Чуйте новини горещи-МАРТЕНЧЕТО песни пее и не спира да плещи!

• 12 793
  • 276
  •   1
Отговори
# 225
стига деее... само ние ли се караме? какви сте миролюбиви всички!
Аз няколко пъти съм си събирала багажа, веднъж се изнесох, заедно скайо, който беше на 3-4 м. венци спеше и изобщо не разбра hahaha аз изнесох дрехи,креват, легени, повивалници, стерилизатори,с Кайо на ръце. това беше следобяд. в 3 през нощта ми звъни телефона и се чува сънен глас: Ама вие къде сте?! щях да падна от смях! ама нали бях сърдита...

иначе едно време за гаджета много страдах, но ми мина вече Mr. Green  за мъже не мога да се тормозя повече.

Мики, ти си. Констанс, не се спотайвай и тая нощ, че ще изпуснеш подялбата.
Снощи си поделихме Мола, днес какво ще разпределяме? Кети, някакви идеи?

# 226
  • София
А , Кали и аз се карам- мнооооого. И аз като Дени беше на 3м се изнесох Mr. Green ама ми беше екстра, при мама цяло лято....разходки.....приятелки.....харчех си парички за глупости...не готва, не чистя......не съжалявах. Sunglasses

Дени пък не проявява интерес към ЦИЦИ Mr. Green , но ме ревнува от баща му Shocked не ме дава.

Уф, аз трябва да се къпя, а ме мързииииииииии Rolling Eyes

# 227
Да бе миролюбиви  Crazyне си ме чувала как викам  ooooh! съседите от входа от няколко години насам ме гледат със голямо съжаление и съм почти сигурна ,че ме мислят за луда ,но просто набързо изкарвам нервите и ми минава.
По този повод имахме една съседка /Бог да я прости ,че почина жената преди 2-3 месеца/ над нас живееше и гледаше 10-15 котки, та бременна аз в 6 месец с Алекс , Боби в Италия ,а Симона с температура  Tired и през нощта отивам до тоалетна и усещам в коридора ,че съм наджапала в нещо смърдящо до коленете . Оказа се ,че въпросната жена ни е наводнила  ooooh!
Може би помните този случай ,че ви се бях оплакала тогава ама беше много смешно когато Боби се върна отива да говори с нея и я пита ,, Добре де защо не и отвори вратата на Милена ,случват се такива неща поне едно извинявай да и кажеш ще е по добре отколкото да се криеш и целия вход да се чудят дали си вътре и как да спрат водата ,, а тя му отговорила ,, Аааа как да и отворя ,беше ме страх тя щеше да ме убие  Joy,,

Да бе сега се сетих ,че не ви казах за съседката с котките ,че почина и на всичкото отгоре на нас с Боби ни беше гадно  #Crazy не съм очаквала да испитам такива чуства при положение ,че ни отрови живота в последните няколко години  Rolling Eyes

Нели ,а пък Алекс ревнува баща си от мен  Mr. Green

Аз пък никога не съм се изнасяла ,ама то пък и къде да ходя с тези деца  #Crazy само това ми липсва.
Едно време майка ми ми е разказвала като са живяли в една къща тя със сестра ми и вуйчо ми със жена му и братовчедите ми /породени момчета/ та на нея като и писне на г..ъ си взима багажа и си отива САМА при майа си ,а мама ще не ще 3 деца гледа  #Crazy

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 01:24 от miki3

# 228
  • София
,, Аааа как да и отворя ,беше ме страх тя щеше да ме убие  Joy,,

Joy Joy Joy

Уф, и аз съм много лош човек на последък Blush Ама ми писна да ми се качват на главата Crossing Arms

Баси тъпата клавиатура, изпуска букви, не слага големи букви Crazy

# 229
Кети, споко.. и така се разбираме.
Мики, радвам се, че не те познавам в убийствената ти светлина.

ето малко снимки от днес (Кайо все пак го заведох при Сара)

http://kalikayo.multiply.com/photos/album/159

# 230
Е това ако не е лИбоФ ...
Кали както обикновенно -УНИКАЛНИ СНИМКИ  newsm10 smile3521
и тъй като тази вечер явно няма какво да поделяме  Wink ще използвам момента да те помоля някой път като се видиме да направиш и на моите деца по някоя снимка ,че поне по една хубава да имат. Мен хич не ме бива ,а и фотоапарата си казва думата , твоята техника си е друга работа  Grinning

# 231
Мики, за мен ще бъде удоволствие и чест. Много ме кефят твоите хлапета. Монката мисля, че ще се радва да позира. и аз отдавна съм си ги набелязала да ги снимам.
и аз ще лягам, утре в 7 трябва да се изстрелям от вкъщи.

# 232
Ееее, много малко тази нощ бе, довечера повечко да попишете  Grinning

Ние с моя мъж още тогава се сдобрихме. Аз понеже като почна трудно се спирам, почвам да си казвам и други неща, които съм премълчала, та той в един момент навежда главата и само кима и казва, че е виновен и пр. /той и преди това не се кара с мен, а го избива на простотии и ирония/. Това още повече ме вбесява, защото си мисля, че го казва само да млъкна. Да, ама не  Crossing Armsвсичко си казвам, наревавам се хубаво, сдобряваме се и се наспивам. На следващия ден съм подпухнала, ама ми е по-леко на душата.

Ние Св.Валентин май няма да го празнуваме. Нещо от 2-3 години май поостаряхме и спряхме да го забелязваме. Луксозни бонбони не сме се спряли да ядем, вино /някои от нас, де/ не сме спряли да пием, на нас празник ни не ТРЕБЕ. Всъщност случвало се е доста пъти да се прибере с букет цветя, ей така, защото се е сетил, че днес е два месеца, откакто еди какво си, защото е закъснял, или защото много му харесал букет в цветарницата. По-важното е, че на 11 сме на готин концерт - Ямато, нямам търпение.

Безмерна  Hugмного те мисля Hug

Калина, снимката е уникална и сладурите, и кадъра, и качеството  Hug сега си сипвам една паница мУкУрОни и ще разгледам целия линк.

Хубав и спорен петък на всички, ей го то не остана и послееее.....

# 233
Здравейте и от мен,
не съм се включвала тази тема но ви чета и се забавлявам  Laughing Hug
при нас нищо ново, нещо такава скука ме е налегнала, че издивявам. Уж излизаме всеки ден, но явно седенето вкъщи и еднообразието 2 години ме побърква вече  Sad
Лек ден ви желая, отивам и аз да разгледам снимките на калина, преди да се събуди малкия

# 234
Лелеееееее , кога спите бе гугутки Shocked

Ние тази нощ пак будувахме , Ели беше с някаква жестока Т. , която не ми даваше дори да измеря.Вие как се справяте с меренето на Т??? newsm78. Взех си я при нас да я следя и само я наливах с Хурофен.По едно време спадна и малко поспа милото , но сутринта пак гореше.Хремата и кашлицата и също са ужасни , пие АЦЦ , но нещо не виждам ефект .Днес и сварих гръден чай . Много ми е мъчно.Какво се случи с това дете CryТака и не е оздравявала напълно от септември Rolling Eyes

Ние също сме малко националисти и не празнуваме насадените чужди празници.А и връзката ни е толкова силна(дори и след 9 години) , че нямаме нужда от празни словоизлеяния.А и на мъжа ми не му се отдават.Е , няма да откажа някаква изненадка или малко подаръче , но той тези неща ми ги прави и в други случаи без повод.А ако се поскараме (което винаги е за глупости) задължително  получавам цвете.Наскоро имахме едно сериозно пререкание(май беше точно на годишнината ни). Малко след скандала детето се закашля и аз влязох да я видя.Тогава той нахлу в детската с гръм и трясък , притеснен , дали случайно няма да се изнеса с детето.Но честно казано не ми беше минало и през ум.Никога не сме си правили експерименти с подобни заплахи.И двамата сме израстнали в разбити семейства и сме се зарекли ,ч е няма да си го причиним на децата.

# 235
  • Sofia
Цеци, ужасно  Cry.  Всъщност и аз не се справям с меренето ма температурата, ориентирам се на пипане и по дишането - Вико като вдигне много и дишането му става учестено и повърхностно, а ръцете и краката му са ледени. Ако се опитам да му сложа термометъра под мишницата изпада в истерия, въпреки че го затполям малко в ръка преди това. В дупето изобщо и дума да не става, много си го пази  Mr. Green
Бях чела някъде за мазане на ходилата с белтък, пробвали ли сте? Аз лично не съм, но съм чувала че помага  newsm78, не мога да си го обясня как действа обаче ...

Multiply - а пак се е скапал или аз не мога да отворя снимките на Кало  Rolling Eyes .

# 236
И на мене снимките на Кало не ми се отварят  tantrum

А към майките на момчета: да не ви утрепя надеждата, ама той интереса към циците няма да спадне цял живот. Просто в един момент ще се прехвърли към други ц*ц*, не към вашите  Joy Да са живи и здрави малките младежи и умната с девойките  hahaha

# 237
Цеци, много неприятно това с Ели Sad

И ние сме много трудни с меренето на Т. Налга се да гоня по цялата спалня, за да й мушна термометъра в дупето. А тя после само скимти една такава.... Ох много гадно Sad

Дано по-скоро да се оправят всчики болнички  Praynig

# 238
Ех Цеци ,дано да се оправи Ели по бързо ,ние с меренето на температурата нямаме проблем ,Алекс не протестира много ,но вече така съм се специялизирала ,че само като го пипна и ми е ясно за какво става въпрос  Tired та така или иначе не го ползвам особено термометъра .

А това моето дете ще ме умори от смях ,катери се преди малко на един стол и аз му казвам ,,внимавай ще паднеш,, а той ми отговаря ,, няма да падна Де бой се ,, -/не бой се/  Joy

Намерих си най- после адаптора и съм качила снимките от миналата вечер с момиченцето което си хареса Алекс ,но след тези на Кали направо ми е неудобно да ги пусна ,а на всичкото отгоре половината се оказаха размазани  Tired абе некъдърна история ама все пак.....http://www.snimka.bg/album.php?album_id=217451&photo=1

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 10:38 от miki3

# 239
Кали  Hug страхотни са снимките! Grinning Много хубава двойка са Сара и Кайо  Wink

Тази нощ беше кошмарна  Sad както и предполагах  Rolling Eyes Юджи качи Т до 39,5  ooooh! увивахме се в мокри чаршафи и компреси на главичката.Много гаден тоя вирус  Confused слава богу  Praynig сега е свалил Т но съм му дала панадол,дано нея подкара,като Петя с понижаване и пак покачване  Praynig Иначе му я меря под мишницата,плаче ама нямаше как  Rolling Eyes

Прегръдки Hug Hug Hug и на всички болнички бързо оздравяване! Praynig

Нещо нямам сили  Tired ако поспи и аз ще си легна да се посвестя малко  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт