Чуйте новини горещи-МАРТЕНЧЕТО песни пее и не спира да плещи!

• 12 784
  • 276
  •   1
Отговори
# 255
Джеси Heart Eyes странно,аз пък овните ги водя за най спокойните хора-мъжа ми,една близа приятелка
Тасинка  Heart Eyesмного са хубави Дани и каката Hug

Майка ми най сетне дойде за малко,да погледа Б ,че с мъж ми да идем да купим нови дрехи на Б
ужасно се оплетох така ,като разполагам с малко време и първо във Фокс бейби разбрах,че вече не ни е мястото-малки са там нещата
После в детския фокс изобщо не можах да се ориентирам и толкова време загубихме,напразно се мъкнах до Мола
После в Спидо продавачките ми скъсаха нервите(по гнусни намусени грозотии не бях виждала)
После се пробвах да си купя бельо за новия размер гърди, с който се сдобих от седмица,но свикнала с предния си вид адски се разочаровах Sad
И накрая се завлякохме в Джъмбо и купих всичко необходимо на детето на супер ниски наистина цени-само за сравнение-само якето на Б от Мадъркер струва ,колкото сега купените 2 по леки якета,3 панталона,8 бодита,пуловер,жилетка и елек.............
Вече само от Джъмбо ще му взимам дрехи
Верно са по кофти сякаш качество ама той толкова бързо ги израства...........

# 256
Мила ,по повод дрешките сега в Италия разбрах нещо което ми се стори много странно и тъпо. В един МОЛ близо до сестра ми са отворили FOX ,но е смесен -бебешки и детски заедно. Попитах за 3 г. и ми казаха ,че бебешките са до 2 г.а детските от 4 г. и всъшност 3 липсва .Нямах време да сравня дали разликата на размерите за 2 и за 4 е голяма  newsm78 мисълта ми е ,че може да има варянт да се пропусне 3-ката  Confused ти защо всъшност не купи нищо от там?

На Алекс вчера незнам дали ви писах ,че ходихме на лекар и му изписаха тусирол за кашлицата по 2 пъти на ден. Днес на обяд беше много отпуснат и ми заспа в ръцете ,но реших ,че е бил изморен и затова. Сега от един час пак така седя си в мен пред компютъра и си гледаше и преди малко пак го виждам ,че спи  #Crazy а температура няма ,хапва добре ,а след обяд като се събуди беше в супер свежарско настроение. Направо се побърках защото за първи път така ми заспива  та звъннах на педито и се оказа ,че е от тусирола  Shocked .Като се замислих действително и двата пъти се унесе 1 час след като му дам сиропа. Аз честно казано казано винаги давам по една лъжица и не спазвам особено дозите /само за сиропа за кашлица става въпрос/ просто не съм мислела ,че има голямо значение ,но явно не било така .Нещо от вчера само гафове правя с това дете  ooooh! какво ми става незнам ама ми идва да се гръмна  Embarassed

# 257
Е добре де, Мики , колко е дозата, защото едва ли чак толкова си я превишила?Мисълта ми е, че просто явно сиропа успива повечко, а не е проблем толкова дозата

# 258
Е добре де, Мики , колко е дозата, защото едва ли чак толкова си я превишила?Мисълта ми е, че просто явно сиропа успива повечко, а не е проблем толкова дозата
Ми незнам колко е дозата защото говорих с педито след като Алекс заспа и все още ми спи в ръцете и немога да стана да взема кутийката ,но да ти кажа сега след обяд му дадох голяма супена лъжица което явно е доста . той успива със сигурност аз и друг път съм давала ,но този път явно прекалих защото така по никое време да ми заспи в ръцете при положение ,че няма Т не се е случвало  Tired

# 259
Miki, забравих снощи да ти кажа, а понеже нали уж ще си лягам рано ...
ако децата са гладни, няма да заспят. поне за обяда от вчера не се укорявай. явно не са били толкова гладни, щом и те са пропуснали.

големи пенсионери сме станали. мъжо обикновено се прибира след 9 -10 от бач. обаче днес и двамата свършихме рано работа (6) и решихме да излезем сами, по ергенски... на пица, на разходка и сладолед, или кино.... както много отдавна hahaha изядохме по една пица и ето ни у дома в 7.40 ....  срам и позор... той си спести киното, аз сладоледа и заедно решихме, че е твърде прохладно за разходка. пенсионерррииииии...
а сигурно до лятото няма пак да имаме така свободна вечер да излезем.
а това ни беше валентинското излизане.

# 260
Сигурно се дава чаена или нещо такова...не се коси толкова, не е чак  страшно  Hug Само да не стане така, че да не ви остави цяла нощ

Микииииииииииии, не се пра'и на луда, само си го упоила да кротува hahaha
Това в кръга на шегата, разбира се

# 261
Сигурно се дава чаена или нещо такова...не се коси толкова, не е чак  страшно  Hug Само да не стане така, че да не ви остави цяла нощ

Микииииииииииии, не се пра'и на луда, само си го упоила да кротува hahaha
Това в кръга на шегата, разбира се

Абе този път стана случайно ,но за друг път е варянт  Joy а иначе за през нощта не ме притеснява аз така или иначе не спя  Mr. Green Crazy

Събуди се  Grinning действието му е 50 мин. ако някой се интересува  Joy Crazy

# 262
Joy Joy Мики! Дори още не сме започнали нощната смяна!
иначе списъка със заинтересуваните можеш да го намериш 2-3 страници по-напред... нещо родени на 7ми март ли беше, в тина ли Joy

# 263
Мики!  Heart Eyes Голяма си скица, да знаеш!  Joy Всички сиропи за кашлица, дори да спазваш дозировката, успиват якооооо! Аз съм заспивала на работа върху клавиатурата, ако искайте вярвайте! Пиех един Димекс преди около 3-4 год. някъде беше. И така ме унесе и си викам, нищо няма да ми стане ако се отпусна на ръцете си така скрита зад монитора. И така съм си полегнала и съм отнесла плувката. И чувам в просъница, че нещо се хилят около мене като разпрани и една колежка ме бута по рамото и ме вика, защото тя се притеснила да не съм припаднала нещо. А другите, нали са мъже, а те не се замислят много за такива неща, го ударили на майтап  Joy hahaha

Та остави го детето да си спинка и не се притеснявай. Че знаеш ли колко е кофти да те събудят посред най-сладката дрямка  Joy Прочети в листовката към сиропа трябва да пише, че се забранява работа с опасни машини и не се препоръчва шофиране докато се пие сиропа  Crazy

# 264
Мила Hug ами явно сие и до характер  Simple Smile но като чели мартенските овнета сме по чепати  Crazy
Мики Hug обикновенно дозата е по една чаена л.3 пъти на ден  Laughing но аз съм давала други сиропи от този не съм,но предполагам пропорцията е същата  Thinking
Кали  Hug сега ви е паднало да си спретнете една романтична вечер  Heart Eyes

# 265

Събуди се  Grinning действието му е 50 мин. ако някой се интересува  Joy Crazy

ха така, страшна скица си, да знаеш   Joy Joy

# 266
Забравих да кажа, че са много красиви всички дечица  Hug

А като чета за вас и вашите мъже, все едно аз съм ги писала. Моя мъж също е много спокоен и не ми се връзва. Аз рядко повишавам тон, но пък как мърморяяяяя  Joy Обаче от всичко най-много ме вбесява, ако говоря половин час, мрънкам, а той в един момент ме попита : Ама ти на мене ли говориш? И това ако няма други хора в стаята.  Joy Но иначе и аз после изпадам в някакви гузни настроения и се сдобряваме  Heart Eyes

# 267
Joy Joy Мики! Дори още не сме започнали нощната смяна!
иначе списъка със заинтересуваните можеш да го намериш 2-3 страници по-напред... нещо родени на 7ми март ли беше, в тина ли Joy

Ми бързам ,като чух ,че ще си лягаш рано  Wink

Значи дозата е 2.5 мл. което наистина е някъде около ч.л. а наште супени са като черпаци   Mr. Green та съм дала 2-3 дози  ooooh!

# 268
Мики Heart Eyes ,голям си сладур Joy
Тоя сироп вашия си го записвам за спешна нужда от сън Joy
А от Фокс нищо не купих,защото нямах време да се ориентирам в детския   а най големите в бебешия са му вече малки на Б,трябваше за 2 часа да се прибирем.Мама го гледа Б общо 3 часа ,докато се облечем и стигнем от в къщи до Мола -представи си на ,какъв бегом пазарувахме,както винаги #Crazy
Ще ме разберат само мамите ,които няма на кой да оставят децата.Просто взимам всичко ,което видя първо,нямам време да разглеждам.
А на себе си да не говорим ,как нямам време нищо да си взема, как съм останала с два чифта ставащи ми дънки,как нямам време нито за фризьор,абе за нищо.................
Аз всичко правя между другото #Crazy

Джеси  Heart Eyes,може да е вярно тогава ,защото мъжа ми е априлски овен

Кали  Heart Eyesтренинг трябва

Сега да ви питам аз ли съм дребнава или наистина не е редно
Майка ми ми отваря всички шкафове.Не ми се вижда правилно.Не знам защо го прави.В редките случай ,когато дойде трябва да се съобразявам и да прибирам всичко лично.Не мисля за нормално да ми отваря шкафа за бельо или този с презервативите Rolling Eyes
Гледа Б за отрицателно време но гледайки го намира време да ми влезе в компютъра.
Ох пак си изкарах всички кирливи ризи на показ Embarassed

# 269
Мила, стига бе!  ooooh! Майка ми не ми рови из нещата от ученическите години. Мен ако питаш, не е редно  Naughty Не може всеки път да проверяваш къде какво има и да го прибираш. Защо не й оставиш бележки из чекмеджетата, с ясни и същевременно веселяшки послания  hahaha Все пак да й стане ясно, че много добре знаеш, че ти рови из нещата  Blush Предполагам, ще се притеснии няма повече да се осмели  Joy

Общи условия

Активация на акаунт