странно,аз пък овните ги водя за най спокойните хора-мъжа ми,една близа приятелка Тасинка
много са хубави Дани и каката 
Майка ми най сетне дойде за малко,да погледа Б ,че с мъж ми да идем да купим нови дрехи на Б
ужасно се оплетох така ,като разполагам с малко време и първо във Фокс бейби разбрах,че вече не ни е мястото-малки са там нещата
После в детския фокс изобщо не можах да се ориентирам и толкова време загубихме,напразно се мъкнах до Мола
После в Спидо продавачките ми скъсаха нервите(по гнусни намусени грозотии не бях виждала)
После се пробвах да си купя бельо за новия размер гърди, с който се сдобих от седмица,но свикнала с предния си вид адски се разочаровах

И накрая се завлякохме в Джъмбо и купих всичко необходимо на детето на супер ниски наистина цени-само за сравнение-само якето на Б от Мадъркер струва ,колкото сега купените 2 по леки якета,3 панталона,8 бодита,пуловер,жилетка и елек.............
Вече само от Джъмбо ще му взимам дрехи
Верно са по кофти сякаш качество ама той толкова бързо ги израства...........
мисълта ми е ,че може да има варянт да се пропусне 3-ката
а температура няма ,хапва добре ,а след обяд като се събуди беше в супер свежарско настроение. Направо се побърках защото за първи път така ми заспива та звъннах на педито и се оказа ,че е от тусирола
какво ми става незнам ама ми идва да се гръмна
изядохме по една пица и ето ни у дома в 7.40 .... срам и позор... той си спести киното, аз сладоледа и заедно решихме, че е твърде прохладно за разходка. пенсионерррииииии...
а иначе за през нощта не ме притеснява аз така или иначе не спя 
действието му е 50 мин. ако някой се интересува
но като чели мартенските овнета сме по чепати 

Не може всеки път да проверяваш къде какво има и да го прибираш. Защо не й оставиш бележки из чекмеджетата, с ясни и същевременно веселяшки послания
Предполагам, ще се притеснии няма повече да се осмели