Много ви се радвам на дечицата като ви чета, много.Аз толкова съм изперкала, че нямам особено какво да ви разправям, имам си грижи вкъщи, обстановката ме натоварва и обикновено виждам децата сутрин и малко преди да си легнат.А сега и този гнусен грип май ми е изпил мозъка, не мога да си спомня миналия петък какво сме правили, ама грам.Съботата ми е като бяло петно, а за неделя имам леки проблясъци-няма такова забравяне като моето....
Ох като чета колко болни дечица има и ми се свива сърцето, те и моите двете са още болни, де.Днес ще водя Слава до Масларски, защото и е 4 ден и ако не се оправи май няма да можем да продължаваме по бабини методи, добре поне, че няма Т днес.Свеки сваля Т на Тино като му обува накиснали чорапки с оцет, когато не е много страшно положението, че тия химии дето ни ги набутват лекарите ме отвращават.Иначе той също е по-добре, мъжа ми преди малко си дойде и каза, че няма и той Т, та се надявам ако е хубаво времето утре да излезем малко на разходка.
Меренето на Т си е леко приключение, но той май вече свикна и мирува, разбра, че не е толкова страшно.
Кали, нямаш равна с апарата, снимките ти винаги ме очароват
А и обектите са едни сладури 
И ние не сме решили какво ще правим на Св.Валентин, исках да пътуваме някъде само двамата, но май няма да стане
тоя грип обърка всичките ми планове 
Кети, споко и аз съм станала леко зла, но обикновено се проявявам като става дума за семейството ми и съм склонна на убийство.Аз по принцип съм си нервак, а сега направо на бой налитам.
Имахме един период с мъжа ми се карахме много яко и съм го гонила няколко пъти, ама той си знае, че като съм нервна говоря разни глупости и не ми се връзва...много.Казал ми е, че при следващото подобно изказване събира багажа и сега гледам да си трайкам да не става по-зле.
Оставям ви, че малкото иска да хапва вече
Малко снимки на диванетата(старички са, но по-нови нямам качени) хоп
несправедлива работа -носиш ,раждаш ,гледаш и после всички питат -Ваши ли са тези деца или сте ги взели да ги разходите ?
/одрали са кожата на Слав
/
, Слава също, но по - малко. Да са живи и здрави, големи сладурковци са!
и ги мисля
Голяма любов са Кайо и Сара - много са сладки!!!
...не че е спешно, тя е много по-добре, ама съм си наумила да отидем.
същата работа като Боби на Мики...иска ми се, ама 3 ми звучи някак много.Може би след десетина години, това пък ми звучи много далече....

въобще не се замислям
дадох му Нурофен и я свали,дано не ми вдига тази вечер повече от 38