Чуйте новини горещи-МАРТЕНЧЕТО песни пее и не спира да плещи!

• 12 831
  • 276
  •   1
Отговори
# 150
Олее само лоши новини Rolling Eyes
Зори моите съболезнования Hug
Деси съжалявам за колегата ти Hug
Вси4ки болни4ки да оздравяват бързо Hug
Мики страхотно семейство сте и ти много добре изглеждаш,а децата ти са много красиви и двамата Heart EyesАз да ти кажа като сме разправяли на свекърва ми колко палав е Дани и тя все викаше,4е и мъжът ми е бил такъв като малък,ама като идва последният път и каза,4е определено Дани е по активен WinkТой напоследък доста се е кротнал де,пове4е слуша като 4ели ThinkingОпределено му се отрази добре седенето вкъщи,взе да си възвръща бузките,даже и зъб4е взе да избива.Само дето напоследък много малко спи,тази сутрин се събуди в 7:30 и взе да ме прегръщ и целува,пък на мен ми се спииии Crazy,след половин 4ас опити да ме събуди накрая ми махна завивките и взе да крещи "тавааааа"(ставай Wink),та успя да ме надигне,от днес го пускам редовно на ясла да видим докога ще го опазят здрав Praynig
Мила направо ти се у4удвам на ентусиазма за игра,при теб май е неизживяно детство,аз определено нямам нужното търпение да си играя толкова с Дани,напоследък играем само на криеница,гоненица и гъдели4кане Embarassed
И аз съм в депресия,но ще ви го спестя.
Целувки на малки и големи Hug

# 151
Нели, супер резултат  Hug И моя беше такъв.

За общия РД зна4и остава в това клуб4е, а за дата остава да решим 4 или 5 април.

Аз дори ве4е измислих костюма на Анна-Мария, сега остава само да го измайсторим заедно с мама.

Абе мами мислите ли за подаръци за рожденните дни? Аз много се чудя кво да и вземем. Харесала съм и едни много хубавки стол4ета и маси4ка от ИКЕА и другата седмица като ходя пак до Гърция през седмицата мисля да и ги взема, 4е този уикенд в Солун имаше толкова народ 4е директно се изнесох с 200

Нели клуб4ето е до Плиска близо, на Коперник и Шип4енски проход, като идваш от Плиска преди светофара на Шип4енски проход има в дясно две аптеки в този блок се намира, той е успореден на Шип4енски

# 152
Мда, явно всички сме в депресии  ooooh! Зоуи  Hug

Радвам се, че ви харесва клубчето, така се радвам на всички хвалби все едно е мое  Rolling Eyes като знам какво им костваше да го направят толкова хубаво, а и какво продължава да им коства. Ето от тази снимка нататък е клуба: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204608&photo=21, паролата е alis, вижда се една малка част, но все пак всички да добият представа, ако ще правим там общия РД.

Зори, аз тамън вчера ходих до Хепиленд, че на Алис приятелката в петък има рожден ден. Взех й бебешки център за повиване и къпане на Екоифер  Crazy между другото сега има там намаление на доста от играчките. Та на Алис й харесах маса за рисуване с две столчета в розово или с едно столче в жълто. Към 50-60 лв.излизаха. Тия маси в Икеа по колко са? При нашта педиатърка има маса от Икеа - лилава със зелени столчета, много е готина, но е доста голяма Thinking Кажи костюма какъв е да не се повтаряме?

# 153
  • София, център
Много готинко изглежда, аз съм твърдо за!

# 154
  • София
Здравейте,милички! Hug

Деси,много кофти,съжалявам за колегата ти! Sad

Мики,много сте готини Hug,а децата ти са просто прекрасни! Heart EyesНаистина изобщо не си приличате със сестра ти.

Нели Hug,браво за хубавия резултат,я забрави за това амнио,защо да се подлагаш на допълнителен стрес без причина,пък и до колкото разбирам нямаш дори 30 години.

Аз сега приспах Дани,тая нощ спа много неспокойно ,съответно и аз покрай него Tired
А тая сутрин като се събуди погледна през прозореца и ми вика"Много е лошо времето!" Laughing,стана ми много смешно.После си играе с количките и вика"Дай газ!Настъпи!",аз го питам кой казва така,а той ми отговаря "магарето!",сетих се,че ми говори за магарето от Шрек,много го харесва това филмче,изтеглила съм му всички серии.Вчера му изтеглих "Чебурашка" и също му стана много интересно,доста погледа и днес ми вика:"Мамо,пусни Обулака (чебурашка Simple Smile!" А,а вчера изсипал всички солети на масата и аз разтребвам и му се карам,а той се присламчва към мен и ми казва с най-подмазваческата муцунка:"На мама сладкото момченце..."(така му казвам от време на време Simple Smile),съответно веднага омекнах и го питам какво си направил тука?,а той ми отговаря:"свинтина!"(свинщина) Joy hahaha
И аз съм за 5-6.04 за общия РД,за да са минали на всички рожденните дни.Много е готино клубчето!

# 155
Тася  Joy много ме изкефи това на "мама сладкото момченце" и "свинтина"  Joy стават все по-опасни, чак се плаша как ще ни подработват в бъдеще. Алис като иска нещо и като мине през фазата на пискането и тръшкането ми се присламчва и почва едно "мами", "маме", гъделичка ме по гушката, целува ме по краката даже  Laughing

В петък ще наснимам хубаво клуба и ще го пусна да го разгледате, от тези снимки сега нищо не може да разберете, само цветовете  Laughing

Мики, аз сестра ти я разконспирирах, приличате си, макар и да мислиш, че не  Grinning

# 156
Здравейте, милички!
Не съм много активна в последно време(да не кажа страшно много време), но е време май пак да си върна нещата по старому, а  Hug

Оказа се, че много ми липсвате и ми се прииска пак нещата да са както преди Rolling Eyes Явно всичко, което ме промени през втората ми бременност ме напуска и се връщам към старото ми аз

Зори, миличка, моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose

Ех, Мики Hug, супер сте,  как ми се прииска и на мен едно пътуване.Принципно ми се върти в главата нещо такова след р.д. на Тино, ама нищо не предприемам още, май не искам да оставям Слава тук, пък ние да се забавлваме.С двете деца за сега никъде не тръгвам  Crazy

Аз избирам клубче за рождения ден на Тино, но нещо не мога да се ориентирам и не си харесвам.Това , за което говорите има ли страница в нета?
Поканени сте всички както миналата година и ще ми е страшно приятно и на мен и на Тинко ако дойдете!Само да се ориентирам къде ще е и ще говорим по-подборно! Hug
Аз подарък не съм му измислила още и съм в чуденка  newsm78

Сега да ви се и оплача  Cry при нас положението е трагично....аз и мъжа ми сме на легло, караме гусния грип в много тежка форма явно, защото до вчера си мислех, че няма да се справя и ще умра-това съвсем сериозно.Никога в живота си не съм се чувствала така слаба, отпаднала, безпомощна и т.н. и т.н.Кашлица безумна, имам чувството че гълтам бръснарски ножчета, хрема нечовешка, отпадналост, болки в мускулите и от лекарствата в бъбреците,  за да няколко дни съм си сложила в суатата едно парче пица и това...ад
Хем с мъж ми сме изолирани в една стая и никъде не мърдаме(до вчера и да искахме не нямахме сили) без маски Славето започна да кашля и Тинко след нея.Явно сме я заразили преди да се проявят симптомите....
Сега Славето е с гледачката вкъщи, а Тино е у баба си.Ужас направо, няма такув кошмар. Cry Cry Cry
Предпочитам аз да съм зле, ако трябва със седмици, само малките да са здрави, ама на....

Докато напиша и 3 нови поста    ooooh!

# 157
Тася ,ще падна от смях  Joy страшен модел е Дани  Heart Eyes домъчняло ми е за вас дано се пооправи времето да се видиме поне живееме сравнително близо  Hug

Дейзи ,клубчето е страхотно личи си и по малкото което се вижда  Heart Eyes определено сме там и май наистина 5-6 ще е по удобно.
А за сестра ми по принцип нямаме много общо ,но няколко пъти имаме шокиращи случки които ме навеждат на мисълта ,че явно си приличаме по някакъв начин. Веднъж си беше капарирала едно яке и ме прати да и го взема ама не беше предупредила ,че ще отида аз ,като влезнах и продавачките директно ме попитаха дали съм сестра на момичето което си го е запазило ,че много сме си приличали  #Crazy направо ме разбиха.

# 158
Ееее Констанс ,  Hug крайно време беше да се появиш  Heart Eyes само кофти ,че сте болни ама какво да се прави тази зима всички се изредихме  Tired
Иначе за пътуване с децата  ooooh! хубаво ,че имаш здрав разум защото найстина не си е работа  Crazy На мен пак Симона ми е голяма и се оправя сама със всичко ,а и все пак там разчитах на майка ми да ги гледа иначе нямаше да тръгна та каквото ще да е  Mr. Green

За поканата за рождения ден благодариме  Hug и сме на линия нали знаеш  Wink само да сме здрави.

# 159
Констанс, много гадно Sad Аман от тия грипове, дано бързо се оправите. Добре дошла отново Simple Smile!!!

Тася  уникален е Дани  Laughing

И Анна-Мария като направи беля, идва и по4ва яко да се мазни "мамиии, Ани би4а мама Зоуи" и аз съответно я питам кво е направила и тя "малка беля' или "голяма беля"Simple Smile

Мики и според мен имате нещо общо със сестра ти Simple Smile

Дейзи, айде заедно в клуб4ето в петък ?Simple Smile

А за стол4етата ето тези са - незнам колко струват, няма ги в новият им каталог, ама според мен няма на4ин да не ги продават:
http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/20099496
http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/10099492
http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/70050812

А за костюма - нещо како цвете Simple Smile - разли4ни цветя по една рокли4ка ще наслагаме, по обувките, в косата

Аз потеглям, ужас вси4ко ми е свито, направо незнам как ще издържа Sad

# 160
И аз съм ЗА датата и мястото на общия РД  Peace

Зори, много са готини тези нещица. и аз търся на Маги такива, но това, което е тука не ми харесва  Tired Или варианта е да взема пластмасови. Но аз предпочитам да са дървени. Да взема да отворят и тук една ИКЕА  Laughing Те Джъмбото дойдоха и другите да се ориентират  Laughing

# 161
Зори, кураж, мила!

Бъдете здрави всички!  Heart Eyes

# 162
Тася твоя Дани пак изби рибата  Crazy,браво много му се радвам Hug
Аз пък толкова съм се побъркала с неговоренето на Дани,4е даже го сънувах тази седмица,4е говори Laughing и то като голям 4овек,а аз се пуля и си викам,бре туи дете как така до в4ера нищо не казваше Laughing,тотално съм се побъркала ooooh!
А Икеа ми е един от лЮбимите магазини,много ми харесват стоките и са евтини,даже сме решили легло от там да си вземем.Ето това са ни последните придобивки оттам.
http://www.ikea.com/PIAimages/52417_PE153208_S4.jpg
http://www.ikea.com/PIAimages/52416_PE153207_S4.jpg
http://www.ikea.com/PIAimages/52415_PE153206_S4.jpg
Вси4ки тия нещица общо за 4,50 евро.И са супер ка4ествени,Дани е изпо4упил вси4ки 4аши,4инии,вижда им сметката много бързо,а тези от Икеа не са мръднали Peace

# 163
Мики, много весело изглежда около вас Simple Smile самолетът също. много ти благодаря за положителната оценка, чудех се как да агитирам благоверния да отидем то италия лятото на гости на най-добрия му приятел, мисля, че поста ти ще вземе превес в спора Wink

Зои, Joy ... за пореден път се убеждавам, че дани и Кайо много си приличат. и аз вчера направих голямата грешка да си помисля, че Кало се е кротнал, само зашото цяла събота се въргаляхме да се гушим и отказа да стане.
Но снощи отидохме до Мола да се видим с едни приятели и Калоян изпадна в една еуфорияяяя... не знам как ги пускате децата в мола, той за първи път отиде като не-бебе.
Започна да се търкаля по пода, да пълзи, да ляга, намери в кафенето една метла и започна да мете, да бяга към ескалаторите... тичаше за да се пързулне и да падне и голям кеф като се пребие... хората около нас започнаха да ни гледат с огромно съчувствие и да ме питат какво му е на детето. (случката се развива от 8.30-10.30 вечерта ) на края ние шестимата бяхме капнали а калоян се катереше по масите, прегръщаше непознати хора, едни руси девойки на 3 и 5 години си намери, прегръдки гонитби криеници... влезе зад бара.. абе... накрая ние и шестимата бяхме капнали.

добре, че затвориха по едно време магазините и поне не се налагаше да се чудя от къде е задигнал някоя закачалка. другия път преди разходка в мола ще се наспя и ще пийна един ред бул, поне да съм в тонус Joy

Тася, Joy

при нас напоследък има сериозен проблем. На мен косата ми капе все още и в леглото се залепят косми по бибите, кайо им казва: мам мие бокук.
Няколко сутрини поред се събуждам от скубане по главата и следната реплика:
Ааууу... Ужа! Маллиии.. Бокук! Аууу, бокук! Кайо чишти....
Надявам се, че скоро ще направи разлика между косми и коса и ще спре да ми подпомага косопада.

# 164
Зори ,кураж и от мен миличка  Sad Hug

Зоуи ние ползваме тези чашки от доста отдавна и съм много доволна имаме и в банята за игра и в кухнята за пиене въобще много работа вършат. Бях си взела и виличките и лъжичките преди време ,но ги изпогубихме и подарихме та сега купих още един комплект /в  по различни цветове са от миналия път / и сега е голяма игра вкъщи с тях  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт