Чуйте новини горещи-МАРТЕНЧЕТО песни пее и не спира да плещи!

• 12 780
  • 276
  •   1
Отговори
# 270
Мила, стига бе!  ooooh! Майка ми не ми рови из нещата от ученическите години. Мен ако питаш, не е редно  Naughty Не може всеки път да проверяваш къде какво има и да го прибираш. Защо не й оставиш бележки из чекмеджетата, с ясни и същевременно веселяшки послания  hahaha Все пак да й стане ясно, че много добре знаеш, че ти рови из нещата  Blush Предполагам, ще се притеснии няма повече да се осмели  Joy

Абсолютно съм съгласна!
Такова поведение е леко непристойно за възрастен човек и никак не е нормално, извини ме за определението
Моята баба е такава - проверява всичко на всеки
Идеята с бележките ми харесва, а на компа сложи парола или скрии папките, знам ли... newsm78

# 271
Мила ,тъкмо щях да те питам как са се справили майка ти и Боби и ти ме разби  Shocked как така ти бърка по шкафовете -абсолютно нередно е според мен. Ама явно е доста отворена щом и с компютъра се оправя  Wink .На една моя приятелка свекърва и правеше този номер ,но бъркаше само в шкафа с новите /обикновенно  големи/ дрехи на детето ,много странно и неприятно. Първия път си мислехме ,че просто и е интересно и приятно да разгледа какви дрешки са и подарили и накупили и го приехме ,но това нещо се повтаряше всяка седмица докато един път се случи ,че трябваше да отиде в тях да гледа детето и петък и събота -пак бяхме заложили капаните и двата поредни дни беше ровила  Shocked което вече си е направо подозрително.
 Незнам кави са ви отношенията ,но аз бих говорила директно, но без  да се карам просто бих и казала ,че не ми е приятно да го прави.

# 272
Да и на мен идеята с бележките ми се струва много свежа  Peace

# 273
  • София
Мики ше ме умориш бе жена Joy Майтапа на страна, ама със сироп можеш да го надрусаш Mr. Green Без майтап, наркоманчетата го пият по едно шишенце Rolling Eyes

Мила така прави и баба ми /на майка свекървата/ Да не ти разправям на какви сцени съм присъствала. Сигурно и затова съм такова ЗЛО Mr. Green обучена съм. Joy Аз ако ми направи така някой, Ша го гръмна на място
Радвай се, че не ти е свекърва и не можеш да я намразиш, колкото и да те дразни Wink

Иначе и аз имам сходен проблем Confused Като си ходя на Стрелбище тук се качва който се иска #2gunfire Обаче няма как да заключа, защото Любо си е тук Crazy а на него му е все тая.

# 274
Мила, майка ми не би. Но баба ми, леля ми ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. не биха пропуснали. такава шпиономания ги гони....В началото се дразнех, ама сега не ме интересува. даже ми е забавно като се замисля в какви умопомрачителни противоречия и дилеми ги поставям с откритията им. не но идеята с бележките е супер. да не забравиш да споделиш какво си написала и как е реагирала Simple Smile

Може пък да иска да те опознае , и съзнавайки, че няма как да се сближите вече, да иска да го компенсира подсъзнателно. или пък просто си е любопитно.

днес ходихме при баща ми с Кайо. еееййй как ме издразни този човек! казвам му, че няма да яде К, той, не! ти си лоша майка, остави детето да си хапне кисело зеле със сърнешко.
Абе няма да яде, само ще оцапа, а аз го възпитавам, че с храна не се играе, и трябва да се уважава храната (това е когато не съм решила да правя някоя забавна фотосесия, но баща ми не знае за тази вратичка в закона Joy ) и така.... накрая беше кой ще чисти след Кайо, лошата майка или добрия Дядо. много се дразня като някой му позволява такива работи. "остави го детето"... м и те не си представят какъв е терминатор. не виждам как ще го оставя майка ми или баща ми да го гледат. бавачката като знае, че трябва да изчисти, и го държи по-строго. другите... я бисквитка с шоколадче, я бононки .... и после кайо 3 дни кара на зъби и вода, в очакване на сибитка с коланче и бонки.

Последна редакция: сб, 09 фев 2008, 00:16 от kalina na kayo

# 275
  • София
Ох,пак влязохте в образ Joy hahaha

Мила,и аз мисля,че не е редно,много хубави идеи са ти дали момичетата как да се справиш със ситуацията Peace

Кали,ми такива са бабите и дядовците Confused,имам чувството,че им е много важно да са на въпреки на нашето мнение за възпитанието на детето.и аз се дразня много когато сме при свекитата и малкия ще им откърти вратите на гардероба да ги блъска и аз ,естествено ,му правя строга забележка,че така не се прави,а свекърва ми веднага я отменя като му казва "нищо,бабе,нищо няма да му стане на гардероба" и  други подобни.Ама какво да ги правиш...

Айде,мацки,заповядайте в Св.Валентинската темичка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=265627.msg6459460#msg6459460

# 276
Ооо Кали ,фразата ,,остави го детето,, е просто класика при повечето баби и дядовци   Mr. Green аз вече посвиквам да търпя и да не се ядосвам на тези изпълнения  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт