Чуйте новини горещи-МАРТЕНЧЕТО песни пее и не спира да плещи!

• 12 790
  • 276
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте  Hug

Много ви се радвам на дечицата като ви чета, много.Аз толкова съм изперкала, че нямам особено какво да ви разправям, имам си грижи вкъщи, обстановката ме натоварва и обикновено виждам децата сутрин и малко преди да си легнат.А сега и този гнусен грип май ми е изпил мозъка, не мога да си спомня миналия петък какво сме правили, ама грам.Съботата ми е като бяло петно, а за неделя имам леки проблясъци-няма такова забравяне като моето....

Ох като чета колко болни дечица има и ми се свива сърцето, те и моите двете са още болни, де.Днес ще водя Слава до Масларски, защото и е 4 ден и ако не се оправи май няма да можем да продължаваме по бабини методи, добре поне, че няма Т днес.Свеки сваля Т на Тино като му обува накиснали чорапки с оцет, когато не е много страшно положението, че тия химии дето ни ги набутват лекарите ме отвращават.Иначе той също е по-добре, мъжа ми преди малко си дойде и каза, че няма и той Т, та се надявам ако е хубаво времето утре да излезем малко на разходка.
Меренето на Т си е леко приключение, но той май вече свикна и мирува, разбра, че не е толкова страшно.

Кали, нямаш равна с апарата, снимките ти винаги ме очароват   bouquet А и обектите са едни сладури  Heart Eyes

И ние не сме решили какво ще правим на Св.Валентин, исках да пътуваме някъде само двамата, но май няма да стане  Close тоя грип обърка всичките ми планове #2gunfire

Кети, споко и аз съм станала леко зла, но обикновено се проявявам като става дума за семейството ми и съм склонна на убийство.Аз по принцип съм си нервак, а сега направо на бой налитам.

Имахме един период с мъжа ми се карахме много яко и съм го гонила няколко пъти, ама той си знае, че като съм нервна говоря разни глупости и не ми се връзва...много.Казал ми е, че при следващото подобно изказване събира багажа и сега гледам да си трайкам да не става по-зле.

Оставям ви, че малкото иска да хапва вече

Малко снимки на диванетата(старички са, но по-нови нямам качени)
хоп

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 15:34 от konstans

# 241
  • София
konstans   Иска парола

# 242
Лелее Констанс много са сладкиииии  Heart Eyes ама и при вас положението е  като при мен нито едното нито другото приличат на теб  Crazy несправедлива работа -носиш ,раждаш ,гледаш и после всички питат -Ваши ли са тези деца или сте ги взели да ги разходите ? Joy /одрали са кожата на Слав  Grinning/ Hug

# 243
  • Sofia
Не, не иска парола, просто трябва да се логнеш и тогава да отвориш линка.

Що бе, на мен пък Тино адски много ми прилича на konstans  newsm78 , Слава също, но по - малко. Да са живи и здрави, големи сладурковци са!

# 244
Не, не иска парола, просто трябва да се логнеш и тогава да отвориш линка.

Що бе, на мен пък Тино адски много ми прилича на konstans  newsm78 , Слава също, но по - малко. Да са живи и здрави, големи сладурковци са!

Ми незнам на мен грам не ми приличат на нея  Crazy нослетата ли ме подвеждат нямам предтава  Grinning

# 245
А бе спорна работа, на мен не ми приличат на мен, а и много хора казват, че са одрали кожата на баща си.
Според родата Тинко прилича на мен...

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 14:41 от konstans

# 246
Здрасти милички -леле ,колко хубави снимки Heart Eyes
Констанс  Heart Eyesмного сладко ги къпеш заедно,много са ти хубави Тино и Слава  bouquet
Кайо,Сара и Алекс също са страхотни на любовните серии Heart EyesСъвсем тематично.(Мики Heart Eyes аз размазани твои снимки не видях-имай предвид,че снимка бг разваля много качеството,на моите също,но това ми е най удобния сайт)
Ето пускам и аз на 3 годишната кака ,която загражда Б.Той много обича да си гледа тия снимки с нея и са по темата и са в розово Heart Eyes
Явно я харесва,позволява и да го реши,облича .
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=217469
Пускайте още снимки-валентинки Heart Eyes
Той определено харесва по големи деца.В едно клубче една кака на 10 години така го впечатли ,че почна да тича в кръг а тя реши,че го е изплашила-не се намериха Joy

За карането-аз преди изобщо не бях такава,но сега наистина съм лоша с мъжа ми и го ползвам за отдушник на умората си.Той е супер спокоен и ми издържа на истериите ама му е мъчно и мен ми става после гузно.
Досега не съм си събирала багажа но знам,че мога да го направя и то за глупост,защото много се паля и самонавивам за нищо:oops:

За гърдите -Б започва истерично да плаче и да се опитва да ми свали блузата ако откажа.После гушка гърдите и лежи между тях обеснявайки ,че са негови ,че ги обича и от време на време ги преброява(докарва ги до 5 Joy)
То едни гърди-след месец почти окончателно отбиване ,започнаха много бързо да изчезват и са на път да ми минат съвсем(както оня велик виц за йода Joy)
Също Б ходи да бие баща си и куклата бебе и да им обеснява ,че гърдите ми са негови и после със засилка ги гушва.
Ако си сваля блузата изчитам спокойно всичко във форума ,защото той седи и ги гледа и им се обеснява.
Миличкия явно му липсва кърменето,но пък ще стане мамолог сигурна съм Joy

Почнал е да ми вика и само по име-размазва ме.Обичам го Heart Eyes

На болничките стискам палци Praynigи ги мисля Praynig
Дани  Heart Eyesи тебе те мисля,почивай си много скъпа Heart Eyes

# 247
  • София
Аууууууу Канстанс много са готини и Слава колко е красива Heart Eyes Дени каза , че Тино бил Дени и това е , не мога да го убедя  Joy препозна се Joy
И аз мисля, че Тино прилича на теб. Но вие с мъжа ти сте малко като нас с Любо един тип и малко е неопределима Rolling Eyes ту на единия, ту на другия Laughing
И аз имам подобна ваничка и тъкмо се чудех дали могат заедно да се къпят newsm78 Много гот. Ти от кога ги къпеш заедно?

# 248
Привет мацки!

Кали, страхотни снимки - az usual Simple Smile Голяма любов са Кайо и Сара - много са сладки!!!  Heart Eyes
Кали и аз си те "запазвам" да поснимаш Анна-Мария - мен хи4 не ме бива, но понякога успявам да хвана някой много добър кадър.

Мики и твоите любовни снимки са сладурски  Heart Eyes Ако си сложиш в мутиплай веднага ще им ско4и ка4еството

Констанс - е няма такава идилия, толкова са готини във ваната  Heart Eyes  Оф като гледам Слава и така ми се приисква едно бебенце..... И на мен ми прили4ат много на мъжа ти, но имат и твои 4ерти.

Мила, много сладка госпожи4ка !

Нели, споко аз пък си мисля 4е ще имаш девойка Wink

Дани, по4ивай си мили4ка, не се ядосвай, още малко остана Simple Smile  Как ще раждаш и къде?

За караниците, ние до серизони караници не сме достигали все още. Както казва Лъ4о аз непрескънато си бу4а и мрънкам (което разбира се според мен не е така ). Аз съм доста по-емоционална, мога да ревна за вси4ко, ядосвам се за дребни работи, а той е ужасно спокоен, няма на4ин да го ядосаш, което мен ме вбесява понякога - аз креща, той грам не се ядосва, казва ми "споко, живота е прекрасен, наслаждавай му се, няма смисъл от нерви".  Хора които го познават отпреди да е заминал в  Щатите казват 4е не се е променил грам, същото спокойствие и непукизъм, а е живял 16 години в лудницата Ню Йорк, където спокойно можеш да превъртиш Simple Smile

За гърдите Анна-Мария не проявява интерес към тях, само казва като се събли4ам - "на мама циците" и после си показва и нейните и казва и "Ани има цици" Simple Smile

Оф Цеци, Джеси - кошмар, ужасна работа ве4е с тоя пуст грип, дано бързо се оправят малките  Praynig

Анна-Мария е сополива, цяла нощ мрънка, въртеше се, кофти работа е със запушен нос.

Ади, айде 4естито ти записване Simple Smile

# 249
Констанс, страхотни са малките сладури, незнам кой на кого прилича, но със сигурност си приличат помежду си  Grinning много ми домиля, като й гледах на Слава гривничките по крачетата, май и на мен ми се иска още едно  Rolling Eyes айде признах си, искам, но ме е страх  Rolling Eyes

# 250
Благодаря ви , момичета, страшно сте мили Hug  bouquet

Аз и днес няма да успея да заведа Слава на доктор, егати Crossing Arms...не че е спешно, тя е много по-добре, ама съм си наумила да отидем.
Сега спи, милото, а не ми се иска да я будя

Аз да си кажа под секрет, че искам пак, ама си мисля, че ще полудея вече, а и мъжа ми като чуе за мое бременеене излиза от стаята  hahaha същата работа като Боби на Мики...иска ми се, ама 3 ми звучи някак много.Може би след десетина години, това пък ми звучи много далече....
А бе да отивам направо до 4 км да ми връчат книжка и това е  то Crazy 

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 15:33 от konstans

# 251
  • София
Привет Simple Smile!

Ау-у-у,страхотни снимки!Констанс,много са сладки и двамката HugИ на мен ми приличат повече на мъжа ти.

Кайо и Сара са прекрасна двойка! Hug

Мноооого са сладки и Алекс и Бобчо с изгорите си Simple Smile Hug

И Дани много си харесва една какичка Wink,момиченцето на кумовете ни,тя е на 5.Само дето последния път като ни бяха на гости,Дани направо я тероризираше с мечешките си прегръдки.Ети и аз пускам няколко тяхни снимки http://tasinka.multiply.com/photos/album/6/Dani_i_Rada

# 252
Лелеееееее , кога спите бе гугутки Shocked

я гугутки, я кукувици Joy
аз тази нощ ще е опитам да си легна, утре не съм на работа и искам да съм вежа и готова за приключения, с Калоян сме си сами 2 дни, голям кеф.

Цеци, Констанс, Джеси, хайде да оздравявате вече!

Много хубаво повлякох крак със снощните снимки. упер готини хлапета имаме!
(благодаря за милите думи за снимките, и аз много е радвам на Сара и Кайо, тя цяла вечер мен наричаше Кайо Simple Smile но него гушкаше Joy)

Иначе с много голямо удоволствие ще снимам всички. ама да не мислите, че мойте не са размазани. просто снима по много и трия 60 %, все по нещо остава.

# 253
наистина страхотни снимки на мъничките влюбени, тъкмо в седмицата на любовта, много са сладки всички двойки!

Тино и Слава също са очарователни, с каква обич Тино гледа бебка! разтапя ми се сърцето като ги гледам, както като гледам и на КатетоН снимките на маловците.

Цеци, Джеси, Констанс, дано мъничките душици се оправят колкото се може по-скоро!
За меренето на Т, аз гушкам Писи и слагам термометъра под мишницата като и притискам ръката, в това време разглеждаме някаква книжка напр, но аз я меря като видя на пипане,че е доста гореща и отива към 39,за да й дам евентуално някакво лекарство, преди това като е ниска я оставям да се бори сама; а и отскоро този метод с гушкането е успешен, иначе преди това мерим Т на няколко играчки и тя се съгласява да измеря и нейната за кратко.

Вече съм спокойна, благодаря ви за загрижеността, много сте внимателни, окончателно ни мина караницата, Мики  Hug аз това с изнасянето го казвам само като съвсем истерясам, а и слава Богу досега Свилен явно не ми обръща внимание щото не е тръгнал нито веднъж да си ходи, но си права, че е много гадно.
Както и да е, дано има само мир и любов в семействата ни!

# 254
Лелеееееееее колко снимки сте пуснали днес,всички Алекс,Тино,Слава,Бобчо,Дани и техните половинки са разкошни  Heart Eyes!
Тасинка,позволих си да разгледам и снимките със сладките вкусотийки  Grinning Невероятни са! HugАз въобще неумея да правя такива неща  Confused Наистина съм удивена колко добре си ги направила! Peace
Дани,радвам се,че сте се разбрали с мъжа ти  Hug Всеки има такива моменти важното е да преминават бързо! Heart Eyes
И моя мъж е огромно спокойствие  Simple Smile Аз също се паля бързо и като ги наприказвам едни Whistling въобще не се замислям  Embarassed а той никакво внимание не ми обръща и нещатата много бързо се потушават  Heart Eyes после не ме питайте как се чувствам става ми едно гузно и срамно  Embarassed от тъпото ми избухване и обикновенно съжалявам,че не съм обмислила първо нещата преди да се излагам с простотий  Embarassed ама нали съм Овне лесно се паля  Crazy

Юджи слетобед пак вдигна Т  ooooh! дадох му Нурофен и я свали,дано не ми вдига тази вечер повече от 38  Praynig

Hug

Общи условия

Активация на акаунт