Зори моите съболезнования

Деси съжалявам за колегата ти

Вси4ки болни4ки да оздравяват бързо

Мики страхотно семейство сте и ти много добре изглеждаш,а децата ти са много красиви и двамата
Аз да ти кажа като сме разправяли на свекърва ми колко палав е Дани и тя все викаше,4е и мъжът ми е бил такъв като малък,ама като идва последният път и каза,4е определено Дани е по активен
Той напоследък доста се е кротнал де,пове4е слуша като 4ели
Определено му се отрази добре седенето вкъщи,взе да си възвръща бузките,даже и зъб4е взе да избива.Само дето напоследък много малко спи,тази сутрин се събуди в 7:30 и взе да ме прегръщ и целува,пък на мен ми се спииии
,след половин 4ас опити да ме събуди накрая ми махна завивките и взе да крещи "тавааааа"(ставай
),та успя да ме надигне,от днес го пускам редовно на ясла да видим докога ще го опазят здрав 
Мила направо ти се у4удвам на ентусиазма за игра,при теб май е неизживяно детство,аз определено нямам нужното търпение да си играя толкова с Дани,напоследък играем само на криеница,гоненица и гъдели4кане
И аз съм в депресия,но ще ви го спестя.
Целувки на малки и големи

Зоуи

!" А,а вчера изсипал всички солети на масата и аз разтребвам и му се карам,а той се присламчва към мен и ми казва с най-подмазваческата муцунка:"На мама сладкото момченце..."(така му казвам от време на време

при нас положението е трагично....аз и мъжа ми сме на легло, караме гусния грип в много тежка форма явно, защото до вчера си мислех, че няма да се справя и ще умра-това съвсем сериозно.Никога в живота си не съм се чувствала така слаба, отпаднала, безпомощна и т.н. и т.н.Кашлица безумна, имам чувството че гълтам бръснарски ножчета, хрема нечовешка, отпадналост, болки в мускулите и от лекарствата в бъбреците, за да няколко дни съм си сложила в суатата едно парче пица и това...ад
направо ме разбиха.