но аз слагам доста подправки - къри, разни треви, бял пипер  newsm78

Мами, а някоя да е разпозната с магазините в Мюнхен  Grinning

# 177
Добър вечер!
Аз известно време нямах нет , та сега се разписвам само, че докато ви прочетаааа ooooh!
Искам да изкажа съболезнования на Зори Hug
Знаете през какъв ад минахме ние с татко...много боли да загубиш близък, но живота продължава (мразя го това изречение)
Деси , кураж на семейството на вашия колега SadМного е тъжно когато си отиват млади и способни хора.
ПОжелавам здраве на всички и много ви обичам.Липсвахте ми тези дни Hug

ПС и аз дас е похваля с моето гардже, вече знае 2 стихотворения, голям смях пада у нас . По цяла вечер я караме да рецитира.
И да пазите децата от тоя вирус. Галито го кара и е мнго отвратителен.

# 178
  • София
Мами, а вие давате ли вече на малките от вашата манджа или още им готвите отделно  Rolling Eyes Сега Маги, като ходи на ясла и за вечеря трябва да измислям нещо  Rolling Eyes та се чудя дали може да й давам от нашите манджи. Но аз слагам доста подправки - къри, разни треви, бял пипер  newsm78

Shocked Весе ти ме уби. Ми аз му давам всичко и по заведения яде. Аз готвя без мазнина и без сол, но ползвам Вегета-много. А по заведенията знаеш как готвят Wink
Вече и прясно мляко му давам. не съм му давала само гъби и мед  newsm78 и друго не се сещам.
А... и алкохол и цигари не давам  Joy

# 179
Кетито кажи за математиката де,4е ми стана интересно EmbarassedАз дори и мед и гъби съм давала.Дани хапва от нашите манджи,откакто стана на годинка,просто спрях да слагам лЮто и се опитвам да ограни4авам малко подправките Peace

Общи условия

Активация на акаунт